Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Α' crop Θεσσαλονίκης...

Χτες πέρασα μία καταπληκτικότατη ημέρα... Ήταν το πρώτο crop στην Θεσσαλονίκη και είχα την τύχη να πάω.

Πραγματικά περάσαμε υπέροχα. Γνώρισα πολλές κοπέλες που το internet μας έχει φέρει μεν κοντά, αλλά η γεωγραφική απόσταση που μας χωρίζει είναι σημαντική. Χτες όμως αποδείξαμε ότι και αυτό μπορεί να παρακαμφθεί ;ο)

Όπως καταλαβαίνετε, η υπόθεση είχε ΠΟΛΥ μπλα-μπλα, ανταλλαγή γνώσεων, τεχνικών και απόψεων περί υλικών, προσωπικά μπλα μπλα (αυτό έλειπε, να έλειπαν αυτά!), φαγητά... αλλά και δημιουργία! Ω ναι, ενώ δεν περίμενα να τελειώσω τίποτα, έκανα δύο συνθέσεις και ξεκίνησα και μία τρίτη που τελείωσα σήμερα.

Ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συμμετέχουσες... Με αλφαβητική σειρά:
ΑίγληΆλεξΓωγώΈλεναΕλένηΕλίναΚατερίνα ΑλεξίουΚατερίνα ΛαϊοπούλουΚατερίνα (Σφραγιδομανία)ΛευκήMarie, Μαρία ΤσιλβίδουΜαρία ΤσιμηρίκαΝατάσα, Νατάσα ΤσουφΌλγαΡάνιαΡούλαΣτέλλαΧριστίναVivika.

Επίσης θα ήθελα να σας πω ένα πελώριο ευχαριστώ για τα καλά λόγια που μου είπατε. Πραγματικά δεν φαντάζεστε πόσο το εκτιμώ (αν και με πιάνουν οι ντροπές και προσπαθώ να αλλάξω κουβέντα, ελπίζω να μην φαίνομαι γαϊδάρα! χαχαχα).


Και βέβαια ένα ΣΠΕΣΙΑΛ ευχαριστώ στην Γωγώ που τα οργάνωσε όλα στην εντέλεια!




Να σας δείξω λοιπόν κι αυτά που έφτιαξα...


Πρώτη σύνθεση για τον ανηψιό μου Νικόλα. Μακάρι να μπορούσα να άφηνα να δείτε το προσωπάκι του, αλλά αυτό δεν γίνεται...






Δεύτερη σύνθεση της σειράς "Αμελί" - ή αλλιώς η Νατάσα στην Πράγα την περασμένη Τρίτη:






Τέλος, είπα να πειραματιστώ με κάτι καινούριο - ζωηρά χρώματα, λιτές γραμμές και απλή σύνθεση. Δεν ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι δεν μου πάει/βγαίνει αυτό το στυλ σε συνθέσεις ;ο)






Αυτά...


Πραγματικά δεν έχω λόγια, είχα καιρό να περάσω τόσο όμορφα και δημιουργικά... χαλάλι στην κούραση!


Ελπίζω να βρεθούμε και πάλι σύντομα...


Φιλιά!
Νατάσα



Pin It

10 σχόλια:

Ελένη είπε...

Είχα τη χαρά να κάθομαι δίπλα στη Νατάσα και είχα την ευκαιρία να δω από κοντά πως έγιναν οι δυο πρώτες σελίδες και ένα μέρος από την τρίτη. Εκτός από ταλαντούχα που είναι ολοφάνερο είναι και πολύ καλό παιδί. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά!

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι συνθέσεις σου υπέροχες Νατάσα μου ... μπορεί να μην ήμουν μαζί σας, αλλά και εγώ με το Ηελλο Σάμερ δούλευω το Σαββατο! ΛΟΛ Φοβερή η φωτό στην Πράγα ... όλο και καλύτερες γίνονται αυτές οι σελίδες και πρέπει να μπουν σε ένα άλμπουμ μόνες τους!!!

Melenia Agapides είπε...

Αν κρίνω από την ομορφιά των σελίδων σου, πρέπει να περάσατε τέλεια και να εμπνευστήκατε αφάνταστα όλες!! Μπράβο και πάλι μπράβο!! Μου αρέσει ιδιαίτερα η δεύτερη σελίδα, είναι πολύ πιο ελεύθερη... :)

Unknown είπε...

ουαου πανέμορφες συνθέσεις Αναστασία!!!! Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα και που τελικά δημιουργήσατε και ωραία πράγματα!!!Εύχομαι πάντα να καταφέρνετε να συναντιέστε και να περνάτε τέλεια!!!Φιλιά!!!!

Lefki είπε...

Εγώ καθόμουν απέναντι αλλά όλο και κάτι πήρε το μάτι μου. Σηκώθηκα βέβαια και μερικές φορές για να τα δω καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι είναι πανέμορφες όλες και τόσο πολύ "εσύ". Μπορεί να μην είπα πολλά αλλά ένιωσα πολύ έντονα συναισθήματα. Σ'ευχαριστώ για τις μικρές χρήσιμες συμβουλές (tips) και φυσικά για την έμπνευση. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά.

Maria Tsil είπε...

Νατάσα μου χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα!!Είσαι θησαυρός!!Και φυσικά απίστευτο ταλέντο!Και οι συνθέσεις σου απίστευτες!Λατρεύω το στυλ σου!Φιλάκια πολλά!

Vivika είπε...

Και εγώ και εγώ τις είδα! Και είναι τόσο τέλειες βρε Νατάσα!

Ανώνυμος είπε...

I was also luck enough to sit next to Nastasha whom I met for the first time and had the pleasure of seeing these beauties in the making. Not only are they fabulous up close but the way in which you work Natasha was a joy to see ! Not only are you a super talented lady but such a lovely person and a wicked sense of humour too.It was a great pleasure to meet you and all of the other wonderful and crazy ladies, I do hope I get the opportunity again.

Marie

LittleSunday είπε...

Γεια σου, Νατάσα! Τι όμορφες σελίδες! Κι αυτές, όπως και ό,τι άλλο φτιάχνεις, είναι τόσο φρέσκες και μοντέρνες και ευχάριστες στο μάτι! Μπράβο!

olga είπε...

To πόσο το χάρηκα που επιτέλους γνωριστήκαμε δεν φαντάζεσαι! Ελπίζω να δοθούν και άλλες ευκαιρίες και να έχουμε και λίγο παραπάνω χρόνο! Όσο περίεργο και αν ακούγετε πρώτη φορά έβλεπα σύνθεση από κοντά και πόσο μάλιστα δικές σου και κατά ενθουσιάστηκα!!!

Δημοσίευση σχολίου