Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σύνθεση - Το θαύμα της ζωής

Γεια σας!

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε... σήμερα δεν θα μοιραστώ μαζί σας κάρτα, αλλά μία σύνθεση που έφτιαξα τις τελευταίες μέρες. Καλά το έλεγα ότι όταν γίνω θεία θα μου βγει το scrapbooking. Μπορεί θεία να μην έγινα ακόμα (οσονούπω!!!), αλλά ακόμα και οι έγκυοι ξαδέλφες μου με εμπνέουν ;ο) Ορίστε λοιπόν η σύνθεσή μου:



Νομίζω ότι βρήκα το στυλ που μου αρέσει (δεν ξέρω καν πώς ονομάζεται!) Με τις άλλες (τρεις όλες κι όλες) συνθέσεις μου δεν ήμουν ικανοποιημένη. Προσπαθούσα να κάνω πράγματα που έβλεπα σε άλλους και μου άρεσαν, αλλά δεν με αντιπροσώπευαν.

Τελευταία που άρχισα να το ψάχνω πάλι, άρχισε να μου έρχεται σιγά-σιγά και η έμπνευση. Το συγκεκριμένο layout έχει πολλά στοιχεία από συνθέσεις της Έλενας, συνδυαστικό scraplift θα το έλεγα, οπότε δεν θα την βάλω σε καμία πρόκληση, αν και πήρα ιδέες και από προκλήσεις.

Επίσης σκέφτηκα ότι δεν χρειάζεται να αφήσω πίσω τις αγαπημένες μου τεχνικές που χρησιμοποιώ σε κάρτες. Έτσι, έκανα paper piecing αγαπημένες σφραγίδες της Lawn Fawn, και επανέλαβα την τεχνική που μάθαμε από την Jennifer McGuire που εφάρμοσα στην τελευταία μου κάρτα για να κάνω τα αστέρια τρισδιάστατα (μπορείτε να το δείτε στην επόμενη φωτογραφία).



Έκανα το ίδιο layout δύο φορές, για να το δώσω σε κάθε μία από τις ξαδέλφες μου. Έτσι τα έκανα όλα διπλά... η αλήθεια είναι ότι στο τέλος ήμουν έτοιμη να φωνάξω στον εαυτό μου "όχι άλλο paper piecing!!!!". Εμ, άλλο να κάνεις 1-2 σφραγίδες για μία κάρτα, και άλλο να κάνεις 3 σφραγίδες από δύο φορές... ουφ!

Ελπίζω να σας αρέσει! Καθώς ξεκινάω τώρα δειλά-δειλά, περιμένω τα σχόλιά σας και το feedback σας!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα Pin It

15 σχόλια:

eudokia είπε...

αχ,θα τρελαθω!!σε ευχαριστω καταρχην για το σχολιο για τις καρτες μου!θελω να σου πω πως οταν τις εφτιαξα εσενα σκεφτηκα!χι!χι!
κατα δευτερον η σελιδα σου ειναι ολα τα λεφτα!!!
αμα εχει ταλεντο και γουστο ο ανθρωπος....
φιλια!

Unknown είπε...

πω πω είναι καταπληκτικό! λατρευω τα αστερακια σου...και γενικά όλα είναι τοσο τελεια συνδυασμενα! μπραβο Νατασα μου! :-)

Myrto είπε...

Πολύ όμορφο! Αν αυτό είναι το "δειλό" σου ξεκίνημα, άντε να δούμε τι θα φτιάξεις μετά! Συγχαρητήρια!

EFI είπε...

Έχω μείνει άφωνη! Είναι πανέμορφη, χαριτωμένη, εξαιρετική δουλειά με πολύ καλό γούστο!!!! Μπράβο σου Νατασσούλα!!!

Maria είπε...

Κ εμένα μου αρέσει παρα πολύ!!! Γέλασα πολύ με το κείμενό σου :) είμαι σίγουρη πως πολύ θα το χάρηκαν το δωράκι σου είναι υπέροχη η σύνθεσή σου Νατάσα!!!

puccarina είπε...

Είναι πανέμορφη η σύνθεση σου Νατάσα μου!!! Μου αφήνει σχεδόν την ίδια αίσθηση που μου αφήνουν πάντα οι καρτούλες σου! Προβλέπω να κατακτάς και τον χώρο του scrapbooking εκτός του cardmaking...φιλάκια!

Maria Tsil είπε...

Νατάσα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!Τα χρώματα υπέροχα!Το αρκουδάκι, το καροτσάκι και το αλογάκι τα χρησιμοποίησες υπέροχα!Αν δεν ήξερα τις σφραγίδες δεν θα πίστευα με τίποτα ότι είναι paper piecing! Όταν είδα την σύνθεση νόμιζα ότι ήταν digital και ο λόγος ήταν τα αστεράκια!Είναι τόσο τέλεια που νομίζεις ότι είναι ψεύτικα!Εκπληκτική δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

Η σύνθεσή σου είναι πολύ όμορφη και μοναδική όπως και οι κάρτες που φτιάχνεις!!! Συμφωνώ και εγώ πως αν έχει ταλέντο και γούστο ο άνθρωπος... (θα συμπλήρωνα και κέφι)!!!

Vivika είπε...

Μα τι γλυκά αστεράκια είναι αυτά! Πολύ ομορφη σύνθεση!

Melenia Agapides είπε...

Απίστευτη σύνθεση, τη λατρεύω 100% !!!
Θα έπαιρνα όρκο ότι τα αστεράκια είναι ξύλινα!!
Μπράβο, Νατάσσα, πραγματικά ισχύει ότι ο ταλαντούχος άνθρωπος τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλα!! Μπραβο!!!

Elina είπε...

Ήμουν σίγουρη ότι και στις συνθέσεις θα τα πήγαινες περίφημα!!! Τέλεια είναι! Καλή συνέχεια ;-)

Elena Stefanidou είπε...

Nατάσα,είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.Τό 'χεις τρελά.Θέλω κι άλλα.
Ευχαριστώ για την αναφορά και μια ερώτηση:Τί είναι το paper piercing?(καθυστερημένο...).Φιλιά.

geoleoan είπε...

φοβερή!

Unknown είπε...

Αχ, γιατί δεν μπορώ να απαντήσω σε κάθε σχόλιο ξεχωριστά; Οι ρυθμίσεις είναι σωστές, αλλά δεν μου το βγάζει... :(

Κορίτσια, να σας πω πρώτα απ'όλα ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα υπέροχα σχόλιά σας, πραγματικά με έχουν συγκινήσει και μου δίνουν ώθηση να φτιάξω κι άλλα layouts! Με δυσκολία τιθάσευσα τον εαυτό μου να φτιάξω σήμερα κάτι κάρτες που έπρεπε να φτιάξω και να μην ξεκινήσω κι άλλη σύνθεση... χεχεχε

Έλενα, είσαι τρομερή έμπνευση, κι εφόσον οι περισσότερες ιδέες μου ήρθαν από το blog σου, πώς να μη σε αναφέρω;

Το paper piecing είναι η τεχνική κατά την οποία, αντί να χρωματίζεις τις σφραγίδες με μαρκαδόρους, μολύβια κλπ, σφραγίζεις χαρτιά με σχέδια και κάνεις ένα είδος κολάζ, όπως έκανα με το αρκουδάκι, το αλογάκι και την κούνια. Ελπίζω να είναι κατανοητό;;;

Φιλιά σε όλες!

Elena Stefanidou είπε...

Ναι,Νατάσα,είσαι κατανοητή.Το έχω κάνει πολλάκις,αλλά δεν ήξερα ότι λέγεται έτσι.
Για τόνους έμπνευσης,πάντως μπορείς να επισκεφτείς τα blogs που παρακολουθώ(στα δεξιά της σελίδας μου)Είναι στο ίδιο στυλ.Όλοι εμπνεόμαστε από κάπου και πάνω εκεί μπαίνει και το προσωπικό μας στοιχείο.Κάνε κι άλλες συνθέσεις :)
Φιλιά.

Δημοσίευση σχολίου