Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Supreme Scrap Tournament round 3 - Doodle

Βρεεεεεε τι έχουμε πάθει με αυτό το Supreme Scrap Tournament... Τόσο τρέξιμο, τόσες συζητήσεις, τόσο χρόνο, ούτε που το φανταζόμουν!!!!

Μην γκρινιάζω, κατάφερα και πέρασα στον τρίτο γύρο. Ξέχασα να κάνω ανάρτηση με αυτά που έφτιαξα στον δεύτερο γύρο, θα τα βάλω στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

Το λοιπόν... το θέμα του τρίτου γύρου είναι doodle. Ωραιότατο θέμα σκέφτηκα μόλις το είδα. Και έρχονται και οι επιπλέον διευκρινήσεις και αρχίζει το θέμα και ζορίζεται.

Τέσσερις φωτογραφίες, απαγορεύονται αυτές με ανθρώπους. Doodle σε δύο φωτογραφίες (ούτε μία, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις. Δύο). Journaling και τίτλος κατ'ευθείαν πάνω στο layout. Απαγορεύονται οι γραμματοσειρές οποιαδήποτες μορφής, όλα στο χέρι. Α, πήγα να το ξεχάσω: απαγορεύονται και τα λουλούδια... απλά αυτό δεν με πόνεσε ιδιαίτερα ;)

Και μια και έχουμε καρναβάλια (τα κανονικά βρε), σκέφτηκα να μασκαρέψω την Λόλα που εμπνέει για τέτοιου είδους χιούμορ. Ορίστε τι έφτιαξα:



Και κάποιες κοντινές εικόνες:

Χρησιμοποίησα doodling στις φωτογραφίες για να μεταμφιέσω την Λόλα σε άντρα... με καπέλο του Dr. Seuss (δεν χάρηκε και πολύ με αυτό, χεχεχε). Έκανα με doodle τόξα, καρδιά, αστέρι, θαυμαστικό, τα έκοψα και τα κόλλησα με foam sticker:


Για το journaling έβαλα την Λόλα να μιλάει, και για να το κρατήσω πάνω στο layout έβαψα τα bubbles με άσπρη ακρυλική μπογιά και έγραψα πάνω τους με μαρκαδοράκι:


Για τον τίτλο χρησιμοποίησα για πρώτη φορά μία τεχνική που ήθελα να δοκιμάσω - να χρησιμοποιήσω ακρυλική μπογιά με στρογγυλό πινέλο:



Και η κάρτα...

Και πάλι doodle με τις εξής οδηγίες: να γράψουμε το μήνυμα κατ'ευθείαν πάνω στην κάρτα, να μην χρησιμοποιήσουμε σφραγίδες, να μην χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε εικόνα από χαρτιά ή οτιδήποτε, να κάνουμε doodle σε τουλάχιστον τρία στοιχεία... και να μην χρησιμοποιήσουμε λουλούδια ;)

Εμπνευσμένη από την Stephanie Ackerman, έκανα την ακόλουθη κάρτα:


Τα σπιτάκια, την καρδιά και δύο σύννεφα τα έκανα doodle πάνω σε άλλα χαρτιά, τα έκοψα τριγύρω και τα κόλλησα με foam stickers για να δώσω διάσταση. Πρόσθεσα και glossy accent στην καρδιά και στο μήνυμα για να ξεχωρίσουν (αν και δεν φαίνεται στην φωτογραφία):




Ελπίζω να σας αρέσουν!

Α, και του δεύτερου γύρου: αυστηρά μονοχρωματικό, για τη σύνθεση διπλή σύνθεση, τουλάχιστον μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, μία φωτογραφία να χωρίζεται στη μέση... για τις κάρτες ζητούσαν μία κάρτα 3d και απαγόρευαν την χρήση κοπτικών μηχανημάτων. Εντάξει, μας βγήκε η πίστη σε όλες νομίζω. Ορίστε αυτά που έκανα:






Και η κάρτα:







Ελπίζουν να σας αρέσουν!

Φιλιά,
Νατάσα






Pin It

4 σχόλια:

Melitini είπε...

Συγχαρητήρια!
Όλες οι δημιουργίες είναι φοβερές!
Καλή συνέχεια και στον επόμενο γύρο!!!

Panagiota είπε...

Νατάσα δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί δηλώνω fun σου,I love your style,your creations,your cat I love all!!!
Tα layouts σου πάντα με εμπνέουν ,και οι κάρτες σου φυσικά!Το lo με την Λόλα το έχω λατρέψει,απο τα καλύτερα του διαγωνισμού ,καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Elena Stefanidou είπε...

Νατασα,οχι απλά μου αρέσουν ξετρελάθηκα.Ειδικά το layout είναι φανταστικό.έχω γελάσει δε απιστευτα με το γατί.

Valia Katzaki είπε...

Να πω ότι ολα ειναι αριστουργηματα? Οτι και πω μου φαινεται λιγο...

Δημοσίευση σχολίου