Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

A dirty boy is a happy boy

Καλημέρα!

Προσπαθώ να ξεσκουριάσω... κι έτσι κατάφερα να κάνω άλλη μία σύνθεση. Αυτή τη φορά είναι για την πρόσκληση του Scraps N Pieces με θέμα Men like you - δηλαδή το θέμα της σύνθεσης να είναι κάτι αρσενικό - τα θηλυκά απαγορεύονται δια ροπάλου!

Κι επειδή είχαμε πάει πρόσφατα στην Εκάλη με τα ανήψια μου και ήθελα να σκραπάρω φωτογραφίες τους, είπα να προσπαθήσω για αυτήν την πρόκληση.

Το αποτέλεσμα (με προσωπάκι θολωμένο εφόσον είναι ο Νικόλας):



Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα





Pin It

9 σχόλια:

Maria Tsil είπε...

Νατάσα σε παρακαλώ τώρα που ξεκίνησες να κόβεις χαρτάκια μην σταματάς!Θέλουμε και άλλες!Είναι υπέροχη!Υπέροχη!!

Aliki είπε...

Συμφωνώ με την Μαρία! Μην τολμήσεις να ξανα-σταματήσεις! ΠΟΤΕ! χιχι!

Unknown είπε...

Πολύ παιχνιδιάρα σύνθεση και χαρούμενη!!!!!Μας έλειψες Νατασάκι!!!!!Ελπίζω να μην ξαναλείψεις τόσο και να βλέπουμε δημιουργίες σου πιο συχνά!!!Καλή επιτυχία στην πρόκληση!!

Helen Hapsi είπε...

Γειά σου Νατάσα !!!!!! Τι ωραία που είσαι πάλι στην παρέα μας και φτιάχνεις τις ομορφιές σου !! Η σελίδα άψογη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως πάντα !! Απο βρόμικα αγοράκια κάτι ξέρω και γω, όσο πιο χάλια γίνονται τόσο μεγαλώνει το χαμόγελο τους είναι αλήθεια!! Χάρηκα πολύ που έπαιξες μαζί μας !!
xxx

Unknown είπε...

Πολύ όμορφη η συμμετοχή σου!!!
Καλή επιτυχία
Φιλάκια

Amy Petrou είπε...

A ρε Νατασσάκι μου έλειψαν οι υπέροχες συνθέσεις σου!!! Αυτό που κάνεις με τα διακοσμητικά ποτέ δεν θα το καταφέρω! Τι να λέμε τώρα, η σύνθεση τα σπάει! Και ο τίτλος όλα τα λεφτά! Πλιζζζζ μη σε χάνουμε Νατασσάκι, η απουσία σου είναι πολύ αισθητή <3

Maria είπε...

Νατασα μουυυυ δεν χάνεις ποτε το υφος κ το στυλ σου , προσωπικα λατρευω το αριστερο τμημα της συνθεσης σου με το πώς έβαλες τα παντα μα τα παντα ομως σου λεωωω :) welcome back Νατασακι μου ευχαριστούμε για την συμμετοχη σου!

Myrto είπε...

Νατασάκι μας έλειψες! Φανταστική σύνθεση, όπως πάντα! Φιλιά και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

alexandra polyzou είπε...

Νατάσα μου, καλως ξαναρθες να γεμισεις τα "ματάκια"μας με τις πανέμορφες σελιδούλες που φτιάχνουν τα μαγικά σου χεράκια!!!!η απουσία σου ΑΙΣΘΗΤΗ!!!καλορίζικο και το νεο ροζουλι σπιτάκι σου!!!φανταστική σύνθεση και συγχαρητήρια για τη διάκριση σου!!!σε ευχαριστούμε πολύ που επαιξες μαζι μας στο SNP!!!!Θα σε περιμένουμε κάθε μήνα!!!χιχι....φιλιά!!!

Δημοσίευση σχολίου