Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Owl Miss You

Καλό μήνα!

Επιτέλους μπήκαμε στον Δεκέμβριο... Προτιμώ την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά ο Δεκέμβριος είναι ο αγαπημένος μου μήνας. Χριστούγεννα, γιορτινή ατμόσφαιρα (για να δούμε φέτος...), τα γενέθλιά μου (γκουχου-γκουχου... κι ας μεγαλώνω, ακόμα χαίρομαι!)

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μία γλυκούλα κουκουβάγια:


Τελευταία έχω ερωτευτεί (πάλι!) το Silhouette SD. Με έμπνευση την πρόκληση των Wee Memories που μας ζητάει να χρησιμοποιήσουμε ζώα του δάσους και του Lily Pad Cards που ζητάει να χρησιμοποιήσουμε κουμπιά, μου ήρθε η ιδέα της κουκουβάγιας με κουμπιά αντί για μάτια. Κοίταξα στο online κατάστημα της Silhouette και βρήκα αυτή τη γλυκιά κουκουβάγια.

Δεν είχα κουμπιά στο μέγεθος και στο χρώμα που ήθελα. Γι'αυτό χρησιμοποίησα το μοτίβο κοπής της My Favorite Things Buttons die-namics, έκοψα δύο κουμπιά, τα χρωμάτισα με Antique Linen Distress Ink και μετά τα έκανα heat emboss με Versamark και διαφανής embossing powder τρεις φορές για να τους δώσω διάσταση.

Η κάρτα θα συμμετάσχει στις ακόλουθες προκλήσεις:

Lily Pad Cards: Simon Says Stamp Πρόκληση με κουμπιά

Wee Memories #77: Ζώα δάσους




Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:


Pin It

10 σχόλια:

eudokia είπε...

τρελαινομαι για κουκουβαγιες!!!τελεια!!!

Ελένη είπε...

και εμενα μου αρέσουν πολύ και η κουκουβάγια σου είναι πολύ γλυκιά! τα κουμπάκια σου σαν πραγματικά φαίνονται!

EFI είπε...

Καλησπέρα Νατασούλα και συγχαρητήρια!!!! Πανέμορφη η κουκουβάγια σου και πολύ χαριτωμένη!!! Καλή επιτυχίιια σου εύχομαι!!!

Irini είπε...

This is just too too cute!!!!!!!!!
I agree with Eleni the buttons look real!!
good luck with the challenges

hugz
irini

Αlex... είπε...

Φανταστικη κουκουβαγια!!!!:D
Και γω κολλησα με τα κουμπια,νομιζα οτι ηταν αληθινα!
Καλη επιτυχια σου ευχομαι!

olga είπε...

Καλησπέρα Αναστασία! μα τι όμορφη καρτούλα και έχω και μια αγάπη με τις κουκουβάγιες! η ιδέα σου φοβερή όπως πάντα αν και με μπέρδεψες λιγάκι με αυτό το τριπλό embossing δεν το πολυκατάλαβα :(

despina είπε...

Kαλημέρα Αναστασία και χρόνια Πολλά!!!!η κάρτα σου είναι υπέροχη και μου αρέσει που μας δίνεις πληροφορίες κάθε φορά με τα υλικά που χρησιμοποίησες!!!μπράβο και καλή επιτυχία!!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας κορίτσια! Κάθε φορά που βρίσκω email με σχόλια χαίρομαι απίστευτα ;ο)

Όλγα, για τα κουμπιά έκανα το εξής: αφού τα έβαψα, τα κάλυψα όλα με Versamark, διαφανή σκόνη και την έλιωσα με heat gun (η κλασσική διαδικασία). Όταν κρύωσε, το ξαναπέρασα με Versamark, διαφανή σκόνη και ξανά με το heat gun. Και όταν κρύωσε πάλι, το έκανα και μια τρίτη φορά. Αυτό δίνει διάσταση στο απλό χαρτί, το κάνει πιο "3D". Δοκίμασέ το, αξίζει! Αν μάλιστα βάζεις για παράδειγμα ασημένια ή χρυσή σκόνη, δίνει την εντύπωση του μέταλλου.

Unknown είπε...

διαφανή... τσκτσκτσκ... εννοούσα διάφανη!

Dolly Daydreams είπε...

Hi NatAsha love you owl card and great technique on the buttons does inded make them look real. I also love my Silhouette couldn't live without it. Just bought the cameo great fun ! Good luck with the challenges.

Marie

Δημοσίευση σχολίου