Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Καρδιές... πολλές καρδιές!

Καλημέρα!

Για όσους παρακολουθούν το Lily Pad Cards, θα έχετε δει ότι το design team ανανεώθηκε. Νέο πρόσωπο η Karin Akesdotter, της οποίας το blog παρακολουθώ εδώ και καιρό και οι δημιουργίες της είναι, πραγματικά, εξαιρετικές.

Επίσης ξεκινάει και νέα σειρά προκλήσεων, η "Virginia's View" με φωτογραφίες που προσφέρουν έμπνευση και επιλέγονται από την καταπληκτικότατη Virginia Lu.

Δεν έχασα την ευκαιρία και ετοίμασα μία κάρτα για την πρώτη πρόκληση με βάση την ακόλουθη φωτογραφία:




Και ιδού η καρτούλα που έφτιαξα:




Για τις κάρτες, χρωμάτισα λευκό χαρτόνι με διάφορα χρώματα Distress Inks και στη συνέχεια  "πέταξα" πάνω νερό με Perfect Pearls (τα υλικά μπορείτε να τα δείτε στο τέλος της ανάρτησης). Μία κοντινή εικόνα για να δείτε *κάπως* το περλέ εφέ:




Γύρω-γύρω στο παράθυρο έβαλα ασημένια σκόνη ανάγλυφου. Για να ελέγξω που θα μπει η σκόνη, έκανα masking - κάλυψα τον χώρο που δεν ήθελα να μπει η σκόνη ανάγλυφου με post-it, έβαλα Versamark, την σκόνη μου, έβγαλα τα post-it, ζέστανα την σκόνη και είχα το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Υλικά:


Pin It

9 σχόλια:

Rania K. είπε...

Άψογη για άλλη μια φορά! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ερμηνεύεις εικόνες και Sketch!!

Αlex... είπε...

Θα συμφωνησω με τη Ρανια!!!Τρελενομαι για τις τεχνικες σου και τα ''πειραματα'' σου!!!;)

eudokia είπε...

ειναι απιστευτη!!μου αρεσει πολυ αυτη η ασημι σκονη και την χαλβαδιαζω πολυ καιρο!!εσυ βεβαια με εβαλες στην μπριζα γιατι βλεπω ποσο ωραια την χρησιμοποιεις!!!

Maria είπε...

Τί όμορφη κάρτα! πολύ ωραία η ιδέα σου για την κορνίζα - κ εγώ καιρό τώρα έχω στο νου μου να αγοράσω silver σκόνη γιατί δίνει τέλεια ψευδαίσθηση Καλή σου επιτυχία!!!!

Elena Stefanidou είπε...

Τι γλυκιά!Οι καρδιές έχουν απίστευτο χρώμα.Μπράβο,Νατάσα.Είναι τόσο προσεγμένη και φίνα κάρτα!καλή επιτυχία.

geoleoan είπε...

πολύ καλη ιδέα!!

maya =^o^= είπε...

φυσικά και μας αρέσει πολύ!!!!!!!!!!!!!καλή εβδομάδα!!

puccarina είπε...

Τι τέλεια κάρτα και αυτή Νατάσα μου!!!! Και εγώ όπως και οι περισσότεροι λατρεύω τις τεχνικές που χρησιμοποιείς!!! Καλή επιτυχία στην πρόκληση.

Maria είπε...

Συγχαρητήρια Νατάσα μου μόλις είδα την ανακοίνωση για την κάρτα σου!!!

Δημοσίευση σχολίου