Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Get Creative Πρόκληση 5ης Ιουνίου

Χαιρετώ την blogoγειτονιά!

Τί κάνετε; Ελπίζω όλα καλά;

Το λοιπόν... 5 του μήνα σήμερα, και βέβαια έχουμε μία καινούρια πρόκληση κάρτας στο Get Creative σήμερα! Το θέμα; Να φτιάξουμε μια καρτούλα με παράθυρο!

Ο καιρός έχει φτιάξει (επιτέλους!), οπότε ευκαιρία να κοιτάξουμε έξω από το παράθυρό μας για λίγη έμπνευση και να φτιάξουμε μια καρτούλα. Μπορεί να κόψετε ένα παράθυρο στο μπροστινό μέρος της κάρτας σας, ή να σφραγίσετε παράθυρα, ή να χρησιμοποιείσετε παράθυρα από χαρτόνια... Get Creative με παράθυρα!

...επειδή μένω σε ένα στενό στο κέντρο της Αθήνας και η θέα από το παράθυρό μου δεν είναι και ότι καλύτερο, έφτιαξα ένα φανταστικό σκηνικό που θα προτιμούσα να βλέπω...

Το εξωτερικό μέρος της κάρτας:



Έκοψα το παράθυρο με το Silhouette SD και έβαλα διαφάνεια για το τζάμι. Έτσι φαίνεται λίγο το εσωτερικό της κάρτας που είναι το εξής:



Δεν είναι γλύκα; Μου πήρε πολύυυ ώρα να το φτιάξω, κι αυτό γιατί δοκίμασα τους καινούριους μου Distress Markers. Το να χρωματίζω εικόνες δεν είναι το καλύτερό μου και αυτό είναι ένα θεματάκι δεδομένων των σφραγίδων που μου αρέσουν περισσότερο - σφραγίδες που χρειάζονται χρωματισμό. Γι'αυτό και πολλές φορές καταφεύγω στο paper piecing. 

Όμως είπα να δοκιμάσω τους Distress Markers και δεν απογοητεύτηκα καθόλου! Χρωματίζεις, βάζεις το νεράκι σου και έτοιμο! Μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Αν και το λεπτομερές κόψιμο δεν το απέφυγα τελικά, καθώς ήθελα να δώσω διάσταση στο σκηνικό που ετοίμαζα:




Αυτά λοιπόν για την καρτούλα μου... Να πάμε τώρα και στον χορηγό αυτού του μήνα; Η σούπερ αγαπητή μας Ειρήνη Λιόλια άνοιξε το νέο της κατάστημα στο Etsy, το Get Creative Embellishments με πραγματικά πανέμορφα διακοσμητικά για τις δημιουργίες μας! Οι νικήτριες αυτού του μήνα λοιπόν θα πάρουν δύο πακέτα διακοσμητικών φτιαγμένα από τα χεράκια της Ειρήνης.




Γιατί δεν περνάτε μία βόλτα από το Get Creative να δείτε τις υπέροχες δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας για περισσότερη έμπνευση και να παίξετε μαζί μας;

Ααααα... και κάτι άλλο. Πολλές φορές με ρωτάνε πώς παρουσιάζω τα υλικά στο τέλος των αναρτήσεών μου με τις μικρές εικόνες. Για αυτό χρησιμοποιώ το Link Manager του Inlinkz... και ξέρετε ποιος το έχει, έτσι; Η Βίκυ μας, από το Clips and Cuts και ο σύζυγός της Άρης! Η Βίκυ λοιπόν έχει ένα giveaway στο blog της, για όποιον δοκιμάσει/χρησιμοποιεί το Link Manager. Για ρίξτε μια ματιά εδώ!




Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

6 σχόλια:

Melenia Agapides είπε...

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ! Δεν έχω λόγια! Καταπληκτική!

Vivika είπε...

Ουάου τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!!!!!

baileyrosy είπε...

WOW !!!! I love this fabulous card just amazing Natasha love your new view. Glad you tried the markers as i was hoping to buy them and now I see how wonderful they look must get some. ( just received my Dylusions inks and stamps today yipee ) Love the gorgeous images and the fantastic colouring. You have created such a happy and cheerful scene

Marie

geoleoan είπε...

πως καταφέρνεις πάντα και με εκπλήσεις! μια υπέροχη εκπληξη!

EFI είπε...

Νατάσσα είναι πολύ χαριτωμένη η καρτούλα σου!!!! Μου θυμίζει το θέμα στη ζωγραφική που είχαν πριν λίγο η Μαρία : η γειτονιά που θα ήθελα να είχα : )
Τέλεια τα χρωμάτισες και το 3D πολύ όμορφο!!!! Ευχαριστούμε για την έμπνευση!!! Φιλάκια

despina είπε...

Είναι καταπληκτική!!!!τι όμορφες σφραγιδούλες!!!!μππάβο σου!!!

Δημοσίευση σχολίου