Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κάρτα γεμάτη γράμματα

Γεια σας και πάλι!

Χτες λοιπόν χάζευα λίγο στο διαδίκτυο για να πάρω γενικά ιδέες. Είδα όμως μία πρόκληση, μου ήρθε αμέσως μία ιδέα και κόλλησα. Έτσι, χωρίς αρχικά να έχω σκοπό να κάνω κάτι, κατέληξα να κάνω την ακόλουθη κάρτα:



Η κάρτα είναι για την πρόκληση με αυτοκόλλητα αλφαβήτων του Moxie Fab World. Αμέσως μου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσω γράμματα  που περισσεύουνε ούτως ή άλλως για να φτιάξω αυτό το παιχνιδάκι με τα ανακατεμένα γράμματα.

Και μία φωτογραφία από μπροστά, όπως συνηθίζω:


Έκανα embossing το μαύρο χαρτί με swiss dots - χρειάστηκε να το περάσω δύο φορές, καθώς το χαρτί ήταν μεγαλύτερο από το embossing folder, αλλά το σχέδιο είναι απλό και δεν είχα πρόβλημα με αυτό.

Τα γράμματα είναι η ίδια γραμματοσειρά thickers, μόνο που τα μαύρα είναι από foam και τα κόκκινα είναι τα υφασμάτινα mistables που τα χρωμάτισα με Promarkers.


Το κουμπάκι σε σχήμα αστεριού είναι ένα ξύλινο κουμπί που αρχικά το χρωμάτισα με κόκκινη ακρυλική μπογιά, μετά έκανα γύρω-γύρω το faux stitching και στο τέλος το κάλυψα με glossy accent.


Αυτά λοιπόν από μένα για σήμερα... Γιατί δεν περνάτε μία βόλτα από το Moxie Fab World να δείτε τις πραγματικά πολύ ωραίες προκλήσεις που έχουν;

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

5 σχόλια:

Melitini είπε...

Έμεινα! Τέλεια ιδέα!!! Και τελειότερη υλοποίηση!

Unknown είπε...

wow φιλενάδα μου είναι τέλειο...και το cameo στις λεπτομέρειες ζωγράφισε!!!!!Μ'αρέσει τρελά το στυλ αυτό και θα το προσπαθήσω!!Φιλιά!!!

olga είπε...

Ax Nατασάκι τέλεια ιδέα! μου άρεσε πάρα πολύ! Νομίζω θα στην κλέψω χι χι χι!

Ανώνυμος είπε...

Such a gorgeous card Natash, love the black and white and great embossing and the clever design and layout.

Marie

Maria Tsil είπε...

ΦΟΒΕΡΟ!!!Επιτέλους βρήκα τι θα κάνω όλα αυτά τα thickers που έχω.Τέλεια Νατάσα μου.Τέλεια!

Δημοσίευση σχολίου