Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Supreme Scrapbooking Tournament - 4ος γύρος: Κρυφτό

Γεια σας!!!

Τα κατάφερα να περάσω και στον τέταρτο γύρο του Supreme Scrap Tournament 2014!!! Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς ο συναγωνισμός είναι έντονος με καταπληκτικές συμμετοχές!

Η πρόκληση λοιπόν του τέταρτου γύρου, η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ...

Διπλή σύνθεση λοιπόν (ω ναι, πάλι!!!), τουλάχιστον 8 διαφορετικές φωτογραφίες, τουλάχιστον 3 κρυφά στοιχεία (το βασικό θέμα της πρόκλησης) και απαγορεύονται τα μελάνια, οι μπογιές, οι σφραγίδες, το γκέσο... οτιδήποτε mixed media εν ολίγοις!

Και η σύνθεση που έφτιαξα:


Τα τρία κρυφά στοιχεία είναι το journaling και κοντινές φωτογραφίες των "πρωταγωνιστών" της σύνθεσης, του Ανδρέα και της Λόλας.

Το journaling είναι πίσω από την καρτέλα με το σήμα & και "τραβιέται" με την βοήθεια του βέλους στο κάτω μέρος (το οποίο υποτίθεται ότι είναι hint):


H φωτογραφία της Λόλας είναι κάτω από ένα απλό κάλυμα:


Η φωτογραφία του Ανδρέα "τραβιέται" με την βοήθεια του tab - ουσιαστικά στρίβει προς τα πάνω με την βοήθεια ενός brad. Το μαύρο βέλος κάτω δεξιά υποτίθεται ότι είναι επίσης hint ;)


Ελπίζω να σας αρέσει!

Αύριο θα πρέπει να επιστρέψω με την συμμετοχή μου με κάρτα, καθώς μετά φεύγω και δεν θα έχω χρόνο να την φτιάξω πριν την διορία!

Φιλιά,
Νατάσα



Pin It

4 σχόλια:

eudokia είπε...

η δουλεια σου ειναι απιθανη ο,τι κι αν κανεις!!!!μου αρεσει πολυ η διπλη σελιδα σου οπως παντα!!τελεια χρωματα και ωραιο στησιμο!καλη επιτυχια!!

Melenia Agapides είπε...

Νατάσα, η δουλειά σου είναι πάντα εξαιρετική και η πρόκληση αυτή ήταν για να την αναδείξει ακόμα περισσότερο! Ένα μονο θα πω: Χαίρομαι που δεν παίζουμε στον ίδιο όμιλο ;)

Valia Katzaki είπε...

Ευρηματική και πανέμορφη! Αχ δεν ξέρω τι να σου γράφω πια, όλες οι σελίδες τελειες ειναι!!!!

olga είπε...

Αχου γλύκα είναι!!! Πολύ δουλειά Νατάσα μου και αποτέλεσμα εκπληκτικό! Τέλεια, τέλεια, τέλεια!

Δημοσίευση σχολίου