Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Supreme Scrap Tournament 4ος γύρος - Κρυφτό

Άι, καλά. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν είχα δημοσιεύσει εδώ την κάρτα που έφτιαξα για τον τέταρτο γύρο του Supreme Scrap Tournament.

Έπρεπε λοιπόν να κάνουμε μία κάρτα με δύο κρυφά στοιχεία, ενώ απαγορεύεται η χρήση μελανιών, σφραγίδων, γκέσο, χρωμάτων κλπ.

Αυτή η απαγόρευση των σφραγίδων στις κάρτες είναι αρκετά δύσκολη... ευτυχώς υπάρχουν τα rubons ;)

Ψάχνοντας λοιπόν στο ίντερνετ για έμπνευση, βρήκα μία κάρτα που λέγεται - σε ελεύθερη μετάφραση - μηχανική κάρτα ίριδας. Και μου φάνηκε καλή ιδέα να την δοκιμάσω, εφόσον μπορούσα να κόψω τα κομάτια με το cameo. Ένα θα σας πω: περισσότερο από 4 ώρες για να την κάνω να λειτουργήσει κανονικά! Αλλά μου μπήκε και δεν μπορούσα να παραιτηθώ. Πέρασε και ένα κανονικότατο crash test από την γλυκύτατη κόρη της Μαρίας ... προκρίθηκε και στον τελικό, οπότε χαλάλι ο κόπος!

Αν θέλετε να την δοκιμάσετε κι εσείς, μπορείτε να την βρείτε εδώ: Iris Mechanical Card

Και η κάρτα που έφτιαξα:








Τα δύο κρυφά στοιχεία μου είναι το ένα μέσα στο άλλο. Με τον μηχανισμό που έκανα, κατεβάζεις κάτω τον μοχλό, ανοίγει ένα παράθυρο και αποκαλύπτει τον φάκελο. Μέσα στον φάκελο, έχω βάλει το "μυστικό".

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα



Pin It

3 σχόλια:

Melitini είπε...

Συγχαρητήρια!
Αντε και με τη νίκη!

Valia Katzaki είπε...

Δεν ειναι τυχαιο που περασε η καρτα! Η εμφανιση και η δομη της ειναι εξαιρετικες! Το αξιζεις Νατασσα! Αντε και τελικό!!!

Maria Tsil είπε...

Οι φωτογραφίες την αδικούν!Είναι ένα αριστούργημα!Επίσης να τονίσω ότι παρόλο που η Φωτεινή παίζει όλη την ημέρα μαζί της δεν έχει πάθει τίποτα!Και φαντάζεσαι πως παίζει η Φωτεινή έτσι;Πραγματικά Νατάσα ότι και να πω για αυτήν την κάρτα θα είναι λίγο!Καλή συνέχεια στο τουρνουά φιλενάδα μου!

Δημοσίευση σχολίου