Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κάρτα για γενέθλια... "αγοριού"

Γεια σας και πάλι!

Μόλις πριν από λίγες ώρες επέστρεψα από ένα ωραιότατο σαββατοκύριακο στο Πήλιο. Χιόνι και 18 βαθμοί, ο τέλειος συνδυασμός! Αν δεν έχετε πάει στο Πήλιο, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα... τα χωριά είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο (αν και οφείλω να ομολογήσω ότι την καρδιά μας μας την έκλεψε η Μακρυνίτσα...

Τέλος πάντων... Επιστροφή στον λόγο του δημοσιεύματος!

Έχει περάσει κάποιος καιρός από την τελευταία μου δημοσίευση... Τρελή δουλειά για αρκετό χρονικό διάστημα, και μετά αισθανόμουν αρκετά κουρασμένη και χωρίς έμπνευση για δημιουργίες. Ευτυχώς, κάποιοι φίλοι/ξαδέλφια μου είχαν γενέθλια τις προηγούμενες ημέρες, οπότε βρήκα και πάλι την έμπνευσή μου και ετοίμασα κάποιες κάρτες που θα δημοσιεύσω τις επόμενες μέρες.



Αυτή η πρώτη κάρτα είναι για ένα "αγόρι" 31 ετών, που θέλει να πιστεύει ότι είναι "περίπου 8", καθώς τα γενέθλιά του είναι στις 29 Φεβρουαρίου! Εξού και αυτή η γλυκύτατη σφραγίδα της Pink Gem Designs που ήθελα να χρησιμοποιήσω εδώ και καιρό.

Καθώς ο φίλος μου έχει μία αδυναμία κυρίως στις γάτες (έχουν δύο γάτες με την κοπέλα του), σκέφτηκα να παίξω με αυτό το θέμα, οπότε είχα να κόψω το σκυλάκι από την σφραγίδα :S

Χρησιμοποίησα το προσχέδιο των "A Gem of a Challenge", οπότε θα ήθελα να συμμετάσχω στην πρόκληση #16. Απλά γύρισα το προσχέδιο... άνω-κάτω ;o)



Υλικά:
- Σφραγίδες:
  - Andy with snail των Pink Gem Designs
  - Lily of the Valley μήνυμα
  - Πατούσες γατιών... δεν θυμάμαι τις λεπτομέρεις :S
  - Μελάνι Memento Tuxedo Black
  - Μελάνια Colorbox fluid chalk cat's eye: Yellow ochre, Dark moss, Chestnut Roan

- Μαρκαδόροι ProMarkers: Ivory, Blush, Honeycomb, Shale, Burnt Sienna, Cocoa, Sunflower, Gold, Tulip Yellow

- Χαρτιά: Stella and Rose - Hattie Papers της My Mind's Eye (Μόλις παρέλαβα τρία πακέτα Stella and Rose την προηγούμενη εβδομάδα και έχω ξετρελαθεί... σίγουρα θα τα χρησιμοποιώ πολύ στο μέλλον!)

- Κόπτες:
  - Nestabilities - standard circles large
  - Sizzix - nesting swirls set #2
  - EK Success - paw print punch

Ελπίζω να σας αρέσει!
Pin It

3 σχόλια:

geoleoan είπε...

πολύ όμορφη !!

Unknown είπε...

Είναι πανέμορφη η καρτούλα!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση σχολίου