Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Scraplift!

Καλημέρα!

Φαίνεται ότι φθινοπώριασε για τα καλά... Τι ωραία! Όχι ότι δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, το αντίθετο μάλιστα, πιστεύω ότι το άπλετο φως του καλοκαιριού αντισταθμίζει όποια δυσαρέσκεια ζέστης... Αλλά μου αρέσουν οι εναλλαγές!

Το λοιπόν... νέα πρόκληση σήμερα στο The Studio Challenges: Scraplifts!

Η πρόκληση λοιπόν ζητάει να "αντιγράψετε" μία από τις συνθέσεις που έκαναν τα μέλη της σχεδιαστικής ομάδας για αυτήν την πρόκληση. Με τη σειρά μας, εμείς αντιγράψαμε μία από τις προηγούμενες συνθέσεις των άλλων μελών της ομάδας.

Ήταν λίγο δύσκολο να διαλέξω καθώς πραγματικά ήταν πολλές οι συνθέσεις που ήθελα να αντιγράψω. Αλλά τελικά επικράτησε η αρχική μου σκέψη. Γιατί με το που είδα για πρώτη φορά την σύνθεση της HeeSun Kim για την πρόκληση τρίλιζας του προηγούμενου μήνα σκέφτηκα "μακάρι να το είχα σκεφτεί εγώ αυτό!". Όπως και η HeeSun Kim, έχω πολλάάάά washi tapes που μου αρέσουν πολύ αλλά σπάνια χρησιμοποιώ. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που είχε χρησιμοποιήσει τα washi tapes και η υπέροχα γλυκιά και όμορφή σύνθεσή της: 


Εφόσον το θέμα της δικής μου σύνθεσης είναι η αγάπη του ανηψιού μου να ζωγραφίζει με τους μαρκαδόρους του (αν και πλέον το έχει ξεπεράσει αυτό!), έκανα μία σύνθεση στα χρώματα του ουράνιου τόξου και το αποτέλεσμα που θυμίζει λίγο τους μαρκαδόρους του. 


Έβαψα τα ξύλινα αστέρια με ακρυλικά χρώματα και πρόσθεσα glossy accents για να τα τονίσω ακόμα περισσότερο:
Θα θέλαμε πολύ να δούμε ποιες από τις δικές μας "αντιγραφές" θα διαλέξετε να αντιγράψετε με τη σειρά σας! Ελάτε λοιπόν στο The Studio Challenges να δείτε τι έφτιαξε η σχεδιαστική μας ομάδα και να διαλέξετε την σύνθεση που θέλετε να αντιγράψετε...

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα
Pin It

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

"Χρυσοί" φίλοι από το σχολείο

Καλημέρα!!!

Νέα πρόκληση σήμερα στο The Studio Challenges. Είναι πρόκληση σκετς με το ακόλουθο σκετς:


Και η σύνθεση που έφτιαξα:


Σχετικά με το θέμα της σύνθεσης... Περίπου πριν από 2-2,5 χρόνια και χάρη στο facebook, πέντε κολλητές φίλες από το σχολείο (Μαριλένα, Άννα, Τόνια, Βάλια κι εγώ) βρεθήκαμε σχεδόν μετά από 20 χρόνια που είχαμε χαθεί (οκ, εγώ είχα χάσει επαφή με όλες εκτός από την Μαριλένα). Όταν συναντηθήκαμε και πάλι μετά από τόσα χρόνια, ήταν σαν να μην είχε περάσει μία μέρα. Οι αληθινές σχολικές φιλίες πραγματικά μπορούν να κρατήσουν στον χρόνο. Ένα χρόνο μετά προστέθηκε στην παρέα μας και ο (μουστάκιας!) Παύλος.

Δύο χρόνια μετά ακόμα έχουμε επαφές σε εβδομαδιαία (αν όχι καθημερινή μέσω facebook!) βάση και συναντιόμαστε συχνά. Με την σύνθεσή μου αυτή ήθελα να εκφράσω πόσο πολύ πραγματικά εκτιμώ και αγαπώ την μικρή μας ομάδα και τις συναντήσεις-"συνεδρίες" μας.

Γι'αυτό και αποφάσισα να κάνω την σύνθεση χρυσή για την "χρυσή" παρέα.

Για το σκετς χρησιμοποίησα διακοσμητικά να φτιάξω τον κύκλο. Κόλλησα και έραψα με την μηχανή 77 πούλιες (απόλαυσα πολύ την χρονοβόρα διαδικασία... η μηχανή μου όχι και τόσο με τόση κόλλα, χαχαχα). Πρόσθεσα ξύλινα διακοσμητικά και χρησιμοποίησα γκλιτεράτα χρυσά αυτοκόλλητα, αλφάβητο και χαρτί για το περίγραμμα.

Ελπίζω να σας αρέσει! Ελάτε στο The Studio Challenges να δείτε πως ερμήνευσε η σχεδιαστική ομάδα το σκετς και να πάρετε ιδέες για τον κύκλο που μπορεί να προβληματίσει κάποιες από εμάς ;)

Πολλά φιλιά,
Νατάσα
Pin It