Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Το βελονάκι πιάνει φωτιά - Μέρος 2

Αχ αχ αχ αχ αχ... το αργότερο την Παρασκευή το πρωί η ξαδέλφη μου θα γεννήσει! Έχω τρελαθεί τελείως (και βέβαια έχω πάρει άδεια την Παρασκευή!).

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έπρεπε να τελειώσω επειγόντως την κουβερτούλα που είχα ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Έπιασε φωτιά το βελονάκι τις τελευταίες τρεις μέρες για να ενώσω όλα τα κομμάτια και να κάνω το τελείωμα τριγύρω. Την τελείωσα χτες το βράδυ, την έπλυνα, σιδερώθηκε και παραδόθηκε πριν από πέντε λεπτά στην μέλλουσα μαμά.

Πρόλαβα και πήρα κάποιες φωτογραφίες πρώτα. Συγνώμη για την ποιότητα, δεν είναι οι καλύτερες φωτογραφίες, αλλά από το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα (από πού να βγήκε άραγε αυτή η έκφραση;;;;)

Ορίστε λοιπόν:

Φρεσκοσιδερωμένη...



Του καλάρεσε του Σάκη η κουβέρτα και την φλέρταρε... (οκ, θα το παραδεχτώ, έκανε και μια βόλτα πάνω της καθώς έπαιρνα φωτογραφίες! το τέρας!)






Και ένα κοντινό του σχεδίου με τις καρδιές:




Αυτά λοιπόν από μένα... Τώρα μου μένουν δύο μήνες να τελειώσω και την λευκή κουβερτούλα για την άλλη ξαδέλφη. Είμαι περίπου στη μέση, έχω ακόμα!!! Pin It

12 σχόλια:

puccarina είπε...

Την περίμενα αυτή την ανάρτηση απο το καλοκαίρι που είχα θαυμάσει το ένα τετραγωνάκι με την καρδούλα! Ολοκληρωμένο πια μπορώ να πώ πως είναι ένα αριστούργημα! Σίγουρα οι παραλήπτες του θα το ερωτευτούν! Μπράβο σου για όλο τον κόπο που έκανες και μπράβο στο Σάκη που ξέρει και εκτιμά τα καλοφτιαγμένα πράγματα! Είναι ένας γατούλης με γούστο ;)

Dolly Daydreams είπε...

OMG Natasha !!! what a beauty this is . Love the design and the colour is beautiful , the picture of Sakis just cracked me up I bet he thought it was for him !

Marie

Αlex... είπε...

Ευγε χρυσοχερα!!!:D
Πολυ ομορφη εγινε!Με το καλο να ερθει το ανιψακι!
Εχω 2 ερωτησεις...
Εκανες blocking(ετσι λεγεται?) στα τετραγωνα ή όχι?
Και πως τα ενωσες?Με τι βελονια?

EFI είπε...

Ααχ τι μου θύμησες τώρα με αυτό το σχέδιο Νατάσσα! Το είχε φτιάξει και η γιαγιά μου στον ξάδερφο μου! Έγινε πανέμορφη η κουβερτούλα, μπράβο σου!!!!! Σε θαυμάζω : ) Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Άλεξ, ναι, έκανα blocking - το πιο βαρετό μέρος της όλης διαδικασίας, αλλά απαραίτητο για να έρθουν τα τετράγωνα στα ίσια τους... Μετά τα ένωσα με slip stitch, οι γραμμές είναι ουσιαστικά οι άκρες των τετραγώνων που ενώνονται.

Αlex... είπε...

Σ'ευχαριστω Νατασα!
Σου εστειλα μηνυμα στο fb για να μην μονοπωλησω τα σχολια!
Ξεχασα να σου πω οτι μου αρεσει και το χρωματακι πολυ!;)

Elina είπε...

Φανταστική έγινε!!! Μπράβο!!! Ανεκτίμητο δώρο! ΜΕ το καλό να έρθει και το μωράκι!

Unknown είπε...

Πάρα πολύ όμορφη!!! Είμαι σίγουρη οτι θα την ευχαριστηθεί και η ξαδέρφη και το μικρό αγγελουδάκι (με το καλό να το υποδεχθείτε)

olga είπε...

Το πόσο θαυμάζω που πιάνουν τόσο τα χέρια σου δεν φαντάζεστε! αλλά και πόσο θα ήθελα να ήξερα και εγώ να πλέκω.. Εύχομαι τα καλλίτερα για το μελλοντικό ανιψάκι!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Με το καλό το μωράκι. Οι καρδούλες απίθανες.

giota είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!

Sophie είπε...

Υπέροχη η κουβερτούλα τυχερό το μωράκι!!!!Φιλάκια!!!

Δημοσίευση σχολίου