Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Scrapbookers in Greece Online crop

Νομίζω αυτό το σαββατοκύριακο έσπασα κάθε ρεκόρ δημιουργίας...

Χάρη στις προκλήσεις του Scrapbookers in Greece, σε ένα 48ωρο κατάφερα να κάνω μία κάρτα, δύο συνθέσεις, ένα tag, ένα altered project και ένα καδράκι... και δύο αποτυχημένες ATC. Που θα μου πάει, θα κάνω και μία ATC να μου φύγει ο καημός!

Και αρχίζουμε...

Την καρτούλα που έφτιαξα για την πρόκληση την είδατε στην προηγούμενη ανάρτησή μου εδώ... Είναι μέσα στο 48ωρο, γιατί κατάφερα να την τελειώσω το απόγευμα της Παρασκευής! Δούλευα, έκανα διάλειμμα, χρωμάτιζα ένα λουλουδάκι, συνέχιζα την δουλειά και ούτε καθεξής, χεχεχε

Στη συνέχεια, το Σάββατο το πρωί έκανα μία σύνθεση για την πρώτη πρόκληση της Κατερίνας. Η σύνθεση είναι από πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο με μία φίλη μου (ευχαριστώ Ελένη για την φωτογραφία!!!):





Στη συνέχεια έκανα ένα tag για την τρίτη πρόκληση της Ειρήνης που μας ζητούσε να φτιάξουμε tag με πεταλούδες:






Μετά σειρά είχε η τέταρτη πρόκληση της Ελένης με το bingo. Πάλι καλά που είμαι εκτός συναγωνισμού ούτως ή άλλως, καθώς χρησιμοποίησα και άλλα εκτός από το bingo (σχοινί, σφραγίδες, twine...). Αλλά την καταχάρηκα την σύνθεση! Είναι με το ανηψάκι μου τον Ανδρέα, η γιαγιά του είναι από την Νορβηγία (προφανώς η θεία μου, η άλλη του γιαγιά!) και του πήρα το μπλουζάκι που φοράει στις φωτογραφίες από την Κοπεγχάγη τον προηγούμενο μήνα...






Στη συνέχεια, η ένατη πρόκληση της Ρούλας. Πολλαπλή πρόκληση για μένα, καθώς μας ζητούσε να αλλάξουμε ένα αντικείμενο και να βάλουμε λουλουδάκια, πεταλούδες και γκλίτερ... χμ... καμιά φορά χρησιμοποιώ το κάθε ένα χωριστά, αλλά όλα μαζί... μεγάάάάάλη πρόκληση για μένα! χαχαχα Χάρηκα όμως γιατί ήταν ευκαιρία να ξεσκονίσω τα "decoupage" υλικά μου και να φτιάξω ένα κουτάκι. Και πάλι ευχαριστώ την Ελένη για τα λουλουδάκια που μου έδωσε!!! (ναι, δεν έχω καν λουλουδάκια, χαχαχα)







Και τέλος (προς το παρόν), η δεύτερη πρόκληση σε συνεργασία με το tvcrafts.gr. Ήξερα από την αρχή τι ήθελα να κάνω, ήταν κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Ιδού λοιπόν το χριστουγεννιάτικο δεντράκι μου από χάρτινα ρολά μέσα στο κατακαλόκαιρο!!! Αν σας ενδιαφέρει, το βιντεάκι μπορείτε να το βρείτε εδώ.







Αυτά από μένα... ελπίζω να σας αρέσουν! Μακάρι να μπορούσα να ετοιμάσω όλες τις προκλήσεις, αλλά δεν πρόλαβα... και είχα και δύο ατυχήματα στις προσπάθειές μου να κάνω ATCs που μου σπάσανε τα νεύρα...

Πάντως προσωπικά πέρασα πραγματικά υπέροχα αυτό το σαββατοκύριακο και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από τις δημιουργίες, το ταλέντο... και την γρηγοράδα των ελληνίδων scrapbookers! Μπράβο βρε κορίτσια!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

12 σχόλια:

Unknown είπε...

είναι όλα πανέμορφα Νατάσα!!οι συνθέσεις υπέροχες,το tag φοβερό αλλά πιο πολύ απ'όλα μου αρέσει το κουτάκι!!Πραγματικά αστεράτο!!!!Καλή επιτυχία!!!!!!!!

Κατερινα είπε...

Nατασα πραγματικα ολα υπεροχα...νομιζω ολες υπερβηκαμε τον εαυτο μας!!!!!!υπεροχες δημιουργιες!!

Φανή είπε...

Το ένα καλύτερο από το άλλο! Ξεχωρίζω το πεταλουδάτο tag και το καλοκαιρινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάπως έτσι θα τα φτιάχνουν στην Αυστραλία. Με ραντάκι και καφέ με πολλά παγάκια!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

olga είπε...

ρεκόρ δημιουργίας Νατάσα μου! Ομορφιές ως συνήθως μας έκανες! Και μου αρέσει πολύ και η ποικιλία λίγο από όλα μας δείχνεις σήμερα! Μου φαίνεται πρέπει και εγώ να κάνω καμία δημιουργία για αυτές τις προκλήσεις!

Vicky Varvadouka είπε...

Νατάσα ότι και να φτιάξεις θα είναι σίγουρα όμορφο γιατί έχεις ταλέντο και γούστο!!! Οπότε μην ανησυχείς!!! Μας τρέλανες πάλι! Είναι όλα τέλεια!!! Κι εγώ χάρηκα με τη συμμετοχή των κοριτσιών (και αγοριού..χιχι) στο κροπ!! Πολύ ταλέντο μαζεμένο! Μπράβο!!
Φιλάκια!!

maya =^o^= είπε...

πάρα πολύ όμορφα όλα!!!!!!!!!!!!!!!!και όλα αυτά σε 48 ώρες!!!!wooow!!

puccarina είπε...

Είσαι θεά!!! Θα στο γράψω και εδώ! Είναι όλα ένα και ένα...Ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο...άντε ίσως το κουτάκι γιατί έκανες την υπέρβαση σου με το γκλίτερ και το έφερες στα μέτρα σου ;) Φιλάκια

Stella Bechlivanou είπε...

Ολα ομως όλα ειναι πανέμορφα, εμ αν το εχεις...σουπερ!! τις λατρευω τις δημιουργιες σου!!

Melenia Agapides είπε...

Νατάσσα, δεν έχω λόγια... είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ! πραγματικά!!!!!! Τι να πω για την κάρτα ειδικά, νομίζω ότι τα Χριστούγεννα θα είναι η πρώτη που θα φτιάξω!!!

geoleoan είπε...

μοναδικα! ολα πολυ προσεγμένα, με υπέροχες λεπτομέριες το δεντρακι ειναι πανεμορφο αλλα και αποτις συνθεσεις δε μπορω να ξεχωρίσω...

ο παρατηρητης είπε...

τι υπεροχα ολα μπραβο σου που τα καταφερνεις πολυ σε ζηλευω

Maria Tsil είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την Βίκυ!!Μα πως τα καταφέρνεις και μας τρελαίνεις πάντα!!!!Και όχι μόνο οι δημιουργίες σου αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιείς!!Νατάσα είσαι αστέρι!!Χαίρομαι πολύ που θα σε γνωρίσω σε μερικές μέρες!!Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση σχολίου