Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Το μίνι άλμπουμ της Ιωάννας - σε βιντεάκι!

Γεια σας!

Νέοι πειραματισμοί σήμερα... Είπα να ετοιμάσω ένα βιντεάκι για να σας δείξω το μίνι άλμπουμ που έφτιαξα για την Ιωάννα! Αν δεν έχετε δει το blog αυτής της υπέροχης 6μηνης κούκλας χάνετε... Η ίδια και οι γονείς της έχουν πολλά να μας μάθουν για την στάση ζωής. Σκοπός της ιστοσελίδας που μας παρουσιάζει την όμορφη Ιωάννα είναι να γίνει ευρύτερα γνωστή η ασθένεια SMA - νωτιαία μυική ατροφία. Πραγματικά αξίζει να την επισκεφτείτε.

Με άγγιξε πολύ η ιστορία, η στάση ζωής και η δύναμη των γονιών και η θέλησή τους να συμβάλλουν στο να ενημερωθεί ο κόσμος για την ασθένεια αυτή. Σκέφτηκα λοιπόν να ετοιμάσω ένα αλμπουμάκι που θα μπορούσε να γεμίσει από φωτογραφίες και αναμνήσεις του πρώτου καλοκαιριού της Ιωάννας.

Καθώς λοιπόν σήμερα έπαιρνα ένα σωρό φωτογραφίες για να σας δείξω το άλμπουμ σκέφτηκα "καλά, αποκλείεται να βάλω τόοοσες φωτογραφίες!". Αποφάσισα λοιπόν να προσπαθήσω να ετοιμάσω ένα βιντεάκι. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια, οπότε παρακαλώ για την επιείκιά σας! (Μου βγήκε λίγο πιο κίτρινο απ'ότι ήθελα, αλλά αφού πρόσθεσα μουσική και υπότιτλους δεν μπορούσα να το αλλάξω... και δεν την πάλευα να το αρχίσω από την αρχή!)

Τα υλικά είναι από το Hello Summer kit που η γλυκιά Λένα του Enjoy Scrapping. Επίσης χρησιμοποίησα και κορδέλες που μου έστειλε η Κυριακούλα μαζί με το δωράκι που κέρδισα - ευχαριστώ πολύ Κυριακούλα!




Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

12 σχόλια:

Elena Stefanidou είπε...

Μ'αρέσουν πολύ τα βιντεάκια!!
Πολύ γλυκό και χαρούμενο το αλμπουμάκι.Μ'αρέσουν τα κρυφά σημεία που δεν ξέρεις ποτέ τι έχουν μέσα!!Νομίζω ότι θα αρέσει πολύ στην Ιωαάννα και την οικογένεια της.
Ωραία ,Νατάσα.Όλα τέλεια!
Φιλάκια

Κατερινα είπε...

Μοναδικο οπως και ο λογος που το εφτιαξες!!!!και μενα με συγκινησε η ιστορια της μικρης Ιωαννας!!!!!!!!!!Μπραβο Αναστασια...πολυ γλυκια κινηση!

Unknown είπε...

Νατάσα πανέμορφο το μίνι!!!!Θα τους αρέσει πολύ!!!θα βάλουν όμορφες αναμνήσεις παντοτινές μέσα!!!Και το βίντεο ωραία ιδέα!!!!Μπράβο!!!

Maria είπε...

Πανέμορφο, χαρούμενο, γλυκύτατο!! Θα ενθουσιάσει την οικογένεια της Ιωάννας, υπέροχη η κίνησή σου Αναστασία :)

Φανή είπε...

Με την ευαισθησία σου δε γινόταν να φτιάξεις κάτι λιγότερο όμορφο. Είναι τέλειο. Ειδικά η σελίδα που διπλώνει και δένει με φιογκάκι είναι πολύ έξυπνη ιδέα. Μπράβο Νατάσα...!

Lena είπε...

Tελειο μινι αλμπουμάκι!!!Πιστεύω ότι θα ενθουσιασει την παραλήπτρια!!Μπραβο Αναστασία!!

Valia Katzaki είπε...

Πολυ όμορφο Νατάσα!!! Θα αρέσει σίγουρα στην Ιωάννα!!!

Maria Tsil είπε...

Πόσο θαυμάζω αυτούς τους γονείς...Πόσο στεναχωριέμαι για αυτό το μωρό...Το άλμπουμ σου όμως Νατάσα είναι υπέροχο!!Πραγματικά φανταστικό!Τέλειο άλμπουμ,τέλεια ιδέα,φοβερή κίνηση!!Μπράβο,μπράβο,μπράβο για όλα!!

Ανώνυμος είπε...

Από την γλυκιά Ιωάννα και τους υπέροχους γονείς της πέρνουμε μαθήματα ζωής!!! Από το τέλειο βιντεάκι σου πέρνουμε μαθήματα για ένα καταπληκτικό άλμπουμ!!! Τέλειο!!!!!!!!

olga είπε...

ένα γλυκό άλμπουμ για ένα γλυκό κορίτσι!!!!! πολύ όμορφη δουλειά Αναστασία πολλές λεπτομέρειες και κάθε σελίδα γεμάτη έμπνευση!!!!!

baileyrosy είπε...

Ahh this is so pretty Natasha i just adore it !! The papers are so pretty what a lucky young lady to have such a talented aunty, this is perfect.

Marie

Unknown είπε...

Είναι υπέροχο!!!! Να και η κορδελίτσα η καρώ... Νομίζω κάνει τη διαφορά, εεεεεεεεεεεε; Χιιιι.... Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση σχολίου