Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Mixed Media καμβάς - Χρόνια καλά μαμά!

Γεια σας!

Σήμερα έχω να μοιραστώ μαζί σας μία από τις πιο αγαπημένες μου δημιουργίες... Το δώρο που έφτιαξα την περασμένη εβδομάδα για τα γενέθλια της μητέρας μου - Χρόνια Καλά και Πολλά μαμά!

Ο πρώτος μου mixed media καμβάς:




Ναι, έκανα τον πρώτο μου mixed media καμβά... και το χάρηκα απίστευτα πολύ! Ο καμβάς είναι 30x30. Την βασική ιδέα την οφείλω κυρίως στο βιβλίο Creative Foundations της Vicki Boutin. Από κει και ύστερα... έκανα ό,τι μου ερχόταν στο μυαλό και ό,τι είχα όρεξη να κάνω! Για του λόγου το αληθές...

Έκοψα την καρδιά από χαρτόνι κουτιού. Το κάλυψα με σελίδες από περιοδικά που κόλλησα με mod podge, στη συνέχεια το έβαψα με διάφορες ακρυλικές μπογιές τις οποίες πέρναγα από πάνω με μωρομάντηλο για να βγάλω το πολύ χρώμα. Κόλλησα τα κίτρινα κουμπιά με dots και βέβαια τελείωσα με λίγο doodling γύρω από την καρδιά...



Το πως διασκέδασα να κάνω το φόντο δεν λέγεται! Πολύ gesso, γράμματα από χαρτόνι, ακρυλική μπογιά σε ανοιχτό πράσινο, από πάνω ακρυλική μπογιά σε τυρκουάζ πάλι με χρήση μωρομάντηλων, χοντρή διαφανής σκόνη ανάγλυφου, gesso με... χαρτόνι από το χαρτί της τουαλέτας για τα στρογγυλά σχέδια και παλιά πιστωτική κάρτα για τις γραμμές.



Στην γωνία χρησιμοποίησα μία κορδέλα που την έραψα στη μέση για να "δέσει" καλά η κορδέλα. Α, κι άλλη ανάγλυφη σκόνη στο βελάκι που είχα βάψει με ακρυλικό χρώμα. Υφασμάτινα thickers που χρωματίστηκαν με Distress Inks.


Αυτά. Μου φάνηκε ικανοποιητική η πρώτη μου προσπάθεια.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

15 σχόλια:

Christina V. είπε...

Μόνο ικανοποιητική; Πολύ όμορφος και κεφάτος καμβάς Νατασάκι! Να 'ναι καλά η μανούλα σου και να χαίρεται να τον θαυμάζει! Φιλιά!

Unknown είπε...

Να την χαίρεσαι την μανουλίτσα Νατάσακι!Το καμβαδάκι είναι υπέροχο με σούπερ χρώματα και γιαυτό να το τολμάς συχνότερα!!!Φιλιά πολλά!!!!

Ελευθερία είπε...

τελειος έγινε!!!! να την χαίρεσαι την μανούλα σου κορίτσι!!!! φιλακια πολλά πολλάααα!!!

LittleSunday είπε...

Πολύ μου αρέσει που όλο και κάτι καινούριο μας παρουσιάζεις! Και μας τα είπες και αναλυτικά για όσους είμαστε άσχετοι! Σ' ευχαριστούμε πολύ Νατάσα! Είναι πάαααρα πολύ ωραίο!!!

Κατερινα είπε...

υπεροχο!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την μαμα σου!!!!!!

Vicky Varvadouka είπε...

Απλά τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xxx

ioanna είπε...

na xairesai th manoulitsa sou!!!
uperoxh dhmiourgia ta xrwmata fantastika bravo Natasaki!!!!
Filia polla :-)

puccarina είπε...

Είναι απλά τέλειος!!!!! Βάλε και αυτό στην λίστα ξέρεις εσύ ;) έχεις πολλά πολλά να μου δείξεις χεχε ακόμα πίνακες δεν έχω πάρει!!!!!Ο δε συνδυασμός τυρκουαζ κόκκινο απο τους πιο αγαπημένους μου! ΜΠράβο και πάλι Νατασάκι!

puccarina είπε...

Α καλέ η ξεμυαλισμένη φαντάσου πόσο ενθουσιάστηκα που ξέχασα να ευχηθώ για την μαμά!!! Να την χαίρεσαι ;)

Ρούλα είπε...

Είναι πραγματικά τέλειο λέμε!!!!! Σούπερ!!! Μπράβο! Να την χαίρεσαι την μανούλα σου!

Maria είπε...

Αναστασία μου ειναι πανέμορφος τα χρώματα πολύ ωραία (για άλλη μια φορά συμφωνούμε στους χρωματικούς συνδυασμούς χαχαχα εχω κανει κ εγώ έναν τετοιο) να την χαιρεσαι την μανούλα σου!!!!

Maria Tsil είπε...

Νατασάκι μου να χαίρεσαι την μανούλα σου!!Όσο για τον καμβά τι να πω??Είναι υπέροχος!!Και αυτό που μου αρέσει είναι ότι χρησιμοποίησες τον συνδυασμό των χρωμάτων που φοβάμαι πιο πολύ!!Ο συνδυασμός των 3 βασικών χρωμάτων με φοβίζει.Αλλά εσύ μεγαλούργησες!Τυχερή η μανούλα!:))

olga είπε...

Νατάσα είναι εκπληκτικό, Φοβερές τεχνικές κ συνδυασμοι. Να χαίρεσαι κ την μανούλα σου!!

Ανώνυμος είπε...

Natasha it seems that there is nothing crafty that is beyond your talents. Well done in this first and I hope of many mixed media canvases. Super colours,design and texture and I'm sure your mother will adore it.

Marie

alexandra polyzou είπε...

τέλεια ιδέα, τέλεια σύνθεση!!!!i love it!!!!πολλά φιλιά!!!

Δημοσίευση σχολίου