Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Enjoy the journey baby Natasa!

Ήθελα να φτιάξω κάτι για το πρώτο μάθημα της Μελένιας... Προχτές παρέλαβα και κάτι προϊόντα του Tim Holtz που είχα παραγγείλει. Έτσι λοιπόν άρχισα να σκαλίζω παλιές μου φωτογραφίες... (πολύ παλιές όμως!) Και βρήκα την αγαπημένη μου από την βάπτισή μου.


Αυτή η σύνθεση έχει κάποια στοιχεία που χρησιμοποιώ για πρώτη φορά (δηλαδή δεν τα έχω χρησιμοποιήσει σε κάρτες, γιατί αυτό είναι μόλις το τρίτο layout που ετοιμάζω ποτέ...). Η δαντέλα κάτω από την φωτογραφία, το στρογγυλό δαντελωτό μοτίβο... το καφέ χρώμα...

Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι αυτά είναι στοιχεία από τα οποία θα έμενα μακρυά, δεν είναι καθόλου το "στυλάκι" μου. Αλλά ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ στο scrapbooking και στις κάρτες, είναι ακριβώς ότι πειραματίζομαι και μου κινούν την προσοχή αισθητικές οι οποίες υπό άλλες συνθήκες θα περνούσαν απαρατήρητες μπορώ να πω.

Και αυτή τη φορά θα πω το "ελπίζω να σας αρέσει", γιατί πραγματικά το ελπίζω... Δεδομένου όμως ότι είμαι σε διαδικασία εκμάθησης... θα το εκτιμούσα πραγματικά να ακούσω τις απόψεις σας, τί θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα;

Ευχαριστώ! Pin It

7 σχόλια:

Aliki είπε...

αυτό που βλέπω εγώ είναι μία σελίδα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο αυτές κοριτσιών που ασχολούνται με το scrap χρόνια!μπράβο σου!εμένα, όπως κατάλαβες, μου αρέσει πολύ!
Καλή Ανάσταση!

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη κι ευτυχία για εσένα και την οικογένειά σου!

Irini είπε...

fantastic layout!!!!!!!!!!
sweet and simple great use of colour and white space!! great job....
look forward to seeing more of your layouts!!

Μαριάννα είπε...

Χρονια πολλα! Υπεροχη συνθεση!!!

Unknown είπε...

Χρόνια σας πολλά!

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας... Μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω ;ο)

Ειρηνη Σ είπε...

πολυ ομορφη συνθεση και με εναν αερα παλιου
χρονια πολλα και καλα

justice είπε...

Yperoxo!!! Ayth h eikona tou "paliou" kai to ftharmeno xarti einai ola ta lefa.....

Δημοσίευση σχολίου