Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η κουβερτούλα του Νικόλα

Καλημέρα!

Μία σύντομη ανάρτηση σήμερα - σας είχα πει ότι θα έβαζα φωτογραφίες από την κουβερτούλα που ετοίμασα για το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Νικόλα. Το σχέδιο το έχετε ξαναδεί, είναι το ίδιο που έφτιαξα και για τον Ανδρέα, τον άλλον ανηψιό, αλλά για του λόγου το αληθές...


Και μία καρδούλα από κοντά:


Ουφ! Πάει κι αυτό... Έχε χάρη που όταν ξεκίνησα την κουβέρτα για το πρώτο ανήψι δεν ξέραμε ακόμα ότι ερχόταν και δεύτερο. Αλλιώς δεν νομίζω να ξεκινούσα δύο κουβερτούλες, μου βγήκε το λάδι! Μην γκρινιάζω όμως, γιατί χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τις κουβέρτες να σκεπάζουν τα ανηψάκια :D

Έχω στο μυαλό μου το επόμενο project με βελονάκι - και πάλι για τα ανήψια, αλλά έχω ανοίξει πολλά άλλα "μέτωπα" (κάτι οι 31 σελίδες ανταλλαγής, κάτι ένα μίνι άλμπουμ που ξεκίνησα), που θα περιμένει λίγο ακόμα...

Πολλά φιλιά,
Νατάσα
Pin It

9 σχόλια:

Irini είπε...

fabulous job!!!!!...a real treasure!!
hugz
irini

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Νατάσα η κουβερτούλα σου είναι απλά υπέροχη και το χρώμα ουδέτερο για να ταιριάζει με όλα!¨Εχω και εγώ στα παιδιά μου τέτοιες χειροποίητες κουβέρτούλες φυλαγμένες για ενθύμια!Πολύ δουλεία για τα ανιψάκια σου να σας ζήσουν!

Aliki είπε...

μπράβο Νατάσα μου! απίθανη η κουβερτούλα! φιλιά πολλά!

Maria είπε...

Πόση δουλειά εχεις κάνει Αναστασία μου χίλια μπράβο! Τις φαντάζομαι να αγκαλιάζουν τα μπουμπουκάκια σας και συγκινούμε! Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή για να τις χαρουν, τώρα στην αρχή της άνοιξης! Καλη Ανάσταση!!

Maria Tsil είπε...

Πόσο θέλω να μάθω και εγώ!Η κουβερτούλα είναι παραμυθένια!Φοβερό σχέδιο!

Ανώνυμος είπε...

Natasha this is so beautiful and something that will be handed down through the family i am sure. such beautiful work, you must have the patience of a saint ! look forward to seeing other other family inspired creations.

Marie

olga είπε...

Πόσο δημιουργική ποιά; Είναι υπέροχη Νατάσα μου! Να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

puccarina είπε...

Χαρά στο κουράγιο σου!!!!! Τι να πω η υπομονή και η επιμονή σου είναι αξιοζήλευτα και τα αποτελέσματα αυτών των αρετών σου το κάτι άλλο!!!! Είμαι βέβαιη πως τόσο ο Ανδρέας όσο και ο Νικόλας όταν μεγαλώσουν θα φυλάξουν τα κουβερτάκια της θείας και για τα δικά τους παιδάκια ;)

Unknown είπε...

Υπέροχη κουβερτούλα Νατάσα!!Μπράβο σου!!Θα τις ευχαριστηθούν σίγουρα τα ζουζούνια!!!Να είσαι καλά να τους φτιάχνεις πολλά πολλά όμορφα πραγματάκια!!Καλή Ανάσταση να έχεις!!!

Δημοσίευση σχολίου