Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Get Creative - Πρόκληση σκετς κάρτας Ιουνίου

Γεια σας από την όμορφη Πράγα! Πήγα σήμερα και πήρα φωτογραφία "αλά Αμελί" στο γνωστό αστρονομικό ρολόι... σύντομα θα δείτε σχετική σύνθεση ;ο)

Στα δια ταύτα όμως... 20 του μήνα σήμερα, και βέβαια έχουμε τη νέα πρόκληση σκετς κάρτας του Get Creative για τον Ιούνιο, με το ακόλουθο σκετς:


Και η κάρτα που έφτιαξα:



Πρώτα γύρισα το σκετς στο πλάι. Και στη συνέχεια, χρησιμοποίησα την φράση "Ο πρίγκηπάς μου" που είναι από την Σφραγιδομανία ως το φόντο στη μέση της κάρτας. Η ιδέα να συνδυάσω την συγκεκριμένη φράση με βατραχάκι ήταν, βέβαια, της γκουρού μας Ελένης!

Και μία κοντινή φωτογραφία για να δείτε λίγο το τρισδιάστατο του βατράχου:


Μα δεν είναι γλύκας! Η σφραγίδα όπως και τα χαρτιά είναι Lawn Fawn για όσες ενδιαφέρονται ;ο)

Περάστε μία βόλτα από το Get Creative να εμπνευστείτε από τις πανέμορφες δημιουργίες της σχεδιαστικής ομάδας... θα χαρούμε πολύ να παίξετε μαζί μας! Χορηγός αυτόν τον μήνα είναι το νέο μαγαζί Get Creative Embellishments της πολυαγαπημένης μας Ειρήνης!!! Οι τυχερές νικήτριες (μία για τις προκλήσεις καρτών και μία για τις προκλήσεις συνθέσεων) θα κερδίσουν από δύο πακέτα διακοσμητικών φτιαγμένα από τα χεράκια της Ειρήνης!





Σας περιμένουμε!

Φιλιά,
Νατάσα

ΥΓ: θα σας παραθέσω τα υλικά που χρησιμοποίησα όταν επιστρέψω από το ταξίδι...
Pin It

4 σχόλια:

Φανή είπε...

Εξαιρετική δουλειά όπως κάθε φορά. Κομψή και λιτή η καρτούλα σου με ωραία χρώματα. Όσο για την Πράγα και το ρολόι της, το είχα γνωρίσει μέσα από ένα παιχνίδι μυστηρίου που έπαιζα στον υπολογιστή με τον καλό μου και από τότε η Πράγα είναι και για τους 2 μας μέσα στις σκέψεις για εξόρμηση, αλλά μάλλον χειμερινή. Καλημέρα!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Ανώνυμος είπε...

Fabulous card Natasha such a fun piece and great use of the chipboard your froglet is so cute !

Marie

Maria Tsil είπε...

Απλά φανταστική!!!Το βατραχάκι,τα χρώματα,τα γράμματα!!!Μου έφτιαξε την διάθεση!!!

geoleoan είπε...

ξετρελαθηκα! σκετη γλυκα!!

Δημοσίευση σχολίου