Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Νέο art journaling βιβλίο

Καλημέρα!

Το ασταμάτητο έχω τελευταία... ;ο)

Χτες το βράδυ έκανα την πρώτη σελίδα του πρώτου μου art journal και συνειδητοποίησα ότι δεν σας έχω δείξει το βιβλίο που έχω φτιάξει.

Πριν από ένα μήνα λοιπόν (περίπου), κάναμε σεμινάριο με την Μυρτώ και μάθαμε το coptic stitch... Ξετρελάθηκα! Λίγο ζόρικο στο ράψιμο μεν, είχα και το χέρι που με πονούσε και ίσως να μου φάνηκε πιο ζόρικο απ'ότι είναι... ε, διαλέξαμε και πιο περίπλοκο σχέδιο από το απλό (αγία δασκάλα η Μυρτώ, και πολύ καλή στο να εξηγεί, αλλά και με υπομονή!!!!), αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο! Ορίστε λοιπόν φωτογραφίες του βιβλίου:


Ντυμένο με δερματίνη (νομίζω... σωστά Μυρτώ;), έκανα και distress τις άκρες με το Distrezz εργαλείο της Μυρτούς (το δικό μου βρίσκεται κάπου στο ταχυδρομείο, όπου να'ναι θα φτάσει και στην πόρτα μου ;ο))

Αυτό που μου αρέσει πολύ στο coptic stitch είναι πρώτον το πανέμορφο ράψιμο, και δεύτερον το γεγονός ότι ανοίγει 180 μοίρες. Δηλαδή μπορεί να ανοίξει και τελείως στις 360 μοίρες αναλόγως με το εξώφυλλο που βάζει κανείς, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι 180 μοίρες, γιατί κάνει το art journaling πολύ πιο εύκολο.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να το κάνω art journal για εμψυχωτικές φράσεις/προτάσεις που βρίσκω στο διαδίκτυο και που μου αρέσουν πολύ. Επειδή όμως δεν ήθελα να χαλάσω το εξώφυλλο, έφτιαξα ένα "εσωτερικό" εξώφυλλο στην πρώτη σελίδα και είναι το ακόλουθο:



Για μένα το highlight είναι η σφραγίδα του κοριτσιού της Stampotique... Τις ζαχάρωνα αυτές τις σφραγίδες εδώ και πολύ καιρό!

Και μία κοντινή φωτογραφία της σφραγίδας - έπαιξα με εφέ, χιχιχι


Αυτά λοιπόν για σήμερα... Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

8 σχόλια:

ChinaCatSunflower είπε...

Πανέμορφο!!!!!!!
:Ο)

Unknown είπε...

και το δέσιμο υπέροχα αλλά και το εξώφυλλο μοναδικό!!!!!μπράβο Νατάσα!!!

Myrto είπε...

Μπράβο Νατασάκι! και οι σκιάσεις σούπερ!

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο το βιβλίο άλλα και η σελίδα καταπληκτική!!!

Κατερινα είπε...

καταπληκτικο βιβλιο...φοβερη η σελιδα σου!!!

LittleSunday είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το δέσιμο αυτό, αλλά η πρώτη σελίδα - εξώφυλλο είναι φανταστική!!! Τι χρώματα και τη ωραία επεξεργασία!!!

Φανή είπε...

Φανταστικό το εξώφυλλο! Αλλά και το δέσιμο πολύ ιδιαίτερο! Καλή συνέχεια!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Maria Tsil είπε...

Πριν διαβάσω την ανάρτηση το μάτι μου φυσικά έπεσε στην φωτογραφία και είπα αποκλείεται να είναι handmade αυτό!Και τώρα ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.Είναι απίστευτη!Φανταστική!
Χίλια μπράβο Νατασάκι!Χίλια μπράβο!

Δημοσίευση σχολίου