Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

The Studio Challenges - 16 Ιουνίου - Blog Hop

Καλημέρα!!!

Σήμερα στο The Studio Challenges έχουμε κάτι λίγο διαφορετικό... Η σχεδιαστική ομάδα έκανε ένα "lift chain", δηλαδή το κάθε μέλος έκανε scraplift την σύνθεση που του εστάλη από το προηγούμενο μέλος... κι έτσι σήμερα κάνουμε ένα blog hop με την σειρά που έγινε το lift chain!

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δείτε από που ξεκίνησε το lift chain, πως προχώρησε και που κατέληξε... αν το ξεκινήσατε από την αρχή, θα πρέπει να ήρθατε από την Katherine και αυτή είναι η σύνθεσή μου ως αποτέλεσμα του scraplift που έκανα στη δική της σύνθεση:


Όπως συνηθίζω όταν κάνω scraplift, κράτησα αρκετά στοιχεία τα ίδια. Πρώτα απ'όλα, ακολούθησα το σκετς που είχε η σύνθεση της Katherine, από τις δύο φωτογραφίες, τον τίτλο, μέχρι και τα βασικά διακοσμητικά. Επίσης αντέγραψα και κάποιες λεπτομέρειες, όπως τα σημαιάκια με το κουμπί-αστέρι πάνω αριστερά, και τα αρνητικά die cuts δίπλα και κάτω από τις φωτογραφίες - μόνο που η Katherine είχε αστέρια κι εγώ χρησιμοποίησα καρδιές. Ε, μετά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και συμπλήρωσα και τα γνωστά enamel dots, βελάκια, σφραγιδούλες και rub ons που τόσο μου αρέσουν ;)

Εσείς μπορείτε να κάνετε scraplift οποιασδήποτε σύνθεσης του blog hop θέλετε, μπορείτε να βάλετε την συμμετοχή σας στο γνωστό βατραχάκι που θα βρείτε στο The Studio Challenges. Η νικήτρια σύνθεση θα κερδίσει ένα ωραιότατο δωράκι από την εταιρεία chipboard Tando!!!
Ο επόμενος σταθμός είναι η Petra! Επισκεφθείτε την να δείτε πως την ενέπνευσε η δική μου σύνθεση!

(Αν μπορέσετε να αφήσετε και λίγη από την ελληνική μας αγάπη καθώς κάνετε την γύρα στο blog hop είμαι σίγουρη ότι θα χαρούνε πολύ!!!!!)

Ελπίζω να σας αρέσει... και να σας ενέπνευσαν οι συνθέσεις μας! Περιμένουμε να δούμε τι θα σκαρφιστείτε εσείς να φτιάξετε!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

3 σχόλια:

Maria είπε...

Καταπληκτική!!!!! Μόλις την πρωτοείδα, χάζεψα... Καθόμουν πόση ώρα και κοιτούσα όλες αυτές τις λεπτομέρειες... doodling... stitching... stamping... Όλα είναι τέλεια!!!

geoleoan είπε...

ακούω το ταπ ταπ ταπ στα πλακάκια! φανταστική!

Unknown είπε...

Μπράβο σου!
Εξαιρετική δουλειά...
Πολλές ευχές!
***Αννιώ***

Δημοσίευση σχολίου