Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Καλή χρονιά!!!!!

Ευτυχισμένο το 2012, με υγεία, αγάπη, δημιουργία και κουράγιο!!! Όσο έχουμε υγεία και τα αγαπημένα μας πρόσωπα δίπλα μας, όλα τα άλλα μπορούν να αντιμετωπιστούν...

Αυτές τις μέρες είπα να κάνω λίγο διάλειμμα από το blog... Κάναμε αλλαγή πρωτοχρονιάς με φίλους στο σπίτι μου και χτες είχα και την οικογένεια για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι - ήταν τρέλα βέβαια το σερί, αλλά τα κατάφερα καθώς είχα δηλώσει ότι δεν θα μαγείρευα, χεχεχε Ναι, μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά πρώτον είναι γνωστό σε όλους ότι η κουζίνα μου είναι το λιγότερο αγαπημένο μέρος του σπιτιού μου, και επιπλέον στην οικογένεια υπάρχουν ήδη 5 κυρίες πρόθυμες να μαγειρέψουν - μαμά, θείες και ξαδέλφες. Έχει μείνει φαγητό για μια εβδομάδα τώρα!

Επιπλέον είχα να ετοιμάσω και κάποια χειροποίητα δωράκια - όχι πολλά (μόλις τρία), αλλά αρκετά χρονοβόρα. Τα έφτιαξα όμως για πολύ αγαπημένα πρόσωπα και το καταχάρηκα. Ευτυχώς πρόλαβα να τραβήξω και κάποιες γρήγορες φωτογραφίες.

Για τις δύο θείες μου που αγαπώ πολύ-πολύ, έφτιαξα ένα "βιβλιαράκι" για τις συνταγές τους. Ξετρελάθηκαν και χάρηκα πολύ για αυτό. Καθώς υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιείται σε κουζίνα, προτίμησα να αποφύγω τα διακοσμητικά στοιχεία (δεν θέλουμε glitterάκι στα φαγητά μας, σωστά;) και να το κάνω πρακτικό:




Η κάθε σελίδα έχει τρεις θήκες για ετικέτες-συνταγές, μπροστά πίσω και πάνω:




Επίσης η κάθε σελίδα έχει από μία θήκη μπροστά και πίσω για να βάζουν προσωρινά(;) συνταγές που βρίσκουν σε περιοδικά ή που σημειώνουν πρόχειρα σε χαρτιά:


Για την μητέρα μου, όπως και πέρσυ (και κάθε χρόνο στο εξής απ'ότι φαίνεται!), της ετοίμασα ένα ημερολόγιο τοίχου. Τα χρησιμοποιεί για να βάζει υπενθυμίσεις - πληρωμές, ραντεβού με γιατρούς... τώρα που το σκέφτομαι, όχι και τόσο ευχάριστες υπενθυμίσεις δυστυχώς!

Αποφάσισα φέτος να έχει ένα θέμα - και το θέμα είναι η ευτυχία. Διάλεξα αγαπημένα αποφθέγματα και ετοίμασα τελικά το εξής ημερολόγιο:


Αυτά λοιπόν για σήμερα...

Ευτυχισμένο το 2012!!!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα
Pin It

8 σχόλια:

Irini είπε...

Happy New Year......
all the best for a fabulously creative year!
your recipe book is wildly creative and you have given me many many ideas!!
hugz
irini

Αlex... είπε...

Πολυ χαιρομαι που περασες τοσο ομορφα!:)
Τα δωρακια ειναι φανταστικα,το ημερολογιο οτι καλυτερο!Πολυ ωραια ιδεα!!!
Καλή και δημιουργικη χρονια να εχει Νατασα!:)

despina είπε...

Xρόνια πολλά!!!!πάρα πολύ όμορφα τα δωράκια!!!!καλή δημιουργική χρονιά!!!!

Unknown είπε...

τα δωρακια πανεμορφα, ιδιως τα βιβλια συνταγων. μπραβο!!!

Rania K. είπε...

Καλή Χρονιά Νατάσα!!!! Πολύ φαγητό αυτές τις μέρες, όντως! Τα βιβλία των συνταγών υπέροχα!!! Θέλω πολύ να προσπαθήσω κάτι τέτοιο, για την κουμπαρούλα μου που λατρεύει τη μαγειρική! Εύστοχο επίσης το θεμα στο ημερολόγιο της μαμάς σου...μια και η διάθεση..πανελληνίως...είναι αρκετά πεσμένη! Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Τι όμορφα δώρα!!!! Καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη, χαρά και ευτυχία για σένα και τους αγαπημένους σου!!! Πολλά φιλιά!!!

Dolly Daydreams είπε...

Natasha this is stunning ! So much work went into this and it shows. Your choice of papers and colors and brilliant layout is just perfect, well done !

Marie

Katerina είπε...

Νατασάκι μου να έχεις έναν υπέροχο, λαμπερό, μοναδικό χρόνο! Καλή Χρονιά!
Τα βιβλιαράκια σου είναι τέλεια!!! Ζήλεψα!!!
Τα αποφθεγματα τόσο ξεχωριστά μας θυμίζουν τι είναι σημαντικό...!
Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση σχολίου