Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα δέντρα από βελονάκι

Φέτος τα χριστούγεννα αποφάσισα να κάνω χειροποίητα δωράκια, εφόσον τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει να ασχολούμαι με διάφορες χειροτεχνίες.

Εδώ και καιρό είχα ετοιμάσει κάποια χριστουγεννιάτικα δεντράκια με βελονάκι, τα οποία προόριζα για δώρα. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό άρχισα και πάλι να ασχολούμαι με τον προσκοπισμό, μετά από πολλά χρόνια απουσίας λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου και στη συνέχεια λόγω της διαμονής μου στο εξωτερικό. Έτσι λοιπόν, όταν μου προτάθηκε να συμμετάσχω στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Παγκρατίου (το παλιό μου σύστημα δηλαδή), όχι μόνο δεν μπορούσα να αρνηθώ, αλλά χάρηκα πολύ!

Για να επιστρέψω όμως στον βασικό λόγο αυτής της δημοσίευσης... Ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο bazaar για αυτό το σαββατοκύριακο, και λόγω πολλών επαγγελματικών ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες, δεν είχα χρόνο να ετοιμάσω κάτι για το bazaar, οπότε αποφάσισα να δώσω αυτά τα λίγα δεντράκια που είχα ετοιμάσει ήδη, καθώς και να ετοιμάσω κάποιες γρήγορες Χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Αυτά λοιπόν είναι τα δεντράκια που έφτιαξα. Βρήκα οδηγίες στο διαδίκτυο, αλλά στη συνέχεια πειραματίστηκα με διάφορα μεγέθη - πιο ψηλά και λεπτά, πιο κοντά και φαρδυά. Έτσι, κανένα δεντράκι δεν έχει το ίδιο μέγεθος με άλλο.

Ελπίζω να σας αρέσουν... Τουλάχιστον χτες το μεσημέρι είχε μείνει μόνο ένα στο bazaar ;o)

Η φωτογραφία δεν είναι καθαρή γιατί την τράβηξα γρήγορα καθώς έφευγα για το bazaar...


Pin It

2 σχόλια:

geoleoan είπε...

παρα πολύ ωραία δουλεια!!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ!
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές ;ο)

Δημοσίευση σχολίου