Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Happy Young Hipster

Γεια σας!

Έχουμε νέα πρόκληση σήμερα στο The Studio Challenges που μου άρεσε πολύ: τρίλιζα! Ο πίνακας είναι ο ακόλουθος:


Συνήθως δυσκολεύομαι να διαλέξω σειρά στις τρίλιζες γιατί σχεδόν πάντα υπάρχει ένα υλικό που δεν χρησιμοποιώ. Αυτή τη φορά δυσκολεύτηκα να διαλέξω γιατί μου άρεσαν όλες οι σειρές! Τελικά διάλεξα την τρίτη κάθετη: αστέρια - πιτσιλιές μπογιάς - τουλάχιστον τρεις τύπους αλφαβήτα. Το αποτέλεσμα:Καθώς δεν μου άρεσε το λαχανί χρώμα του αυτοκινήτου στο φόντο και δεν ήθελα να κάνω μία σύνθεση στα χρώματα άσπρο-κόκκινο-μπλε (για ευνόητους λόγους, χιχιχι), έδωσα έμφαση στο κόκκινο των γυαλιών του ανηψιού και της καρδιάς στην μπλούζα του. Έβαψα και ξύλινα διακοσμητικά (τα γυαλιά, την κάμερα) και τα thickers της λέξης hipster σε κόκκινο χρώμα με ακρυλική μπογιά.

Ελάτε λοιπόν από το The Studio Challenges να δείτε τι έκανε η σχεδιαστική ομάδα και να παίξετε μαζί μας. Η τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα σακουλάκι από διακοσμητικά χαρτονιού από τον χορηγό μας A2Z Scraplets.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα
Pin It

Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

The Studio Challenges - Mood Board Πρόκληση

Γεια σας!

Έχω υπέροχα νέα σήμερα! Ύστερα από το σύντομο διάλειμμα από το scrapbooking, από σήμερα είμαι και πάλι μέλος της καταπληκτικής σχεδιαστικής ομάδας του The Studio Challenges! Πραγματικά ήταν πολύ ωραίο να είμαι μέλος της ομάδας στο παρελθόν κι έτσι τώρα είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα και πάλι!

Σήμερα λοιπόν έχουμε μία νέα πρόκληση: να φτιάξετε μία σύνθεση εμπνευσμένη από το ακόλουθο mood board που ετοίμασε η Tessa:


Όταν έκανα την σύνθεση δεν είχα πάει ακόμα διακοπές (τώρα που δημοσιεύεται αυτή η ανάρτηση είμαι επιτέλους σε διακοπές για μία εβδομάδα!) κι επειδή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, με το που είδα τις φωτογραφίες με την θάλασσα θυμήθηκα την αγαπημένη μου παραλία - το Ελαφονήσι στην Κρήτη. Και έφτιαξα αυτή τη σύνθεση:
Εδώ και καιρό ήθελα να κάνω μία σύνθεση με μεγάλη φωτογραφία, αλλά δεν έβρισκα την ευκαιρία. Σκέφτηκα ότι αυτή η φωτογραφία που αναδεικνύει στο μεγαλείο το φανταστικό χρώματα αυτής της θάλασσας ήταν ότι έπρεπε για τέτοιου είδους σύνθεση. Και ενώ δεν χρησιμοποιώ φωτογραφίες άλλων, αυτή τη φορά δεν είχα φωτογραφία από την Ελαφόνησα κι έτσι βρήκα αυτή here.

Από εκεί λοιπόν που απέφευγα το γκλίτερ, τελευταία δεν μπορώ να μείνω μακρυά του. Έτσι και σε αυτή τη σύνθεση πήρα αγαπημένα ξύλινα διακοσμητικά και τα "έντυσα" με χρυσό γκλίτερ.

Επίσης είχα εκτυπώσει την φωτογραφία σε δύο διαφορετικά μεγέθη και χρησιμοποίησα μέρος της φωτογραφίας που δεν μπήκε τελικά στη σύνθεση πίσω από το αρνητικό μέρος της λέξης "cool" για να το δέσω περισσότερο με την σύνθεση:


Ελπίζω να σας αρέσει!

Ελάτε λοιπόν στο The Studio Challenges για έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα και να παίξετε μαζί μας. Η νικήτρια αυτού του μήνα θα κερδίσει ένα πακέτο από διακοσμητικά χαρτόνια από τον χορηγό αυτού του μήνα που είναι το A2Z Scraplets!

Φιλιά,
Νατάσα


Pin It