Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Get Creative - Πρόκληση κάρτας 5 Νοεμβρίου

Γεια σας!

Ήρθε η μέρα για την πρώτη πρόκληση κάρτας του Get Creative για την Νοέμβριο. Αυτόν τον μήνα η Ειρήνη έχει μία σπέσιαλ πρόκληση για μας... να φτιάξουμε μία κάρτα με μία σφραγίδα που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ!

Στην αρχή προβληματίστηκα... αλλά τελικά νομίζω ότι έγινε μία από τις αγαπημένες μου προκλήσεις! Κι αυτό γιατί α. μου έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω μία σφραγίδα που δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά μου άρεσε πολύ και β. γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα καλό ξεκαθάρισμα στις σφραγίδες μου και να ρωτήσω αντικειμενικά τον εαυτό μου ποιες σφραγίδες δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω στο μέλλον...

Εκεί που έψαχνα λοιπόν, έβγαλα από μία γωνία ενός κουτιού μία ξεχασμένη σφραγίδα. Μόλις την είδα ήξερα ότι βρήκα την σφραγίδα μου και στρώθηκα αμέσως να κάνω την ακόλουθη κάρτα:




Ω ναι... ο Σνούπυ!!!! Δεν είναι τέλειος;;;

Και για αλλαγή χρησιμοποίησα ένα χαρτί γκλιτεράτο, χεχεχε

Σφράγισα την σφραγίδα στο γκλιτεράτο χαρτί με archival και μετά την σφράγισα σε άσπρο χαρτί, την έκοψα γύρω-γύρω και την κόλλησα πάνω στην πρώτη σφραγισμένη εικόνα.

Έκανα heat embossing το μήνυμα και το "hug" με αυτοκόλλητα γράμματα και την τόνισα με αγαπημένο glossy accent. Έβαψα τα ξύλινα αστεράκια με pearl ακρυλική μπογιά και τέλος έκανα faux stitching με άσπρο gel μαρκαδόρο... Ελπίζω να σας αρέσει!

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες για να δείτε αυτά που σας περιγράφω:







Περάστε μία βόλτα από το Get Creative για να πάρετε έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα. Η νικήτρια αυτής της πρόκλησης θα κερδίσει το ακόλουθο δώρο (ελπίζω να σας αρέσει και αυτό!):


Φιλιά!
Νατάσα

Υλικά:

Pin It

4 σχόλια:

Maria Tsil είπε...

Δηλαδή εγώ τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω όλεεεςςς τις σφραγίδες μου αφού δεν χρησιμοποιώ καμία!
Τέλειος ο Σνούπυ,τέλειο και το χαρτί!
Σκέτη γλύκα η κάρτα!
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Fabulous and fun card Natasha !!! I have loved Snoopy since I was a kid and believe me that's a longggggggg time , so it was lovely to see him on a card and glitter paper who would have thought it ! Fabulous !!!

Marie

Helen Hapsi είπε...

..παρα πολύ ωραια καρτα!!! Λατρεύω αυτό το χρώμα που δεν είναι ούτε μπλε ούτε πράσινο, και η αντίθεση με το λευκό είναι πολύ πετυχημένη!

LittleSunday είπε...

Τόσα πράγματα σε μία κάρτα! Πολύ περιποιημένη και όμορφη και ξεχωριστή, Νατάσα μου!

Δημοσίευση σχολίου