Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Cherry Nest - Ho Ho Ho

Γεια σας!

Και πάλι χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσατε πολύ ωραία τα Χριστούγεννα! Είχαμε κι εμείς το οικογενειακό μας τραπέζι χτες το μεσημέρι, με απίστευτο φαγητό από δύο αδελφές (η μητέρα μου και η θεία μου) και εξίσου απίστευτα γλυκά από δύο άλλες αδελφές (οι ξαδέλφες μου)... και το βράδυ δεν έβαλα μπουκιά στο στόμα μου γιατί ήμουν ακόμα τίγκα από το μεσημέρι, χαχαχα (Δεν ξέρω αν προσέξατε, δεν ανέφερα κανένα φαγητό από μένα... η κουζίνα κι εγώ έχουμε απολύτως τυπικές σχέσεις!)

Έχω μία συνήθεια την οποία πρέπει να αλλάξω σιγά-σιγά. Τα δώρα τα δίνω την πρώτη Ιανουαρίου αντί την ημέρα των Χριστουγέννων. Αυτό το έχω στο μυαλό μου για δύο λόγους - για πρακτικούς λόγους (συνήθως έχω άδεια μετά τα Χριστούγεννα και μου είναι πιο εύκολο να αγοράσω δώρα τότε που είναι πιο ήρεμα τα πράγματα). Από την άλλη, ακόμα θυμάμαι ότι ο Άγιος Βασίλης, και όχι ο Santa Claus, μας άφηνε τα δώρα κάτω από το δέντρο την 1η Ιανουαρίου. Το θέμα όμως είναι ότι κάθε χρόνο πλέον παίρνω δώρα τα Χριστούγεννα και τα δίνω την Πρωτοχρονιά. Καιρός είναι να αλλάξω λίγο τις συνήθειές μου. Από του χρόνου.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι συνεχίζω με τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες και μετά τα Χριστούγεννα, χεχεχε Την ακόλουθη κάρτα την έφτιαξα πριν λίγες μέρες για το Cherry Nest.



Τα χαρτιά Cherry Nest που χρησιμοποίησα είναι:


Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησα κάποια ιδιαίτερη τεχνική. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι "βασανίστηκα" λιγάκι να κολλήσω την κορδέλα στο κραφτ χαρτόνι... Τελικά φαίνεται τα glue dots να είναι αρκετά αποτελεσματικά, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη πόσο θα κρατήσουν... Έχετε καμία ιδέα; Τί κόλλα χρησιμοποιείτε εσείς;

Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:


Pin It

2 σχόλια:

giasmin είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Μαιρη είπε...

Καλή χρονιά!Καλές δημιουργίες!

Δημοσίευση σχολίου