Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Κάρτα Γενεθλίων για την θεία μου

Επιτέλους, το blogger λειτουργεί και πάλι!

Έχω προσέξει ότι μετά από επαγγελματικό ταξίδι, χάνω την έμπνευσή μου για λίγες μέρες :S

Τελικά χτες το βράδυ, καθώς πειραματιζόμουν και ετοίμαζα δείγματα με διαφορετικά είδη μελανιών, μου ήρθε μία ιδέα. Βασικές πηγές έμπνευσης, οι σφραγίδες που χρησιμοποιούσα, τα γενέθλια της θείας μου, η  πρόκληση του Get Creative να ετοιμάσουμε μία κάρτα γενεθλίων (αλλά όχι για παιδιά!) και ο φανταστικός συνδυασμός χρωμάτων για την δεύτερη πρόκληση  Kathy's second Colour Throwdown στο Lily Pad cards... Τελικά ετοίμασα την ακόλουθη κάρτα:



Δοκίμασα το νέο distress ink stain του Tim Holtz. Η συμβουλή μου: πρώτα χρωματίστε το χαρτόνι σας με το distress stain, αφήστε το να στεγνώσει, και μετά σφραγίστε τα σχέδιά σας. Το έκανα ήδη μία φορά και βγήκε πολύ καλό. Αυτή τη φορά έκανα το ανάποδο - πρώτα σφράγισα και μετά χρησιμοποίησα το distress stain. Βλέπετε το αποτέλεσμα, το χρώμα του distress ink δεν είναι ομοιόμορφο. Επίσης, σε κάποια σημεία το μελάνι (κιμωλία) "λερώθηκε" με το stain, αλλά ευτυχώς μπόρεσα να το καλύψω με την κορδέλα ;ο)

Η κάρτα αυτή είναι για την πρόκληση του Get Creative 5 Μαϊου - Κάρτα γενεθλίων - αλλά όχι για παιδιά.

Ήταν επίσης και για την πρόκληση των Lily Pad Cards - Kathy's Color Throw Down May 2011, αλλά επειδή το blogger δεν λειτουργούσε, έχασα την προθεσμία. Ωστόσο θα ήθελα να μοιραστώ τον χρωματικό συνδυασμό που μου άρεσε πολύ:


Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:

- Η μπλε κορδέλα είναι δώρο από το Enjoy Scrapping – ευχαριστώ Λένα!
- Άσπρο χαρτόνι


Pin It

6 σχόλια:

Αlex... είπε...

Παρα πολυ καλη!Τις εχω σταμπαρει εδω και καιρο αυτες τις σφραγιδες,αλλα δεν τις εχω παραγγειλει ακομη!Με επεισες τωρα!!!:)
Καλη επιτυχια στην προκληση!

despina είπε...

Είναι πάρα πολύ όμορφη!!!μ'αρέσουν τα χρώματα!!Καλή επιτυχία!!

Irini είπε...

I think you have done a fabulous job!!
I love your card and the colours are gorgeous!
Thanks so much for playing with us at Get Creative!

olga είπε...

πολύ όμορφη είναι! και τα χρώματα επίσης είναι πολύ όμορφα! καλή επιτυχία και με τις προκλήσεις!

Joanna Lamprou είπε...

Υπέροχη!!!! Στην αρχή νόμισα ότι είναι χαρτί με μοτίβο αυτό που έβλεπα μετά διάβασα πως το έφτιαξες!Μπράβο! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις και ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας στο Get Creative.

Dolly Daydreams είπε...

Great card some of my favourite colours here and so well crafted.

Marie

Δημοσίευση σχολίου