Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Καλή Χρονιά!!! (και επιτέλους μία σύνθεση...)

πωπωπω, ήξερα ότι είχα καιρό να κάνω ανάρτηση, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχαν περάσει σχεδόν δύο μήνες!

Πρώτα απ'όλα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ'όλα, αγάπη, πολλές-πολλές ευχάριστες στιγμές και δημιουργίες!

Ευτυχώς με την αρχή του έτους βρήκα και τον χρόνο και την διάθεση και την έμπνευση να κόψω επιτέλους χαρτάκια! Η σύνθεση που έφτιαξα μόλις χτες το βράδυ είναι η ακόλουθη:


Είναι για την πρόκληση Ιανουρίου του Scraps n Pieces Challenge blog με θέμα την θεά τύχη. Με το που είδα το θέμα, ο τίτλος μου ήρθε αμέσως στο μυαλό.

Έκοψα πολλές καρδιές σε vellum χαρτί με το cameo, και χρησιμοποίησα αρκετές παγιετούλες:






Για άλλη μια φορά λοιπόν, καλή χρονιά και καλές δημιουργίες!

Ελπίζω να σας αρέσει,

Πολλά-πολλά φιλιά,
Νατάσα




Pin It

7 σχόλια:

Aliki είπε...

Τρελαίνομαι με ότι φτιάχνεις Νατάσα μου...αυτή η σύνθεση όμως ίσως να είναι απο τις αγαπημένες μου! Αγαπημένο layering, αγαπημένο vellum και αγαπημένα sequins! Επίσης η φωτογραφία σου είναι απίθανη! Είσαι μια κούκλα! Καλή Χρονιά λοιπόν φίλη μου, υγεία πάνω απόλα όπως λές αλλά και χαμόγελα πολλά εύχομαι!

Athanasia είπε...

Υπέροχη σύνθεση Νατάσα με όμορφες λεπτομέρειες, μου αρέσει πολύ το στυλ σου! Καλή χρονιά ευχομαι και να είσαι πάντα τυχερή!

Helen Hapsi είπε...

Πωπωπω, ανάλαφρο, χαρούμενο, αισιόδοξο, εν ολίγοις πανέμορφο !!! Καλή χρονία και απο μένα και πάντα δημιουργική και γελαστή όπως στη φωτογραφία σου !!!!!

Valia Katzaki είπε...

Εξαιρετική σελίδα στα παντα της! Ότι και να φτιαξεις το λατρευω! Καλή χρονια κι ευχαριστουμε που επαιξες μαζί μας!

C.Lam. είπε...

Πολύ όμορφη σελίδα Νατάσα μου! Υπέροχα παλ χρώματα κ φανταστική φωτογραφία! Όλο το στήσιμο οι λεπτομέρειες! Μια φοβερή σελίδα όπως όλες σου! Σου εύχομαι μια υπέροχη χρονιά!

eudokia είπε...

μας λειπεις μας λειπεις μας λειπει!!τελεια σελιδα!!

Maria είπε...

αχ αδικα έγραφααα παλι λοιπον , υπέροχο το στυλ σου οχι μονο στο scrapbooking αλλα κ το προσωπικο σου, αλλαξες πολυ Αναστασια μουυυ κούκλα εισαι!!!! Πολλα ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

Δημοσίευση σχολίου