Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Inspiration showcase copycat

Γεια σας και πάλι!

Τον Σεπτέμβριο παρακολούθησα το online class της αγαπημένης Jennifer McGuire... οκ, δεν έχω παρακολουθήσει και πάρα πολλά online μαθήματα, αλλά αυτό νομίζω ήταν μακράν το καλύτερο. Ένα σωρό νέες (για μένα) τεχνικές που με ενθουσίασαν πραγματικά!

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ, μετά έγινε ότι έγινε... Όταν ήθελα να πιάσω και πάλι στα χέρια μου τα crafto-υλικά μου δεν είχα καθόλου μα καθόλου έμπνευση. Ευτυχώς, μου ήρθε η ιδέα να δοκιμάσω μία προς μία όλες τις τεχνικές του σεμιναρίου και να κάνω σχεδόν αντιγραφή του καμβά που ετοίμασε, με τα υλικά που είχα εγώ. Και ιδού το αποτέλεσμα:


Μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο της ίδιας της Jennifer (αυτό έλειπε!!!) αλλά μου αρέσει αρκετά. Τόσο η κάθε καρδιά όσο και τα διακοσμητικά της είναι και μία διαφορετική τεχνική. Πολύ δουλειά, που την απόλαυσα απίστευτα!

Επίσης ο καμβάς είναι για μένα και έμπνευση για όταν θέλω να ετοιμάσω τώρα κάτι. Χαζεύω τον καμβά και αποφασίζω τι τεχνική να δοκιμάσω.

Και κάποιες κοντινές εικόνες από τις αγαπημένες μου καρδούλες:











Ελπίζω να σας αρέσουν!

Φιλιά,
Νατάσα
Pin It

6 σχόλια:

Dolly Daydreams είπε...

Hi there, I see your back with a vengeance ! I once mentioned a while ago that your work reminded me of Jennifer McGuire you have the same class that she does, an eye for colour and detail and an instinctive way to make your project work. You having great style and this always come through in whatever you do and this beautiful piece is no exception , I love it !

Marie

Αlex... είπε...

Πανέμορφη δημιουργια!Οτι πρεπει για εμπνευση!Ισως σας αντιγραψω και γω...!;)
Σε φιλω!:)

EFI είπε...

Καλημέρα Νατάσσα! Είναι πανέμορφες οι καρδούλες που έφτιαξες!!!! Πολύ χαριτωμένες και χαρούμενες!!!!! Μπράβο σου!!!!

Sophie είπε...

Υπέροχες οι καρδούλες η κάθε μια έχει την ομορφιά της!!!Μπράβο!!!Φιλάκια!!

olga είπε...

Καλησπέρα Νατάσα! έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά με αυτήν κάρτα! είναι πραγματικά απολαυστική! Καλό απόγευμα!

Sofia (sofia_chry) είπε...

Απίστευτος ο καμβάς...Έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά...Τον είχε πάρει και μένα το μάτι μου στο blog της...

Δημοσίευση σχολίου