Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Μία μικρή καρτούλα...

Καλημέρα!!!

Πρώτη μέρα στη δουλειά αύριο, ουφ!

Ε, οπότε είπα να κάνω άλλη μία καρτούλα σήμερα...:


Η κάρτα είναι αποτέλεσμα έμπνευσης για δύο προκλήσεις:

Paper Smooches Sparks: χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φωτογραφία για έμπνευση:
Wee Memories: Mίνι - κάρτες μέχρι περίπου 10x10 εκατοστά (ακριβώς αυτό το μέγεθος έχει η κάρτα μου)"Κόλπα" που ανακάλυψα με αυτήν την κάρτα:

Πρώτον, το λευκό στυλό-μαρκαδόρος "χάνεται" κάτω από το Glossy Accent. Πάνω όμως στο Glossy Accent γράφει υπέροχα!

Δεύτερον, προσπαθούσα να βρω πώς να χρησιμοποιήσω το λευκό στυλό για να προσθέσω πιο πειστικά το γυάλισμα των γραμμάτων. Έκανα κάποιες προσπάθειες αλλά δεν μου άρεσαν. Και κάποια στιγμή πρόσεξα, όταν στέγνωσε το Glossy Accent, πώς έπεφτε το φως του γραφείου πάνω στα γράμματα. Και με οδηγό αυτό, ζωγράφησα την γυαλάδα στα γράμματα.

Τέλος, επειδή μου είχαν τελειώσει οι κόκκινες κορδέλες και δεν είχα κόκκινο σχοινί, χρωμάτισα ένα σχοινί που είχα σε ουδέτερο χρώμα με κόκκινο μόνιμο μαρκαδόρο (ProMarker).

Αυτά λοιπόν... Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

4 σχόλια:

Vivika είπε...

Τόοοσο γλυκιά καρτούλα! Η τεχνική σου είναι φοβερή! Βλέπω όλα αυτά τα υλικά που έχεις χρησιμοποιήσει και μου φαίνονται σαν κινέζικα...

olga είπε...

Αυτές τις σφραγίδες τις έχω βάλει και εγώ στο μάτι! Τέλεια κάρτα με πολύ ωραία χρώματα πρέπει να πω! και για να σε παραγορίσω εγω δούλευα κανονικά και την μέρα των Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς και γενικά κάθε κάθε μέρα... οπότε πάρε δύμανη για αύριο!

Irini είπε...

Another cutie!!!!!!!!
I love the trick with the white pen...good to know oh and Uniball Signo is the best white pen on the market...pity we cannot find it here!!
keep inspiring us....
hugz
irini

μαγδαληνιώ δια χειρος είπε...

Καλώς σε βρήκα και καλή χρονιά!!!Η καρτούλα σου είναι πολύ όμορφη με ωραία χρώματα!!!Φιλάκια.

Δημοσίευση σχολίου