Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το μαγικό νούμερο τρία

...Ή αλλιώς μια βραδυά με σούπερ αγαπημένες φιλενάδες!

...Ή αλλιώς μηδενίζοντας τις αποστάσεις... οκ, κάπου εδώ θα σταματήσω τους εναλλακτικούς τίτλους ;)

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα την τύχη να περάσω αρκετές μερούλες στην Δράμα με τις μεγάλες μου αδυναμίες, την Μαρία και την Έλενα, τις οποίες πραγματικά θαυμάζω, όχι μόνο για την ποιότητα των δημιουργιών τους, αλλά κυρίως για την ποιότητά τους ως άνθρωποι. Και θα σταματήσω και πάλι εδώ, ξέρουν αυτές ;)

Το λοιπόν... η Έλενα κι εγώ είχαμε πάρει βέβαια και κάποια υλικά μαζί μας και η απίστευτα φιλόξενη οιδέσποινά μας Μαρία μοιράστηκε τα υλικά της μαζί μας, οπότε είπαμε να σκραπάρουμε λίγο το βράδυ που κοιμήθηκαν οι μικρούλες. Και καθώς η πρόκληση του Scraps n Pieces έχει θέμα τον μαγικό αριθμό τρία, έβγαλα τρεις φωτογραφίες με το τι ξεκίνησε να φτιάχνει η κάθε μία μας. Η σύνθεση λοιπόν αφιερωμένη στο τριαδάκι:


Συμπέρασμα: είναι τελικά δύσκολο να φωτογραφίσεις χαρτί ακουαρέλας!

Hasta la proxima chicas! Ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα



Pin It

12 σχόλια:

Maria Tsil είπε...

Καλά μιλάμε έγινε καταπληκτική!Και η επιλογή της γραμματοσειράς τέλεια!Νατασάκι μου να μας ξανά έρθεις σύντομα!Σ´αγαπάμε!!

Unknown είπε...

υπέροχη!!τι να λέμε και να μην γινόμαστε γραφικές....λατρεύω τις συνθέσεις σου!!!χίλια μπράβο!!!!!!!

C.Lam. είπε...

Κι εγώ το ίδιο!!!!!!Λατρεύω τις συνθέσεις σου!!!!!Είναι ΚΑΙ αυτη υπεροχη!!!!!!!Παντα να περνατε ετσι ομορφα!!!!!Φιλια πολλα!

Tsaima Eirini είπε...

Μπράβο κοριτσάρα μου!Εξαιρετικό όπως πάντα!Και τί ωραία χρώματα...

Aliki είπε...

....μεγάλη φαν σου και το ξέρεις! λατρεύω ότι και να φτιάξεις!..αυτή όμως είναι λίγο πιο ξεχωριστή γιατί 'μιλάει' για την φιλία και είναι αδυναμία! ευχαριστούμε Νατάσα για την συμμετοχή σου!

Helen Hapsi είπε...

Aχ και να μπορούσα να δω όλα όσα φτιάξατε εκει με την παρέα σου!! Μπράβο βρε κορίτσια, πάντα έτσι όμορφα να περνάτε!
Οσο για τη συνθεσή σου όπως πάντα προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τα χρώματα όμορφα συνδιασμένα και όλη η σελίδα σου είναι το τέλειο αναμνηστικό της ημέρας που περάσατε μαζί! Ευχαριστούμε πολύ Αναστασία!! Η συμμετοχή σου είναι υπέροχη!!

Valia Katzaki είπε...

Χαζεύω χαζεύω και τελειωμό δεν εχουν οι λεπτομέρειες της σελίδας! Πραγματικα δεν ξέρω πια τι να σου γράφω Νατασσα μου! Αλλο ενα αριστούργημα! Χαιρομαι που περασες και τοςο ομορφα με τα αλλα ταλαντούχα κοριτσια μας! Ευχαριστούμε πολυ που επαιξες μαζι μας!

Amy Petrou είπε...

Ζηλεύωωωω!!! την άλλη φορά θα χωθώ στη βαλίτσα σου... εμμ... μπαούλο έχεις;;; ;)

Σούπερ σύνθεση, μ' αρέσει και το watercolour στο φόντο ;) όπως πάντα τέλεια όλα! Το γλύτωσες και το μαστίγωμα ;)

Maria είπε...

Αγαπω οτι και να φτιαξεις, οτιδηποτε, νομιζω πως δεν πρεπει να σχολιαζω σε σενα γινομαι γραφική :) εισαι απιστευτη Νατάσα μου, σ ευχαριστώ που παιζεις μαζι μας παντα ειναι απολαυση η συμμετοχη σου!!

justice είπε...

τα εχουμε πει τοσες φορες οτι εισαι απτις λατρεμενες μου δημιουργους!!! την αγαπω κ α ι αυτη σου τη συνθεση!!! καλη επιτυχια σου ευχομαι νατασσακι μου!! ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!!!

Myrto είπε...

Καταπληκτική σ'υνθεση και ακόμα πιο καταπληκτικό το θέμα της. Σας ζηλεύω κορίτσια που περάσατε τόσο καλά. Νατασάκι σε χαίρομαι που με όλες τις διαδρομές σου, καταφέρνεις και βρίσκεις χρόνο για όλα. Είσαι μεγάλο ταλέντο φιλενάδα!

Athanasia είπε...

Αχ τι ομορφη σελιδα ειναι αυτη!!!! Μου αρεσει πολυ το στυλ σου Νατασα : ολα προσεγμενα και τελεια ταιριαμενα και τακτοποιημενα μεταξυ τους.... μπραβο σου !

Δημοσίευση σχολίου