Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

It's a girl!

Χτες μία φίλη μου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Καθώς περιμένω δύο ανηψάκια (η πρώτη ξαδέλφη μπήκε στον μήνα της, η άλλη ακολουθεί μετά από δύο μήνες), τελευταία συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω μωράκια και νέες μητέρες... :S

Tέλος πάντων.... το πρωί πριν πάω στο μαιευτήριο ετοίμασα την ακόλουθη καρτούλα:


Το αρκουδάκι είναι μόνο μία σφραγίδα από το Χριστουγεννιάτικο σετ της Lawn Fawn Pa-rum-pa-pum-pum (τρομερό όνομα; χεχεχε). Για να το κάνω να "κοιτάει" από την άλλη πλευρά, πρώτα το σφράγισα σε μία σφραγίδα χωρίς σχέδιο, "μονοκόματη", και μετά από εκεί το σφράγισα στο χαρτί μου. Επειδή ήταν βέβαια αμυδρό το σχέδιο, το πέρασα από πάνω με το χέρι με Memento Tuxedo Black μαρκαδόρο και δεν φαίνεται τίποτα.

Το άλλο "κόλπο" που διάβασα κάπου (δεν θυμάμαι πού τώρα!) είναι, όταν κόβουμε ένα σχέδιο που έχουμε σφραγίσει, όπως έκανα με τα αρκουδάκια και την κουδουνίστρα, να περνάμε με τον ίδιο μαρκαδόρο το πλάι του σχεδίου έτσι ώστε να μην φαίνεται το άσπρο πλαϊνό του χαρτιού. (Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω...) Το δοκίμασα και πραγματικά κάνει την διαφορά! Ίσως μπορείτε να το δείτε στην κοντινή φωτογραφία που ακολουθεί (μαζί με το τρισδιάστατο της κάρτας και τα τρία παραθυράκια):



Με την κάρτα αυτή τα συμμετάσχω και στις ακόλουθες προκλήσεις:

Simon Says Stamp - Κάτι καινούριο: Τί καλύτερο από ένα μωράκι, μία νέα ζωή;

Freshly Made Sketches #16: ανακάλυψα αυτό το blog πρόσφατα και μου αρέσουν πολύ τα λιτά sketches που παρέχει. Το sketch της παρούσης πρόκλησης είναι το ακόλουθο:


Wee Memories #81: Κάτι καινούριο. Δυστυχώς η Jenny ανακοίνωσε ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μήνας με προκλήσεις για το site, καθώς της είναι αδύνατο και λόγω ελλείψεως χρόνου και λόγω της οικονομικής κρίσης (χα! δεν έχουν δει τα δικά μας....) να συνεχίσει να οργανώνει προκλήσεις. Ήταν ένα από τα σούπερ αγαπημένα μου blogs προκλήσεων, αλλά τι να κάνουμε, όλα έχουν τον κύκλο τους... Οπότε μέχρι το τέλος του μήνα που θα είναι η τελευταία πρόκληση, θα προσπαθώ να λαμβάνω πάντα μέρος. Ευχαριστούμε Jenny για τις μέχρι τώρα προκλήσεις και την έμπνευση που μας έχεις χαρίσει εσύ και η ομάδα σου!!!


Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

3 σχόλια:

Αlex... είπε...

Πραγματικα υπεροχη καρτα!Μου αρεσει πολύ η δουλεία που κανεις,ειναι ''επαγγελματική'' και πολυ προσεγμενη!Φαινεται πόσο πολύ σου αρέσει και πόσο το απολαμβάνεις από το όμορφο αποτελεσμα!Μπραβο Νατασα!
Με το καλό να γίνεις θεία!;)

Maria Tsil είπε...

WOW Νατάσα!!Φανταστική κάρτα!Και τι ωραίες ιδέες!!Το δεύτερο κόλπο εγώ το κάνω και εγώ με το ink blending tool όμως απευθείας.Με το καλό να έρθουν και τα ανηψάκια σου!!

Elena Stefanidou είπε...

Τι γλυκούτσικη κάρτα,Νατάσα!Ελπίζω να την εκτιμήσουν.Τα χειροποίητα δωράκια νομίζω ότι έχουν μεγαλύτερη αξία.(λέω εγώ τώρα!).Όσο για το κόλπο που εξήγησες είναι κατανοητό,οπότε μην ανησυχείς.:)
Καλό Σαβατοκύριακο,κοπελιά.

Δημοσίευση σχολίου