Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η ζωή είναι σαν το ουράνιο τόξο - Μέρος 2ο

Καλημέρα σας!

Σήμερα έχω κάτι λίγο διαφορετικό να μοιραστώ μαζί σας...

Ίσως κάποιοι να θυμάστε μία κάρτα με ουράνιο τόξο που είχα φτιάξει πριν κάποιους μήνες... Τα καλά μου τα γατάκια λοιπόν έκαναν μία από τις σπάνιες σκανδαλιές τους: παρέλαβαν το ουράνιο τόξο και το κατέστρεψαν.

Ήθελα καιρό τώρα να διορθώσω την κάρτα και χτες που ήθελα να κάνω κάτι αλλά δεν είχα ιδιαίτερη έμπνευση, κάθησα να το κάνω. Κάτι όμως δεν μου πήγαινε καλά. Κάτι δεν μου πολυάρεσε. Σκεφτόμουν αν άξιζε τον κόπο να την διορθώσω, αλλά από την άλλη μου άρεσε η ιδέα, στην υλοποίηση κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Και μου ήρθε η ιδέα να την φτιάξω από την αρχή. Αλλά πάλι κάρτα; Έτσι λοιπόν έφτιαξα το ίδιο μήνυμα... σε καμβά:



Το διασκέδασα τόσο πολύ όσο το έφτιαχνα, χαλάλι στην σκανδαλιά των γατιών!

Το πλαίσιο το ζωγράφησα με απλό μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Καιρό τώρα παίζω με την ιδέα του "doodle" και αυτή ήταν μια απλή πρώτη δοκιμή. Μπορώ να σας πω ότι μπήκα σχεδόν σε κατάσταση διαλογισμού όσο το έκανα! Που σημαίνει ότι θα ασχοληθώ περισσότερο με doodling... (μουντζουρίτσες; σκαριφήματα;)

Για το ουράνιο τόξο απλά τύπωσα το περίγραμμα σε χαρτόνι, το έκοψα, κάλυψα την μια πλευρά με κόλλα (χρησιμοποίησα το ATG gun μου), και μετά τα αγαπημένα μου νήματα από το The Twinery.

Ο ήλιος, τα σύννεφα και τα πολύχρωμα γράμματα είναι chipboard της Maya Road. Πρώτα τα χρωμάτισα με Distress Inks και μετά πέρασα από πάνω Glossy Accents. Οι σταγόνες βροχής είναι σφραγίδες από το σετ Plus One της Lawn Fawn.

Τέλος, τα γράμματα είναι τα Daydreams Black Foam Thickers της American Crafts. Ευτυχώς που η κόλλα τους ήταν ιδανική για αυτό που έκανα, γιατί τα κόλλησα και τα ξανακόλλησα αρκετές φορές!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:

Pin It

6 σχόλια:

Vivika είπε...

Αχ είναι τοοόσο όμορφο! Άσε το doodling είναι μεγάλο κόλλημα!

Elina είπε...

Είναι τέλειο!!! ΤΟ doodling φανταστικό, πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!! Και τα γραμματα υπεροχα! Μόνο πρόσεχε μη στο χαλάσουν κι αυτό!Χαχα!

Katerina είπε...

Είναι τέλει Νατασάκι μου! Να χαίρεσαι τα γατάκια σου γιατί σε έβαλαν να κάνεις για μια ακόμη φορά ομορφιές!
Τέλειος ο καμβάς! Να τον κρεμάσεις να σου φτιάχνει τη διάθεση!

Dolly Daydreams είπε...

Hi Natasha it seems like our pets are trying to tell us something ! Love your beautiful piece of art and its fantastic and oh so true sentiment, sounds like a lot of work all that doodling crafting has left me nearly blind as it is so am not sure i am up to the task. Yours however looks fantastic. As for the glitter you mentioned on my post am not a fan either it is my least favourite crafting thing the stuff gets everywhere.

Μαrie

olga είπε...

Νατάσα είναι τέλειος! Μου είχε αρέσει πολύ και η κάρτα αλλά αυτός ο καμβάς είναι πανέμορφος! Χαρούμενος και παιχνιδιάρικος! Χαλάλι νομίζω στην μικρή τους αταξία!

geoleoan είπε...

τι υπέροχο μυνημα!
καλη χρονια!

Δημοσίευση σχολίου