Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Κάρτα γενεθλίων

Γεια σας!

Ξέρω, ξέρω, εξαφανίστηκα τελείως... Η ζωή βλέπετε... Γεννήθηκε και το δεύτερο ανηψάκι μου, ο Νικόλας! Ε ρε γλέντια πάλι στην οικογένεια. Και μάλιστα τον Νικόλα θα τον βαφτήσω κιόλας (blogoφιλενάδες, ετοιμαστείτε και για άλλα βαφτήσια!). Κουκουβάγια θεία και νονά αυτή τη φορά... Σίγουρα σύντομα θα δείτε και layouts :o)

Και βέβαια δεν είχα τελειώσει και την κουβερτούλα του, οπότε το έριξα και πάλι με τα μούτρα στο βελονάκι. Ευτυχώς την τελείωσα χτες, θα σας βάλω φωτογραφίες σε άλλη ανάρτηση.

Μετά είχα και ταξιδάκι-αστραπή λόγω δουλειάς, πολλή δουλειά μετά... Ευτυχώς που είχα αφορμή τα γενέθλια της Αλέκας και βρήκα αφορμή να φτιάξω επιτέλους και μία κάρτα, μου είχαν λείψει πολύ οι χαρτο-προμήθειές μου!

Όσες ξέρετε την Αλέκα ίσως ξέρετε και για την τρέλα που έχει για τα μπούστα. Οπότε μία κάρτα με μπούστο ήταν νομίζω ότι έπρεπε. Και βέβαια με τα αγαπημένα μου χαρτιά My Mind's Eye που χρησιμοποίησα και στην προηγούμενη κάρτα μου.




Και μία κοντινή φωτογραφία για να δείτε λίγο την διάσταση που έχω δώσει στην κάρτα με distressing και επίπεδα που έχω κολλήσει με τρισδιάστατα αυτοκόλλητα:





Κι επειδή συνήθως για έμπνευση ανατρέχω σε αγαπημένα blogs με προκλήσεις, ορίστε και οι πηγές έμπνευσης στις οποίες θα συμμετάσχω με την κάρτα:

Young Crafters Unite #8: Γάζωμα. Άλλο που δεν ήθελα, σας είπα, από την στιγμή που είδα πώς χρησιμοποιείται η μίνι ραπτομηχανή που είχα, θα της αλλάξω τα φώτα (έτσι ίσως χαλάσει νωρίτερα εφόσον απ'όσο ξέρω δεν αντέχουν πολύ, κι εγώ θα έχω κάποιο λόγο παραπάνω να πάρω μεγαλύτερη ραπτομηχανή, χεχεχε)



Mojo Monday 234 με το ακόλουθο σκετς (προφανώς έφτιαξα το στρογγυλό):


Ελπίζω να σας αρέσει! Και ελπίζω από σήμερα το βράδυ να μπορέσω να περάσω μια βόλτα κι από τα blogoσπιτάκια σας που μου έχουν λείψει τόσο πολύ! (Τώρα θα φύγω να πάμε με τον έναν ανηψιό στον άλλο... πρώτη φορά θα είναι και οι δύο μαζί!)

Υλικά:

Pin It

12 σχόλια:

EFI είπε...

Καλησπέρα Νατάσσα! Περάσαμε καταπληκτικά!!! Η καρτούλα σου είναι εξαιρετική και άρεσε πολύ σε οοολες μας : ) Κορίτσια να βλέπατε την ανακούφιση της Νατάσσας όταν τελείωσε την κουβερτούλα!!! Φιλάκια και καλό μας μήνα

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Νατάσσα, φοβερή η καρτουλα ... και που την τελειώσε την κουβέρτα? Στο Δελφίνι ... Καπεταν Νικόλα, καλοταξιδεμένη η κουβερτούλα σου!!! :) :) :)

Voula είπε...

Πανέμορφη η κάρτα Νατάσα, ο χρωματικός συνδυασμός άψογος! Και το γάζωμα επίσης άψογο όσο ατημέλητο χρειάζεται. Καλό μήνα.

eudokia είπε...

να σας ζήσει το ανηψάκι!!!!!
οσο για την καρτα...ειναι τελεια!ρομαντικη και γλυκια!

alex είπε...

Φανταστικη συνθεση!!!!!
καλη σου βδομαδα

maya =^o^= είπε...

είναι υπέροχη η κάρτα σου!!!!!!!φανταστική!!!!!!!!!!

puccarina είπε...

Τέλεια η καρτούλα!!!!! Να σας ζήσει ο μικρός Νικόλας Νατάσα μου να είναι γερός και καλότυχος αν και με σένα για νονά σίγουρα τυχερός θα είναι ;). Μας έλλειψες! Φιλάκια.

ioanna είπε...

υπέροχη κάρτα ότι πρέπει για την Αλέκα!!!μου αρέσει πολύ το distress τα γαζιά τα χρώματα όλα είναι τέλεια Νατάσα, μπράβο καλή επιτυχία!

Stella Bechlivanou είπε...

Νατάσα...μου αρεσει πάρα πολυ το στυλ σου!!!ειναι φανταστική!!!!!

Maria Tsil είπε...

Νατάσα να σας ζήσει ο μικρούλης!Πανέμορφη κάρτα!Μα δεν είναι υπέροχα αυτά τα χαρτιά;;Καλή επιτυχία!

Vivika είπε...

Καλέ τι ωραία! Και στρόγγυλη! Να σας ζήσει ο μπεμπούλης! Αντε άντε δείξε μας κι άλλα, μη μας ξεχνας! ;)

Ελένη είπε...

Να σου ζήσει ο μικρούλης!!!!
Η κάρτα σου είναι φανταστική!

Δημοσίευση σχολίου