Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Tiny hand - Big love

Καλημέρα!

Άλλο ένα layout σήμερα (Ελένη, έχεις δίκιο μου φαίνεται!). Έχω κάνει και καρτούλες, αλλά δεν μπορώ να σας τις δείξω ακόμα ;ο)

Έμπνευση της σύνθεσης ένα blog προκλήσεων που ανακάλυψα πρόσφατα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, το White with 1. Κάθε μήνα δίνουν έναν χρωματικό συνδυασμό με άσπρο και άλλο ένα χρώμα, συν άλλη μία προϋπόθεση. Για τον Απρίλιο μας ζητάνε να κάνουμε μία σύνθεση με άσπρο, γκρι και tabs ή tags. Έφτιαξα την ακόλουθη σύνθεση με το χεράκι του Ανδρέα:


Αν και γενικώς μου αρέσουν τα χρώματα, ενθουσιάστηκα όταν είδα την πρόταση του άσπρου-γκρι. Ίσως γιατί ήταν κάτι διαφορετικό.

Χρησιμοποίησα το τελευταίο σκετς της Ελίνας στο Get Creative. Δεν είναι πολύ ωραίο; Περάστε μια βόλτα από το blog να πάρετε έμπνευση από τις φοβερές δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας και να πάρετε μέρος κι εσείς!



Την καταευχαριστήθηκα αυτήν την σύνθεση! Αρκετές σφραγίδες σε διάφορα γκρι χρώματα, embossing, distressing και επιτέλους κατάφερα να κάνω και μία σύνθεση με background με σχέδια. οκ, δεν είναι έντονα, αλλά είναι ένα βήμα ;ο)

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:

Pin It

11 σχόλια:

Κατερινα είπε...

Υπεροχη συνθεση!!!!!!!!!!και εγω απο το ιδιο μπλογκ επηρεαστηκα και εφτιαξα τις συνθεσεις μου...τελικα ειναι σουπερ ο συνδιασμος!!!!!!!

eudokia είπε...

ειναι πολυ ομορφη και τρυφερη σελιδα!!!μου αρεσει που ο συνδυασμος!!!καλη επιτυχια!

baileyrosy είπε...

Fabulous ! Such a great colour combo although a tricky one you have worked wonders ! The photo of the babys hand is just perfect and such a tender one, another beauty !

Marie

Elina είπε...

Νατάσα μου είναι φανταστική...!!! Δεν έχω λόγια...! Υπέροχη!!! Μου φαίνεται ο μπέμπης σε εχι εμπνεύσει πολύ!!!! χιχι!

Elena Stefanidou είπε...

Ε!Τι να πω!'Ολα καταπληκτικά.Αυτος ο συνδυασμός γκρι-λευκό είναι εξαιρετικός.Πολύ δυνατή σελίδα.

Τι χεράκι είναι αυτό!!!!!!!!

Melenia Agapides είπε...

Ο συνδυασμός είναι πραγματικά εξαιρετικός, την είχα και εγώ κατά νου την πρόκληση αυτή!
Νατάσσα, συμφωνώ με την Ελένη, περασες πια την διαχωριστική γραμμή (προβλέπω αντίο στις κάρτες χαχαχα)... Καταπληκτική σύνθεση, μου αρέσει πολύ το twine!!

Stella Bechlivanou είπε...

Φανταστική...πολυ τρυφερη...το ασπρο γκρι ειναι πολυ ομορφο...και τα διακοσμητικά και οι τεχνικές σου σουπερ...μπράβοοο καλη επιτυχία

Aliki είπε...

μπράβο σου Νατάσα μου! σε βλέπω πια να μην προλαβαίνεις ανάμεσα σε κάρτες και συνθέσεις! γιατί μάλλον κόλλησες! και πολύ χαιρόμαστε γι'αυτό γιατί οι συνθέσεις σου είναι φοβερές! καλή επιτυχία φιλενάδα!

Katerina είπε...

Ωωωωωωω φιλενάδα! Τι τέλειο είναι αυτό που έφτιαξες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω πάθει πλάκα!

Maria Tsil είπε...

Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα ξετρελαινόμουν με μία σύνθεση χωρίς χρώμα!!Είναι τέλεια!!!!!

Vivika είπε...

Σούπερ και το ασπρόμαυρο! Μα τι χεράκι! Για ζούληγμα!

Δημοσίευση σχολίου