Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Scrapbookers in Greece - Πρόκληση Νοεμβρίου

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Με κάθε νέο μήνα, έχουμε και μία νέα πρόκληση στο Scrapbookers in Greece. Αυτόν τον μήνα, η Κατερίνα μας ζητάει να φτιάξουμε κάτι σχετικά με μία στιγμή που μας έκανε να χαμογελάσουμε. Μπορεί να ήταν ένα τηλεφώνημα, μια σκέψη ή μια εικόνα, μια συνάντηση για καφέ με φίλους, το χαμόγελο του παιδιού σας, μια στιγμή στην καθημερινότητα.

Για μένα τι άλλο θα ήταν από τα ανήψια μου! Και συγκεκριμένα μία σειρά φωτογραφιών που φαίνονται όλα τα γέλια του Νικόλα ενώ ο πατέρας του τον κάνει... "αεροπλανάκι":


Η σύνθεση είναι βασισμένη στο σκετς για αυτόν τον μήνα που μας ετοίμασε η Κατερίνα και είναι το ακόλουθο:




Και τον τίτλο τον οφείλω στην γκουρού μας Ελένη βεβαίως-βεβαίως!!!

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες:

Το μεγάλο σύννεφο το έκοψα με την βοήθεια του Silhouette.

Χρησιμοποίησα κάποια (ομολογουμένως ξεχασμένα) chipboard συννεφάκια της Maya Road και τα έντυσα με χαρτιά με σχέδια. Έβαλα και τα αγαπημένα wood veneer του Studio Calico για να τους δώσω ομιλία:




Στα ακόλουθα συννεφάκια αντί για χαρτί με σχέδια έβαλα το αγαπημένο μου χνούδι - φαίνεται λίιιιγο καλύτερα απ'ότι σε προηγούμενες κάρτες μου ίσως;

Επειδή το γαλάζιο χρώμα μου φαινόταν λίγο μονότονο, έβαλα και κόκκινες λεπτομέρειες να τραβάνε λίγο το μάτι - όπως στα χαρτιά στην πάνω φωτογραφία, την κόκκινη κορδέλα πάνω δεξιά και την  κόκκινη καρδιά brad που βλέπετε παρακάτω:




Για το journaling είδα τις προάλλες μία ιδέα στο Two peas in a bucket που μου άρεσε πολύ... να κάνεις τις γραμμές του journaling με γαζιά! (Σας έχω πει ότι λατρεύω την νέα μου ραπτομηχανή, έτσι; χαχαχα). Το δε twine το άφησα να πέσει φυσικά γύρω-γύρω από το journaling και σε συγκεκριμένα σημεία έβαλα λίγο matte gel medium για να κολλήσει, αλλά να φαίνεται και πάλι φυσικό.



Αυτά λοιπόν από μένα... Ελπίζω να σας αρέσει!

Περάστε μία βόλτα από το Scrapbooking in Greece να πάρετε φοβερές ιδέες από την σχεδιαστική ομάδα και να παίξετε μαζί μας! Όπως κάθε μήνα, η τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα σούπερ δωράκι!

Φιλιά,
Νατάσα

ΥΓ: Έχω γραφτεί στο νέο μάθημα της ShimelleScrapbook Remix σχετικά με το πώς μπορούμε να συνδυάζουμε pattern papers από διαφορετικές συλλογές... και επιτέλους πήρα μπροστά! Στην σύνθεση έχω συνδυάσει μεμονωμένα χαρτιά που δεν μπορώ να τα βρω online να σας τα δείξω γιατί είναι πολύ παλιά, και χαρτιά από διαφορετικές συλλογές... είναι λυτρωτικό να κόβεις και να χρησιμοποιείς χαρτάκια!!! ;ο)

Υλικά:


Pin It

8 σχόλια:

puccarina είπε...

Είναι απλά μοναδική!!!! Τόσο χαρούμενη και τόσο γλυκιά! Μέχρι και τα μουστάκια μου χαμογέλασαν όταν την είδα!!!Για ακόμα μια φορά οι λεπτομέρειες σου κόβουν την άνασα! Φιλάκια και καλό μήνα Νατασάκι μου :)

Elina είπε...

Πάντα απολαμβάνω τις αναλαφρες συνθεσεις σου Νατασακι!!! Μου φτιάχνουν τη διάθεση!!! Πολύ ωραίο στήσιμο και τελεια χαλαρωτικα χρώματα!

Maria Tsil είπε...

Το πόσο ζηλεύω το ταλέντο σου δεν λέγεται!!
Μπορείς να πάρεις το πιο απλό χαρτί και να κάνεις θαύματα!Λατρεύω το πως χρησιμοποιείς τις σφραγίδες σου,τα διακοσμητικά σου,όλα!!!Ότι και να πω είναι λίγο!Χίλια μπράβο!
Καλό μήνα Νατασάκι μου!

Katerina είπε...

Φανταστική σύνθεση! Σε εμπνέει το πιτσιρίκι ♥
Τι να πω; Τα είπαν όλα τα κορίτσια!
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Myrto είπε...

Πολύ όμορφη σύνθεση Νατάσα! Χαρούμενη, με πολλές λεπτομέρειες (τρελάθηκα με τα ξύλινα διακοσμητικά). Μου αρέσει που χρησιμοποιείς χαρτιά από διάφορες συλλογές γιατί έτσι πετυχαίνεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Ελένη είπε...

είναι τέλεια Νατάσα, μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! δηλώνω θαυμάστριά σου τόσο στις συνθέσεις όσο και στις κάρτες σου!

geoleoan είπε...

λοιπόν δε σε πειράζει να σε αντιγραψω? Αλλα οπως και να το φτιάξω αποκλείετε να γίνει τοσο φανταστικο, αχ τι να κάνω? Το μονο που μπορώ να κάνω ειναι να το θαυμάζω!!!!! Ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπεροχη ... λατρεμένη ... φοβερή ... και η ιδεα για το journaling και το twine ... spot on perfect με την όλη σύνθεση!!!

Δημοσίευση σχολίου