Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Πρόκληση Paper Smooches και No stress distress τεχνική

Γεια σας,

Η τελευταία μου κάρτα πριν το πρώτο μέρος των διακοπών μου...
Ετοίμασα την κάρτα για την πρόκληση Paper Smooches July Sparks. Έχω κολλήσει με τις στάμπες των Paper Smooches, και από την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα κάτι καινούρια σετ, ψάχνω ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω ;ο)

Η κάρτα είναι βασισμένη στο δεύτερο sketch της τρίτης στήλης:Αυτή τη φορά δοκίμασα για πρώτη φορά δύο πραγματάκια:

- Χρήση chipboard: Ο ήλιος και το σύννεφο είναι από το σετ Maya Road - How's the weather. Τα χρωμάτισα με σκόνες ανάγλυφου για να τα κάνω ακόμα πιο τρισδιάστατα (και γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα που είχα όταν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω gesso και μελάνι ;ο)). Χρησιμοποίησα λευκή σκόνη ανάγλυφου για το σύννεφο και κίτρινο απλό μελάνι με διάφανη σκόνη ανάγλυφου για τον ήλιο.

- Μία τεχνική από τα (περίφημα πλέον, χεχεχε) No stress distress inks. Μία τεχνική με Distress Inks και νερό: Πρώτα ετοίμασα το φόντο μου με Distress Inks, μετά ψέκασα με νερό την σφραγίδα φόντου (Friends Definition by Hero Arts) και στο τέλος έβαλα το χαρτί μου πάνω στην σφραγίδα. Δεν ήμουν σίγουρη αν είχα βάλει αρκετό ή υπερβολικό νερό, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ. Βλέπεται πώς έχει αλλάξει διακριτικά το φόντο το νερό;

Τόνισα τα φτερά της μέλισσας με Icicle Stickles (στα υλικά παρακάτω έχω το Diamond Stickles, που έχει πιο μικρά glitter, αλλά δεν μπορούσα να βρω το Icicle στο internet), και την μικρή καρδούλα στο λουλούδι με Glossy Accents.

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες:

Η μελισσούλα με τα λαμπερά φτερά:Και το τρισδιάστατο γρασίδι, όπου έχω προσθέσει τρία επίπεδα:Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:
Pin It

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Ευχετήρια κάρτα γάμου για την τρελοξαδέλφη μου...

Ήρθε λοιπόν η ώρα, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, να παντρευτεί η ξαδέλφη μου! Χαίρομαι τόσο, μα τόσο πολύ! Έχουμε μόνο τρεις μήνες διαφορά, και με την στενή σχέση που είχε πάντα η οικογένεια των μητέρων μας (είναι αδελφές), έχουμε ουσιαστικά μεγαλώσει μαζί. Για μένα είναι παραπάνω και από φίλη και από ξαδέλφη...

Το Σάββατο λοιπόν παντρεύεται με τον καλό της. Το ζευγάρι ήθελε τον γάμο όσο πιο απλό γίνεται, χωρίς φανφάρες και ιστορίες. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν έναν πολιτικό γάμο μόνο με τους γονείς και τις αδελφές τους, και το βράδυ ένα πάρτυ σε club για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί φίλοι και "νεαροί" συγγενείς... Το σχέδιό τους μου φαίνεται απλά καταπληκτικό!

Σκέφτηκα λοιπόν ότι για την περίσταση θα ταίριαζε μία "απλή και καθαρή" κάρτα, αλλά με μια δόση χιούμορ. Κι επειδή δεν θα υπάρχουν νυφικά και κοστούμια, για αντίθεση βρήκα ένα σκίτσο στο Silhouette που νομίζω ότι τους ταιριάζει γάντι, χεχεχε

Ορίστε λοιπόν τι ετοίμασα χτες βράδυ:
Το σχέδιο με την νύφη και τον γαμπρό το έκοψα με το Silhouette SD σε βινύλιο. Μου πήρε περισσότερο χρόνο να το κολλήσω απ'ότι ίσως μπορείτε να φανταστείτε! Κατά τα άλλα κράτησα την κάρτα απλή, με μήνυμα από τις σφραγίδες των Paper Smooches και brads καρδούλες που είχα.

Η κάρτα είναι επίσης για τις ακόλουθες προκλήσεις:

Wee Memories Challenge #62: CAS - Καθαρά και απλάThe Play Date Cafe Challenge PDCC91: "Πιτσιλιές" χρώματοςΕλπίζω να σας αρέσει... και βασικά ελπίζω να αρέσει στο ζευγάρι ;ο)

Υλικά: brads καρδιάς (δεν θυμάμαι την μάρκα, ήταν από τα πρώτα που πήρα), μαύρο και κόκκινο χαρτόνι, συν:

Pin It