Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Καλοκαιρινή κάρτα γενεθλίων

Γεια σας!

Λιώνετε στην ζέστη όπως κι εγώ; Air condition και άγιος ο Θεός! Πάντως το πήρα απόφαση όποτε μπορώ να φεύγω τα σαββατοκύριακα μέχρι τις διακοπές μου τον Σεπτέμβριο, γιατί έφυγα το προηγούμενο σαββατοκύριακο και ήταν σαν μίνι διακοπές! Έτσι θα φύγω και αύριο για τα Στύρα Ευβοίας να πάρω το αεράκι μου

Λοιπόν... σήμερα έχω να μοιραστώ μία σπέσιαλ κάρτα για μένα που έφτιαξα πριν από λίγες μέρες. (Ούτε για αναρτήσεις δεν έχω κουράγιο!).

Η ιστορία έχει ως εξής: μια ωραία μέρα πήρα ένα μήνυμα από μία κοπέλα που δεν ήξερα ότι έψαχνε να βρει χειροποίητες κάρτες και είδε τις δικές μου στο blog μου και της άρεσαν πολύ. Ήθελε μία σπέσιαλ κάρτα για ένα σπέσιαλ φίλο της που είχε γενέθλια και με ρωτούσε αν κάνω κάρτες με παραγγελία.

Ξέρετε ότι δεν το κάνω επαγγελματικά - και ούτε τώρα το έκανα. Επειδή όμως ήταν η πρώτη φορά που κάποιος (που δεν είναι φίλος) μου ζήτησε να φτιάξω κάρτα, δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Με διευκόλυνε το γεγονός ότι είχε κάτι στο μυαλό της από τις κάρτες που είχε δει στο μπλογκ μου. Έτσι, συνδυάζοντας δύο κάρτες, τον φόντο από αυτήν και την γενική ιδέα από αυτήν, έφτιαξα την ακόλουθη κάρτα:


Στο εσωτερικό έχει το εξής μήνυμα:


Και μία κοντινή φωτογραφία για να πάρετε μία ιδέα για το τρισδιάστατο που έχω κάνει στην κάρτα (αν και από κοντά, φυσικά, φαίνεται καλύτερα):


Ελπίζω Αναστασία μου να πιάσει το γούρι!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

2 σχόλια:

despina είπε...

Είναι πανέμορφη!!!!!!η κοπελιά θα ξετρελαθεί!!!!!καλό σκ!!!!!φιλιά!!!!!

Maria Tsil είπε...

Αχ βρε Νατάσα,αχ βρε Νατάσα!!!!Είσαι απίθανη!

Δημοσίευση σχολίου