Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή...!

Ήταν πραγματικά τρελές οι τελευταίες εβδομάδες, από πολλές απόψεις... Επειδή όμως τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν και πάλι σε ένα ρυθμό (φτουφτουφτου), δεν θα αναφερθώ στο τι έχει συμβεί... Δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία που νοιώθω επιτέλους!

Για να κάνω λοιπόν ένα "catch up"...

...και να αρχίσω με ευχαριστίες!

Ευχαριστώ πάάάάάάάρα πολύ Ειρήνη για την υπεροχότατη καρτούλα που μου έστειλες μαζί με το δώρα του Get Creative! Είναι πραγματικά υπέροχη και την έχω βάλει στο σαλόνι μου!!! (Θα προσθέσω φωτογραφία μόλις φορτώσει η μπαταρία της φωτογραφικής... αλλά επειδή έχω γράψω την ανάρτηση της "επιστροφής" ήδη τρεις φορές και όλο την αναβάλλω, ας μην την αναβάλλω πάλι).

Ευχαριστώ πολύ-πολύ Maya για το blogoδωράκι σου! Θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση προς απάντηση ;ο)

Και ευχαριστώ πολύ Ελίνα για την κατανόησή σου... Ήδη ξεκίνησα να ετοιμάζω τις καρτούλες που "χρωστάω" για το Cherry Nest.

Και βέβαια ευχαριστώ όλες τις blogoφιλενάδες μου για τα καλά τους λόγια. Αν και δεν ήμουν σε θέση να σας απαντήσω άμεσα, θέλω να σας πω ότι πραγματικά με συγκίνησαν τα λόγια σας...

Ως προς τις χειροτεχνίες τώρα...

Για πολύ καιρό δεν είχα ούτε χρόνο ούτε διάθεση να κάνω το οτιδήποτε από καρτούλες. Όταν μου ήρθε η όρεξη, μου έλειπε ακόμα η έμπνευση.

Ευτυχώς κάναμε το crop στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου όπου περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ (τρομερή οργάνωση από Ειρήνη, φαγητά και γλυκάκια από τις συμμετέχουσες, δωράκια από Enjoy Scrapping, Cherry Nest... παρέα, μαθήματα, τι άλλο να πω;;;) και είχα το κίνητρο να φτιάξω κάτι. Έφτιαξα λοιπόν το ακόλουθο layout:




Στη φωτογραφία είμαι 4 ετών (προφανώς!), ευτυχισμένη στο καράβι που μας πήγαινε στην Άνδρο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το journalling εξηγεί ότι ο λόγος που ξεκίνησα (χμμμ... ε, ξεκινάω ακόμα!) το scrapbooking είναι ότι θέλω να "κρατήσω" τις ευτυχισμένες στιγμές των ανηψιών που έρχονται στους επόμενους μήνες!

Ένα κοντινό από τα υπέροχα λουλούδια που μας έμαθε η Ζέφφυ... Αν και δεν είμαι πολύ του "λουλουδιού", ξετρελάθηκα και με τα δύο αυτά λουλούδια και σίγουρα θα φτιάξω κι άλλα (κι άλλα, κι άλλα...). Ήδη πήγα στο ΙΚΕΑ τις προάλλες και αγόρασα λίγο ύφασμα για το κόκκινο λουλούδι (το οποίο παρεπιπτόντως το έβαψα με Tattered Angels mist).





Αυτά για τώρα... έχω κι άλλα πραγματάκια να μοιραστώ μαζί σας, αλλά λέω να μην σας "πρήξω"... Σιγά-σιγά!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

4 σχόλια:

Sofia (sofia_chry) είπε...

Καλώς μας ήρθες πίσω Νατάσα...Μας έλειψαν πολύ οι δημιουργίες σου και εσύ φυσικά!!!!Εύχομαι η ζωή σου να καλυτερεύει μέρα με τη μέρα και τα προβλήματα να μείνουν μονάχα στο παρελθόν!!!Πολύ όμορφο το layout...Το λουλούδι φανταστικό!!!Καλό σου βράδυ!!!

Υ.Γ. Είσαι πολύ γλυκούλα στη φωτογραφία!!!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Natasha , it was a lovely surprise to see your name pop up in my blog reader !! It is so lovely to see you back creating and what a beauty , I see you haven't lost your touch. What a cutie you where ! Sending you warm wishes and have you and your family in my prayers.

Marie

Ελένη είπε...

Πολύ όμορφη η σύνθεσή σου και το κόκκινο είναι αγαπημένο μου χρώμα!

EFI είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εγώ που την θαύμασα κι από κοντά είναι πολύ όμορφη η σύνθεση σου Νατάσσα και το misting τεεελειο!!! Τι ύφασμα αγόρασες από το ΙΚΕΑ? Έχει κι άλλα αξιόλογα? Να πάω κι εγώ καμία βόλτα από κει?! Πολύ όμορφα τα λουλουδάκια σου, ξέρεις εγώ τα λατρεεευω : ) φιλάκια

Δημοσίευση σχολίου