Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Tea Party για τα 2α γενέθλια της Waltzingmouse Stamps

Τελευταία στιγμή, αλλά τα κατάφερα!

H Waltzingmouse Stamps κλείνει σήμερα τα δύο χρόνια και η Claire γιορτάζει με ένα tea party! (ε, είναι από την Μεγάλη Βρετανία... ;ο)) Για να συμμετάσχει κανείς στο πάρτυ το μόνο που χρειάζεται είναι να ετοιμάζει μία θήκη για τσάι ή ένα κομμάτι κέικ χρησιμοποιώντας τα πρότυπα της Waltzingmouse Stamps (η θήκα για το τσάι είναι δωρεάν!). Και προσφέρει και ένα φοβερό δώρο σε μία τυχερή - 200 λίρες για να πάρει κανείς ό,τι θέλει από το online κατάστημα! Για να δείτε τις υπέροχες δημιουργίες που συμμετέχουν στο πάρτυ και για να συμμετέχετε κι εσείς, πατήστε εδώ.

Ετοίμασα λοιπόν το ακόλουθο κομμάτι κέικ:






Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ πρότυπο για να κάνω κάτι τρισδιάστατο, και για πρώτη φορά έκανα και *λίγο* quilling... αλλά σίγουρα δεν είναι η τελευταία!

Το πρότυπο είναι το Κομμάτι Κέικ που πήρα πριν λίγες μέρες (αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσε την θήκα για τσάι που είναι δωρεάν).

Για την "γαρνιτούρα", ήθελα να φτιάξω κάτι που να μοιάζει σε σοκολάτα, καθώς θα το δώσω στην ξαδέλφη μου που γιορτάζει σήμερα και τρελαίνεται για σοκολάτα (ναι, θα γεμίσω το κουτί με σοκολατάκια ;ο)). Θυμήθηκα που είχα δει πριν κάποιους μήνες κάτι καταπληκτικά σοκολατάκια από quilling σε ένα περιοδικό (δεν θυμάμαι ποιο ήταν!), και σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Τύλιξα λοιπόν καφέ λωρίδες σε σπιράλ σχήμα και τις έκοψα σε μικρά κομματάκια για να μοιάζουν με νιφάδες σοκολάτας (οφείλω να ομολογήσω ότι απαιτεί αρκετή υπομονή!). Προτίμησα να κρατήσω την υπόλοιπη τούρτα απλή, ώστε να επικρατούν οι νιφάδες σοκολάτας στο πάνω μέρος.

Το μήνυμα ήθελα να φαίνεται σαν σοκολατάκι. Η σφραγίδα του μηνύματος είναι από την καινούρια συλλογή Dainty Doilies large και για το εσωτερικό χρησιμοποίησα σφραγίδες από το σετ Big Bloom Chrysanthemums.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:

Άσπρο και καφέ χαρτόνι και χαρτιά quilling, εργαλείο quilling.
Pin It

6 σχόλια:

Aliki είπε...

απλά...ΦΟΒΕΡΟ!...νομίζεις οτι αληθινό κομμάτι τούρτας!!καλή επιτυχία!!

Ειρηνη Σ είπε...

καλε σαν τουρτα αληθινη ειναι
καλη επιτυχια

EFI είπε...

Καλημέρα Νατάσα, είναι υπέροχο, μπράβο σου και καλή επιτυχία!!!

Irini είπε...

Amazing......I would love a piece please....that topping must of taken forever!!!

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ!

Irini, I did the topping while watching tv little by little for three nights... lol!

Dolly Daydreams είπε...

I want a piece too it looks so realistic ! Great job.

Marie

Δημοσίευση σχολίου