Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πολύ-πολύ χαρούμενα Get Creative νέα...

Γεια σας!

Μπορεί το 2011 να ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα (και για ποιον δεν ήταν; και έχουμε ακόμα....), αλλά φτάνει στο τέλος της με κάποια πολύ χαρούμενα νέα...

Η Ειρήνη μου ζήτησε να γίνω μέλος της δημιουργικής ομάδας του Get Creative!!! :D :D :D Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά μου, παρακολουθώ το blog εδώ και πάνω από ένα χρόνο και συμμετέχω στις προκλήσεις των καρτών γιατί πραγματικά η έμπνευση από την σούπερ-ταλαντούχα δημιουργική ομάδα μου φέρνει συνέχεια ιδέες! Πραγματικά πολύ μεγάλη χαρά!

Η πρώτη μου συμμετοχή στην δημιουργική ομάδα είναι για την πρόκληση της 20ης Δεκεμβρίου με το ακόλουθο sketch:



Η κάρτα που έφτιαξα είναι η εξής:


Αν θέλετε να δείτε κι άλλη σούπερ-ντούπερ έμπνευση, επισκεφτείτε το blog εδώ να δείτε τις δημιουργίες της υπόλοιπης δημιουργικής ομάδας...

Και μην ξεχνάτε, ο χορηγός αυτόν τον μήνα είναι η Unity Stamps με τις πανέμορφες σφραγίδες της! (Σοβαρά, μόλις πριν λίγες μέρες βρήκα σε ένα κατάστημα στο εξωτερικό σφραγίδες τους και δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό, αγόρασα μία ακόμη σφραγίδα τους, θα φτιάξω κάτι σύντομα!).

Μπορείτε να φτιάξετε μία κάρτα μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου για την πιθανότητα να κερδίσετε το βραβείο του μήνα!



Και λίγα λόγια για την κάρτα....

Μπορεί να μένουν μόνο 5 μέρες από τα Χριστούγεννα, αλλά πραγματικά αυτό που μου έβγαινε να φτιάξω ήταν μία ευχαριστήρια κάρτα, αφιερωμένη στην Ειρήνη και στην θερμή υποδοχή από όλη την δημιουργική ομάδα!

Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από το ορθογώνιο σχήμα, έτσι χρησιμοποίησα τα Wonky Rectangles της Nestabilities για να κάνω την βάση της κάρτας. Το μπροστινό/πάνω μέρος το πέρασα από Dots Embossing Folder της Sizzix για να του δώσω λίγη διάσταση.

Το φόντο στο πράσινο μέρος της κάρτας το έφτιαξα σφραγίζοντάς το με περλέ νερό. Δηλαδή: Χρωμάτισα λευκό χαρτόνι με Distress Ink. Στη συνέχεια "ψέκασα" την σφραγίδα Vine Background των Hero Arts και Basic Grey με περλέ νερό που έφτιαξα με νεράκι και Perfect Pearl. Σφράγισα το πράσινο πλέον χαρτόνι μου με την σφραγίδα και καθώς τα distress inks αντιδρούν στο νερό, είχα το αποτέλεσμα που βλέπετε στην φωτογραφία. Αυτό που δεν βλέπετε είναι ότι τα σφραγισμένα φύλλα είναι επίσης περλέ...

Αν έχετε απορία για την τεχνική που προσπάθησα να σας εξηγήσω, πείτε μου να σας απαντήσω.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:


Pin It

4 σχόλια:

Irini είπε...

Seriously!...what a fabulous technique and the result is gorgoeus!
I thank you for accepting and welcome to the team!
hugz
irini

Αlex... είπε...

Ειμαι πολυ χαρουμενη που θα σε εχουμε στην ομαδα!!!Καλως ορισες!
Ειμαι μεγαλη θαυμαστρια σου και λατρευω τις τεχνικες που χρησιμοποιεις σε καθε δημιουργια σου,οπως σε αυτη την καρτα!Απλα υπεροχη!
Σε φιλω...!:)

puccarina είπε...

Συγχαρητήρια και απο εδώ Νατάσα μου! Πολύ χαίρομαι που θα βλέπω δημιουργίες σου κάθε μήνα! Όσο για την κάρτα πολύ κομψή και καλοφτιαγμένη! Θα δοκιμάσω την τεχνική με την πρώτη ευκαιρία χιχι! Φιλάκια

Dolly Daydreams είπε...

Congratulations and welcome to the team ! You are always so inspiring and look forward to learning from you. Great card and just love the shape and the great use of the velum.

Marie

Δημοσίευση σχολίου