Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Καλώς ήρθες Νικόλα...

Κι άλλο layout σήμερα! Έχω πάρει φόρα (άστα Ελένη, άστα!)

Αυτή τη φορά με το νέο μου ανηψάκι και σύντομα βαφτιστήρι, τον Νικόλα! Αχ, μου φαίνεται τόσο γλύκας (ξέρετε, η κουκουβάγια θεία...), αλλά εννοείται πως πάνω απ'όλα σεβόμαστε τις επιθυμίες των γονιών, οπότε το προσωπάκι του είναι θολωμένο στην φωτογραφία και δεν μπορείτε να το δείτε. Από κοντά ;ο)




Οι φωτογραφίες είναι από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε στο μαιευτήριο. Έχει αλλάξει ήδη αρκετά από τότε - ειδικά το μαλλί, είναι τρελό το πόσο πολύ και μακρύ μαλλί έχει! Εννοείται ότι έχω πάθει πλάκα μαζί του και πάω συχνά-πυκνά να τον δω.

Έψαχνα να βρω έμπνευση για το σκετς και μόλις είδα το ακόλουθο από το Skissedilla εμπνεύστηκα με τη μία και αμέσως σηκώθηκα να φτιάξω κάτι. Το ωραίο είναι που νόμιζα αρχικά ότι θα μου ήταν δύσκολο να σκραπάρω πολλές φωτογραφίες σε μία σύνθεση.



Έκοψα τις φωτογραφίες σε στυλ polaroid και χρησιμοποιήσα το κάτω κενό για το λιτό journaling. Τόνισα και τα πολύχρωμα αστέρια με Glossy Accent. Δεν είχα mist στο χρώμα που ήθελα, ήταν όλα αρκετά έντονα, οπότε τελικά έβαλα πράσινο και από πάνω άσπρο mist και είχα το αποτέλεσμα που ήθελα.




Το άλλο ωραίο είναι ότι ξεκίνησα με σκοπό να χρησιμοποιήσω τις νέες μου προμήθειες, και τελικά χρησιμοποίησα ένα παλιό κιτ της My Mind's Eye που είχα πάρει όταν ακόμα φλέρταρα με το scrapbooking.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περνάς βλέπω και στο επόμενο στάδιο ... φωτό με ΕΣΕΝΑ και το παιδί ... δεν λέω τίποτα άλλο, γιατί από την άλλη βδομάδα θα έχω και εγώ φρέσκες φωτο!!!
Καταπληκτική η σύνθεση, με άρεσε η ιδέα της polaroid photos!

Elena Stefanidou είπε...

A ρε θεία!
Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!!!!!!!!
Χρώματα,διάταξη,τα mists.....

despina είπε...

Έχεις πάρει φόρα με τις συνθέσεις!!!!υπέροχη!!!!φιλιά!!!!

Ελευθερία είπε...

μπράβο στη θεία/νονά!!!!! να σας ζήσει ο μικρούλης!!!! ωραία η χρήση των Polaroid photos, στο να γράψεις το Journaling!!

Κατερινα είπε...

φοβερη!!!!!!!!!!!!!!!!πηρες φορα για τα καλα!!!!!!!!!!

Aliki είπε...

πήρες φόρα και ποιός σε πιάνει Νατάσα μου! οι συνθέσεις σου είναι φοβερές, στο έχω ξαναπεί! φιλιά πολλά!

Maria Tsil είπε...

Φοβερή!!Φανταστική!Νατάσα είναι σκέτη τρέλα!Μπράβο,μπράβο,μπράβο!!!!!

Melenia Agapides είπε...

Το στυλ σου είναι πολύ φρέσκο, Νατάσσα μου, μου αρέσει πολύ!! Και απ'ο,τι φαίνεται, ο ανηψιος είναι μεγάλη έμπνευση για σένα!! Τελεια ερμηνεία του σκετς!

puccarina είπε...

Όντως ήταν να μην κάνεις αρχή με τις συνθέσεις!!!! Δεν σε χορταίνω Νατάσα η μία καλύτερη απο την άλλη. Όσο για τον μικρό Νικόλα στο έχω ξαναπεί τυχερός που θα σε έχει νόνά! Η δε ιδέα με τα αστέρια και το misting μου έδωσε ιδέα ;)χιχι

Δημοσίευση σχολίου