Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Get Creative - Πρόκληση 1η Μαρτίου

Αυτή είναι η δεύτερη κάρτα γενεθλίων που ετοίμασα πρόσφατα. Είναι για την ξαδέλφη μου - μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί και οι δύο λατρεύαμε την Sarah Kay, οπότε σκέφτηκα ότι μία κάρτα με εικόνα της Sarah Kay θα ήταν ό,τι έπρεπε ;o)



Για αυτήν την κάρτα ακολούθησα την συνταγή της Get Creative για την πρόκληση 1ης Μαρτίου στην οποία θα ήθελα να συμμετάσχω:

- 1 χαρτί με σχέδιο: Hippy Chic - DCWV
- 1 χαρτόνι: και πάλι Ηippy Chic
- 1 κορδέλα: λευκή κορδέλα 
- 1 κουμπί ή πριτσίνι: πριτσίνι-λουλούδι
- 1 χάρτινο διακοσμητικό: χμμμ.... μόλις συνειδητοποίησα ότι διαβάζοντας τις αγγλικές οδηγίες υπέθεσα ότι εννοούσε και το "die cut", δηλαδή μήτρες κοπής  :S Χρησιμοποίησα οβάλ μήτρα κοπής
- 1 τίτλο: η ευχή είναι σφραγίδα της Papermania
- 1 φωτογραφία: σφραγίδα Sarah Kay της Stampavie

Επίσης χρησιμοποίησα λίγη κόλλα με glitter (Icicle Stickles)... και μαρκαδόρους ProMarkers, αλλά δεν θυμάμαι τα χρώματα. Θα προτιμούσα να είχα ζωγραφίσει το καπέλο πράσινο, αλλά όταν το σκέφτηκα ήταν πολύ αργά. Τέλος έβαλα Distress Ink - Peeled Paint γύρω από τα χαρτιά.

Για πρώτη φορά ετοίμασα ένα είδος κάρτας-κονσερτίνας... Είναι πολύ εύκολη μόλις βρει κανείς πού πρέπει να τσακίσει τα χαρτιά.

Ελπίζω να σας αρέσει! (Ευτυχώς άρεσε στην ξαδέλφη μου ;ο))
Pin It

6 σχόλια:

Irini είπε...

I should say so!! what a gorgeous card!!!
fantastic job! wow!!!
thank you so much for playing along!

geoleoan είπε...

τελεια! καλη επιτυχια

Rena είπε...

Τι μου θύμισες τώρα,κι εγώ λάτρευα τη Sarah Kay και μάλιστα έκανα και συλλογή από κάτι αλμπουμ που κυκλοφορούσαν την εποχή μου!
καλή επιτυχία!!!!

Christina V. είπε...

Πανέμορφη η κάρτα σου Νατάσα! Με τόσο δύσκολη πρόκληση και έφτιαξες μια τόσο όμορφη καρτούλα. Η Sarah Kay είναι γλυκιά ανάμνηση για όλες μας μου φαίνεται και παθιαζόμασταν με τα αυτοκόλλητα για το άλμπουμ.
Καλή επιτυχία!

Dolly Daydreams είπε...

Natasha your card is gorgeous ! you just can't beat a little hippy chic and am sure your sister loved it. Great use of the Promarkers just love your colour choice.

Marie

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλιά σας! Thank you very much!

Η αλήθεια είναι ότι προδίδουμε την ηλικία μας με την Sarah Kay, χεχεχε

Κι εγώ είχα αυτό το album με τα αυτοκόλλητα... Μάλιστα είχα τέτοια τρέλα με την Sarah Kay, που είχα συμπληρώσει δύο άλμπουμ! Κάθε μου δεκάρα πήγαινε στα φακελάκια με τα αυτοκόλλητα. Μέχρι και κουβέρτα μου είχαν πάρει!

Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τις κάρτες και ανακάλυψα αυτές τις σφραγίδες, ξετρελάθηκα!

Δημοσίευση σχολίου