Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

A Gem of a Challenge 7




Ναι, ναι, αυτή είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε πρόκληση - Pink Gem Designs - A Gem of a Challenge 7

Από την πρώτη στιγμή που είδα τις σφραγίδες των Pink Gem Designs ξετρελάθηκα. Παρήγγειλα μία σφραγίδα, ανακάλυψα το blog που έχουνε για τους μηνιαίους διαγωνισμούς και είπα να το προσπαθήσω. Αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Πρώτα χρησιμοποίησα μελάνι Memento για να τυπώσω την σφραγίδα, στη συνέχεια την χρωμάτισα με μαρκαδόρους Promarker και τέλος έκοψα το περίγραμμα.

Αν και είναι ακόμα ζεστό-ζεστό καλοκαιράκι, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω φθινοπωρινά χρώματα (μπας και ξορκίσω την απίστευτη ζέστη... και γιατί μου άρεσαν πολύ τα χρώματα της προηγούμενης κάρτας που είχα φτιάξει).

Καθώς ετοίμαζα το σχέδιο της κάρτας, συνειδητοποίησα ότι δεν είχα διακοσμητικά που να ταιριάζουν με τα χρώματα της κάρτας. Και τότε θυμήθηκα ένα βίντεο που είχα δει στο YouTube, για το πώς να αλλάζεις τα χρώματα των brads (πριτσίνια;). Με μελάνι για ανάγλυφα, χρυσή σκόνη για ανάγλυφα και το ειδικό εργαλείο θέρμανσης... και ιδού το αποτέλεσμα! Pin It

4 σχόλια:

Mandy είπε...

A lovely card,love what you have done with the brads...Great take on the sketch..Thanks for joining us at A Gem of a Challenge...
Mandy xx

debby4000 είπε...

Oh I love your adorable card.
luv
Debby

Janet είπε...

This is such a beautiful card! Thank you for joining us at A Gem of a Challenge xx

Jennifer είπε...

Great card! Love your take on my sketch! Thanks for joining us at A Gem Of A Chall! xx Jenny xx

Δημοσίευση σχολίου