Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Online crop!!!

Γεια σας!

Σήμερα σας έχω σούπερ-νέα! Κάποιες θα τα έχετε ακούσει, κάποιες θα τα ακούτε για πρώτη φορά...

Το λοιπόν... το ελληνικό φόρουμ Scrapbookers In Greece διοργανώνει ένα online crop αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10 Ιουνίου).

Τί είναι το online crop; Με λίγα δικά μου λόγια... μαζευόμαστε όλοι μαζί εξ αποστάσεως με την βοήθεια διαδικτύου και δημιουργούμε (όλοι μαζί), μιλάμε στο chat (όλοι μαζί), κλπ κλπ (όλοι μαζί!). Κάθε 1:30-2:00 ώρες θα ανεβαίνει και από μία πρόκληση - και θα υπάρχουν πολλά-πολλά δώρα και εκπλήξεις!

Θα έχετε όλο το σαββατοκύριακο να πάρετε μέρος στις προκλήσεις και θα μπορείτε να ανεβάσετε τις δημιουργίες σας μέχρι την Δευτέρα.

Είμαι πάαααρα πολύ χαρούμενη γιατί μου ζητήθηκε να ετοιμάσω μία πρόκληση... Γιούχου!!! Θα την μάθετε όμως το Σάββατο ;ο)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ και, φυσικά, στο Scrapbookers In Greece...

Σας περιμένουμε να παίξετε μαζί μας, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις, γενικά να περάσουμε σούπερ! Θα έρθετε;

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

6 σχόλια:

EFI είπε...

Ευτυχώς για μένα είναι το δεύτερο online crop και ξέρω τι με περιμένει : ) Στο πρώτο ήμουν εντελώς ανυποψίαστη, είχα στηθεί στο pc και η καρδιά μου χτυπούσε τάκα τούκα μέχρι να ξεκινήσει χαχαχα Νατάσσα καθόμουν στο γραφείο μου σχεδόν ασταμάτητα ως τις 1-2 το βράδυ!!!!! Τρεεεεεελα χαχαχαχα αλλά μου άρεσε πολύ : )
Είναι ωραία πρόκληση και πάντα κάτι έχεις να μάθεις απ όλη την διαδικασία! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για όλα : ) καλό βραδάκι

Φανή είπε...

Ακούγεται πολύ ωραίο, αν και δεν ασχολούμαι με το scrapbooking. Θα έχει πλάκα σαν event! Θα μπορώ άραγε να σας παρακολουθώ?

Fan, όπως λέμε sofan!

Vivika είπε...

Καλά πόσο τέλειο!?! Θέλω και εγώ. Βέβαια τελείως άπειρη στο scrapbooking πειράζει να παίξω με εσάς τις pro?

Unknown είπε...

Fan, Vivika, το συζητάτε;;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!! Σας περιμένουμε!

Θα έχει και συνθέσεις, και καρτούλες, και altered project, και ATCs (artist trading cards - ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ μου τέτοιο!). Οι "αρχάριοι" όχι μόνο είναι καλοδεχούμενοι, αλλά είναι και ευκαιρία για ερωτήσεις, απορίες... and "to know us better".

Μπείτε στο scrapgreece.ning.com, ανοίξτε λογαριασμό αν δεν έχετε ήδη και σας περιμένουμε με χαρά!!!!

Katerina είπε...

:-) Ανυπομονώ να τα πούμε και να δημιουργήσουμε παρεούλα!!!!!!

LittleSunday είπε...

Τι ωραία γιορτινή διάθεση μου δημιουργεί αυτή η ιδέα! Μπράβο, μπράβο! Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω κι εγώ, έστω σε μερικά καλέσματα! Φιλιά!

Δημοσίευση σχολίου