Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Supreme Scrap Tournament 2014 - ATC - Σπίτι

Ε ναι λοιπόν, το Supreme Scrap Tournament 2014 ξεκίνησε!

Η πρώτη άσκηση στον γύρο των καρτών είναι να φτιάξουμε μία ATC κάρτα με κάποιο γνωμικό/ρητό κλπ που να περιλαμβάνει την λέξη σπίτι... Όμως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καθόλου σχήμα σπιτιού ή mists.

...Κι έτσι λοιπόν, με το που γύρισα από το ταξίδι μου χτες, στρώθηκα να φτιάξω την πρώτη μου ATC  κάρτα. Μου βγήκε το λάδι οφείλω να ομολογήσω, καθώς δεν είμαι συνηθισμένη να δουλεύω σε τόσο μικρό χώρο - μία ATC κάρτα είναι διαστάσεων 2,5x3,5 ιντσών, ή κάτι λιγότερο από 6,5x9 εκατοστά!Ήμουν όμως και τυχερή. Λόγω ταξιδιών, καθώς έψαχνα να βρω το θέμα μου, πέτυχα το "όλα τα ταξίδια καταλήγουν στο ίδιο μέρος: σπίτι" και όπως καταλαβαίνετε, λόγω περιστάσεων το λάτρεψα.

Άρχισα να ψάχνω στα χαρτιά που έχω με θέμα τα ταξίδια και βρήκα ένα χαρτί της Bazzill με χάρτες με ωραία χρώματα. Το κοιτάζω και διαπιστώνω ότι είχε και την Ελλάδα σε σχεδόν τέλειο μέγεθος για την ATC! Λέω σχεδόν γιατί αναγκάστηκα να κόψω λίγο Βόρειο Ελλάδα και Κρήτη... το εναλλακτικό θα ήταν να συμπεριλάβω Τουρκία και όχι, αυτό δεν το ήθελα ;)

Το λοιπόν... βρήκα και ένα άλλο χαρτί της October Afternoon με δρομολόγια αεροπλάνων και εντόπισα την Aegean Air και την Αθήνα. Γελώντας σκεφτόμενη ότι πολύ πιθανόν να έχω ταξιδέψει με αυτή την πτήση, έκοψα το κομματάκι να το προσθέσω κι αυτό.

Για να φαίνεται η φράση πάνω στο χάρτι αποφάσισα να την εκτυπώσω σε ημιδιαφανές χαρτί (ναι, μου βγήκε το λάδι να δω που ακριβώς θα εκτυπωθούνε οι λέξεις...). Το κόλλησα πάνω στον χάρτη και πρόσθεσα και ένα ραψιματάκι με την ραπτομηχανή. Παλαίωσα λίγο τις άκρες του χάρτη και τέλος τον κόλλησα πάνω σε χαρτόνι για να του δώσω πλαίσιο και να το φέρω στις σωστές διαστάσεις μίας ATC κάρτας.

Τέλος διάλεξα 3 wood veneers για να υπογραμμίσω το μήνυμα, τα χρωμάτισα με μαρκαδόρους ProMarkers και πρόσθεσα Glossy Accent πάνω στην καρδούλα. Και έτοιμο...Ελπίζω να σας αρέσει και να προχωρήσω και στον επόμενο γύρο! ;)

Φιλιά,
ΝατάσαPin It

3 σχόλια:

Melitini είπε...

Μα πού το ανακάλυψες αυτό το τουρνουά;
Εύχομαι να περάσεις στον επόμενο γύρο και γιατί όχι να κερδίσεις κιόλας!!!!
Πολύ εύστοχα διαλεγμένα όλα τα στοιχεία της κάρτας σου και το ρητό επίσης!
Καλή επιτυχία!!!

Maria Tsil είπε...

Καλά Νατάσα δεν παίζεσαι!!
Πραγματικά θα είχα σηκώσει τα χέρια ψηλά!Φοβερή η ιδέα σου!Άσε που έχω πάθει πλάκα με το χαρτί της OA!Καλή επιτυχία!!

Unknown είπε...

απίθανη η atc!!τέλεια η ιδέα σου και η ευρηματικότητα σου!!!καλή επιτυχία!

Δημοσίευση σχολίου