Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Get Creative Πρόκληση 20 Νοεμβρίου

Γεια σας!

Είσαστε έτοιμοι για την νέα πρόκληση κάρτας του Get Creative;

Σήμερα οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή η κάρτα είναι από τις αγαπημένες μου. Μου αρέσουν πολύ οι "graphic" κάρτες, αλλά δεν το πολυέχω. Αυτή τη φορά όμως μου βγήκε νομίζω:


Τι λέτε; Σας αρέσει;

Και βέβαια, είναι βάση του τρομερού σκετς της Ειρήνης, απλά "κούνησα" λίγο το μήνυμα:




Τα εξάγωνα είναι από την σειρά mistables του Studio Calico, τα οποία τα έβαψα με Mister Hueys mists. Τα βέλη αγαπημένα ξύλινα διακοσμητικά του Studio Calico (τρελό κόλλημα!).

Το μήνυμα είναι σφραγίδα που αρχικά ήταν σε τρεις σειρές, αλλά την έκοψα για να μπορέσω να το βάλω σε μία σειρά - μην φοβάστε να κόβετε τις σφραγίδες σας προσεκτικά, αν τις χρειάζεστε όπως ήταν στην αρχή, μπορείτε κάλλιστα να τις βάλετε στο ακρυλικό μπλοκ σας όπως ήταν.

Τέλος κάτι μου έλειπε και αποφάσισα να βάλω λίγο ασπρόμαυρο washi tape στην αριστερή πλευρά, να δώσει λίγο πλαίσιο στην κάρτα.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Ελάτε λοιπόν από το Get Creative να πάρετε περισσότερη έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα - είναι φοβερό το σκετς σας λέω! Και η νικήτρια αυτής της πρόκλησης θα είναι μαζί μας τον Ιανουάριο ως guest designer!

Φιλιά,
Νατάσα


Υλικά: (κάποια έχουν εξαντληθεί, οπότε βάζω την γενικότερη κατηγορία)


Pin It

6 σχόλια:

Melitini είπε...

Μόλις είδα την καινούργια πρόκληση!
Η δική σου ερμηνεία, φοβερή!
Καλή συνέχεια!

ChinaCatSunflower είπε...

Πάντα μου αρέσουν αυτά που κάνεις Αναστασία! Ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα! :Ο)

geoleoan είπε...

απλα σου βγήκε??? ειναι φοβερη!

Ανώνυμος είπε...

This is such a clever card Natasha, I absolutely adore it and your creativity always blows me away.

Marie

olga είπε...

Νατάσα μου είναι και αυτή τέλεια!!! Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ!! Κάθε φορά με εκπλήσσεις με τις φοβερές σου ιδέες!

Maria Tsil είπε...

Λοιπόν είναι βράδυ,είμαι χάλια από την ψύξη και σερφάρω με το iphone(ξέρεις την προέκταση του χεριού μας).Είμαι στο gallery του studio calico και το μάτι μου πέφτει σε μία κάρτα!WOOWWW λέω!Πάω να την κάνω προσθήκη στα αγαπημένα μου και βλέπω ότι είναι δικιά σου και φουσκώνω από υπερηφάνια!Βλεπω και τα likes και τα σχόλια και φουσκώνω πιο πολύ!Είπα σε κάποια φάση να γράψω ότι αυτό το φοβερά ταλαντούχο κορίτσι εγώ το ξέρω αλλά κρατήθηκα!!Από τις πιο ωραίες κάρτες που έχω δει στην ζωή μου!Μπράβο Νατάσα!

Δημοσίευση σχολίου