Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η Μικρή Γοργόνα

Καλό μήνα!!!

Τί ωραία μέρα σήμερα, έτσι; Ανυπομονώ να πάω σε λίγο για καφέ με την craftoπαρέα.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήμουν Κοπεγχάγη, και έβγαλα φωτογραφίες με το "σήμα κατατεθέν" της πόλης, την Μικρή Γοργόνα. Και βέβαια, έφτιαξα και μια σελίδα:


Είχα ακούσει τόσα για το πόσο μικρή και μη εντυπωσιακή είναι, που τελικά την περίμενα ακόμα μικρότερη απ'ότι είναι! Όχι ότι είναι μεγάλη δηλαδή, μόλις 1,25 μέτρα, οπότε για την σύνθεση έπρεπε να την μεγενθύνω λίγο:


Και άλλη μία κοντινή φωτογραφία με διακοσμητικά που χρησιμοποίησα:


Το σκετς είναι από το νέο challenge του περιοδικού Scrap 365 που μπορείτε να βρείτε εδώ και είναι το ακόλουθο:


Επίσης η σύνθεση είναι και για τον ροζ διαγωνισμό που διοργανώνει η γλυκύτατη Vivika στο The Wandering Deer:



The Wandering Deer

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

19 σχόλια:

Melenia Agapides είπε...

Κοπεγχάγη;;;; αχ!!! Έχω πάει... είναι υπέροχα, τι μου θύμησες τώρα!! Το κουφό είναι ότι όταν πήγα βανδάλισαν την γοργόνα (κοινώς την αποκεφάλισαν) και έτσι δεν μπορεσα να τη δω.. :(
Χαίρομαι που τη βλέπω στην τέλεια σελίδα σου!! Το σκετς μου φαίνεται πολύ δύσκολο, όμως τα κατάφερες θαυμάσια! Καλή επιτυχία στην προκληση!

EFI είπε...

Πλάκα με κάνεις?! Άψογη είναι Νατασουλα!!!!! Λατρεεεευω το στυλ σου και στις συνθέσεις! Φανταστικές λεπτομέρειες και πολύ όμορφος ο γραφικός χαρακτήρας σου : ) Φιλιά πολλά στα κορίτσια, να περάσετε τέλεια!!! Καλό μας μήνα και καλή επιτυχία στις προκλήσεις!

geoleoan είπε...

ποπο! ειναι φοβερη! τι ωραία η λεπτομέρια με τη φωτο!

imVaso είπε...

τι τελειο!!! Τα φτιαχνεις πολύ όμορφα θέλει τέχνη το scrapbooking!!

eudokia είπε...

καταπληκτικη σελιδα!!!μου αρεσουν τα frames!!!

Aliki είπε...

απίθανη σύνθεση Νατάσα μου! πολύ χαίρομαι που 'κόλλησες' και με τις συνθέσεις γιατί μου αρέσουν τρελά αυτά που φτιάχνεις, με εμπνέουν πολύ! χάρηκα που σε είδα, έστω για λίγο, σήμερα το απόγευμα...την επόμενη φορά μάλλον θα έχω ελαφρύνει λίγο! χαχα! καλό μήνα και πάλι και καλή επιτυχία και στις 2 προκλήσεις! φιλιά!

Ελευθερία είπε...

τι όμορφο!!!! δίκιο έχει η Αλίκη!!!!! μου άρεσε πολύ το κολπάκι με τη μεγέθυνση της γοργόνας στην κορνίζα!!!! μπράβο και πάλι!!!!!

Vivika είπε...

Α εκεί τριγύρναγες?! Σουπερ ουάου! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή!

puccarina είπε...

Νατάσα μου καλό μήνα :)) Για ακόμα μια φορά έχω μείνει άφωνη με την ευρηματικότητα σου!!! Η μεγένθυση της γοργόνας με το vellum (νομίζω έτσι λέγεται...) να παραπέμπει σε μεγένθυση μεγενθυντικού φακού είναι το κάτι άλλο! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!

Voula είπε...

Μπράβο Νατάσα, τέλεια σύνθεση για άλλη μια φορά.

elvira είπε...

Νατάσα μου καλό μήνα! "Κόλλησες" με τις συνθέσεις..... μετα απο τοοσα όμορφα πράγματα... δεν θα ηταν τέλειες .... και οι συνθέσεις σου...?!
Ναι Νανατασούλα μου, θέλω διευθύνσεις με προκλήσεις καρτων.... ευχαριστώ και καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν εκπληκτική σύνθεση ... μου αρέσει πάρα πολύ που συνεχίζεις το ταξίδι της Αμελι!!! Ο τρόπος που δείχνεις την μεγένθυση της μικρής γοργόνας φοβερή!!! Love, love, love it ... want to see it live so bring it on Friday eh???

Irini είπε...

Absolutely gorgeous...love your style love love love your embellishments!
hugz
irini

Lefki είπε...

Ευρηματική όπως πάντα. Σήμερα νομίζω όμως ότι ξεπέρασες τον εαυτό σου!!! Τρομερή η ιδέα με τη μεγένθυση της φωτογραφίας. Κι όλα τα χαρτιά και τα διακοσμητικά που χρησιμοποιήσες είναι τέλεια! Ευχαριστούμε για τη σούπερ έμπνευση!

Maria Tsil είπε...

Απίθανη!!Μου αρέσουν τα πάντα που χρησιμοποίησες!Φοβερό αποτέλεσμα!

olga είπε...

πάρα πολύ όμορφη η σύνθεση!! όταν βλέπω συνθέσεις με φωτογραφίες από ταξίδια τρελαίνομαι μου αρέσουν πάρα πολύ!!

Ανώνυμος είπε...

Hi Natasha, you certainly get around dont you !!! Gorgeous layout and love the little mermaid in the frame just fabulous. Lots of fabulous details on this brilliant layout.

Marie

Stella Bechlivanou είπε...

τι όμορφη συνθεση!!! μου αρεσει που συνεχίζεις να βγαζεις φωτογραφιες αλλα amelie :) μου αρεσουν παρα πολυ αυτα που φτιάχνεις!!

maya =^o^= είπε...

απλά υπέροχη...............εύγε!!!!!!!!!!!!!!! happy Sunday!!!

Δημοσίευση σχολίου