Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Το πρώτο μου μίνι...

Καλημέρα!!!

Ψηφίσατε ή όχι ακόμα; Εγώ το αφήνω για το απόγευμα, χεχεχε

Με αφορμή την ημέρα Scrapbooking που γιορτάσαμε χτες, η γλυκύτατη Λένα του Enjoy Scrapping διοργανώνει έναν διαγωνισμό. Το θέμα είναι "I Enjoy Scrapping" και μπορούμε να συμμετέχουμε σε δύο κατηγορίες, είτε με σύνθεση, είτε με ένα μίνι άλμπουμ. Για το μίνι άλμπουμ το θέμα είναι ελεύθερο, αλλά εξαιρούνται τα βιβλία ευχών. Μπορείτε να δείτε την πρόκληση εδώ.

Μόλις το διάβασα σκέφτηκα ότι ήταν ευκαιρία να τελειώσω επιτέλους το πρώτο μίνι που είχα ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα... :S

Το θέμα του μίνι είναι τα 10 πιο αγαπημένα μου "αντικείμενα-χώροι" του σπιτιού μου. Περίεργο θέμα για το πρώτο μου μίνι; Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω με τα ανήψια μου, αλλά κάπου κόλλαγα. Τελικά συνειδητοποίησα ότι μου έβγαινε πιο εύκολα ένα πιο "ουδέτερο" θέμα, και προκειμένου να πάρω μπρος με τα μίνι, σκέφτηκα αυτό. Και ορίστε τα αποτελέσματα:





πωπωπω... 12 Απριλίου το ξεκίνησα το αλμπουμάκι! χαχαχα






χμ... δεν εννοώ ακριβώς τον τοίχο μου, αλλά το αυτοκόλλητο που έχω βάλει και το οποίο λέει "Αποφάσισα να είμαι ευτυχισμένη γιατί κάνει καλό στην υγεία μου - Βολταίρος". Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω όταν ξυπνάω το πρωί (μετά το ρολόι μου δηλαδή).

Όσο για την οικογένεια Apple... είμαι τρελή φαν ;ο)







Έχω βάλει στο σαλόνι κάτι ραφάκια του ΙΚΕΑ κι εκεί βάζω τις τελευταίες κάρτες μου... show-off!  :D Και μια ματιά στο δωμάτιο δημιουργίας...







Τρελή βιβλιοφάγος, μία περίοδο ασχολιόμουν πάρα μα πάρα πολύ με το Bookcrossing. Αυτό συντέλεσε στο να έχω πάααρα πολλά βιβλία που δεν έχω διαβάσει ακόμα. Τα έχω οργανωμένα ανά θέμα και γλώσσα και όταν θέλω να διαβάσω κάτι πηγαίνω και ψάχνω... γι'αυτό το ονομάζω "το προσωπικό μου βιβλιοπωλείο", χαχαχα

Ο πίνακας είναι ένα μεταξωτό μαντήλι - ένα από τα ενθύμια που αγόρασα στην Μαδρίτη πριν επιστρέψω στην Ελλάδα...








Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού. Θα μου πείτε, και σε ποιον αρέσουν; Αλλά νομίζω ότι έχω πραγματικά αλλεργία. Γι'αυτό και το πλυντήριο πιάτων είναι από τους καλύτερούς μου φίλους στο σπίτι, γιατί δεν αντέχω από την άλλη να μαζεύονται τα πιάτα στον νεροχύτη!

Στα δεξιά είναι ένα χαριτωμένο σπιτάκι-κλειδοθήκη που πήρα το καλοκαίρι στην Σκιάθο γιατί μου άρεσε πολύ. Προέκυψε και πολύ πρακτικότερο απ'ό,τι νόμιζα, γιατί επιτέλους έπαψα να ψάχνω τα κλειδιά μου σε όλο το σπίτι!








Κι όμως, ναι, η παπουτσοθήκη που έχω πίσω από την πόρτα! Αν κάποιος ξέρει αν μπορώ να την βρω στην Ελλάδα, θα το εκτιμήσω ιδιαιτέρως, γιατί δεν βρίσκω άλλη μία που θέλω!

Όσο για την μεγάλη τηλεόραση... έχει την ιστορία της, που έχει να κάνει με την μητέρα μου, την πρώτη μέρα που άνοιξε το Saturn με φοβερές προσφορές, κι εμένα να γλυτώνω όλον τον πανικό γιατί ήμουν ακόμα Μαδρίτη - πρέπει να με πήρε 6-7 φορές από το μαγαζί... Thanks mum! ;ο)







Και το οπισθόφυλλο...



Δεν σας γράφω τα υλικά, γιατί είναι λίγο απ'όλα αυτά που έχω! Αν έχετε καμία ερώτηση, πείτε μου και θα σας απαντήσω. Το αλμπουμάκι είναι από την Σφραγιδομανία.

Ελπίζω να σας αρέσει! Επισκεφθείτε λοιπόν κι εσείς το blog του Enjoy Scrapping για να συμμετάσχετε κι εσείς!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα


Pin It

23 σχόλια:

Irini είπε...

FABULOUS!!!!!!!!!!!!!!!!
PERFECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOVE THE TOPIOC!!!!!!!!!!!
hugz
irini

puccarina είπε...

Τ ε λ ε ί ο!!!!! Και οι φωτογραφίες που έχεις χρησιμοποιήσει καταπληκτικές! Όλα σου τα αγαπημένα αντικείμενα είναι πραγματικά πανέμορφα αν και ερωτεύτηκα το αυτοκόλλητο τοίχο σου....τι πιο τέλειο να κοιτάς μόλις ξυπνάς ακόμα και μετά το ξυπνητήρι χιχι. Φιλάκια ταλαντούχα φίλη μου!

Κατερινα είπε...

σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπεροχο οπως και ολα τα ..αγαπημενα σου!!!!!!!!!!!

maya =^o^= είπε...

πωπω είναι τόσο όμορφο το σπιτάκι σου!!!μπράβο!!σκέτη γλύκα!!

Lena είπε...

Καταπληκτική ιδέα για μίνι άλμπουμ και υπέροχη εκτέλεση!
Νατάσσα σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου στον Διαγωνισμό!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο ... το λατρεύω!!!

Stella Bechlivanou είπε...

τι ομορφο σπίτι... :)

Elena Stefanidou είπε...

Καταπληκτική ιδέα.Πολύ ωραίο touring στο σπιτάκι σου.Νομίζω ότι το μινι φέρνει εις πέρας το σκοπό του.
Σημείωση:Θα μπορούσα να ζήσω σ'αυτό το σπίτι.
Καλή επιτυχία

EFI είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Νατάσα! Ψηφίσαμε και μετά τα αποτελέσματα είμαι ακόμα πιο πολύ προβληματισμένη για το μέλλον μας. Ευτυχώς που υπάρχουν πράγματα όμως που ομορφαίνουν την μέρα μας. Είναι πανέμορφο το μίνι σου Νατάσα!!!!! Πολύ έξυπνη η ιδέα σου για το θέμα και τέλεια διακοσμημένο, πολύ χαριτωμένο!!! Φιλάκια κι εύχομαι να μην χρειαστεί να αποχωριστούμε τίποτα από τα αγαπημένα μας : )

olga είπε...

Καλημέρα! Διαβάζοντας και μόνο τον τίτλο ήξερα ότι θα έβλεπα κάτι πολύ καλό! Τελικά είδα κάτι πάρα πολύ καλό!!!! Υπέροχο mini Αναστασία και η ιδέα για το περιεχόμενο του τέλεια! Με\έβαλες σε σκέψεις να κάνω και εγώ ένα.Ότι χάζευα πόση ώρα και τις φωτογραφίες να το πω και αυτό! Καλή επιτυχία!

Maria είπε...

Καλημέρα Αναστασία! πραγματικά μπορώ να καταλάβω τί σημαίνει να ξεκινάς μια δημιουργία με θέμα κάτι που σε κανει να αισθάνεσαι καλά... φαίνεται και απο το αποτέλεσμα ειναι πραγματικά πολύ πρωτότυπο και ταυτόχρονα απολαυστικό! Λίγες φορες μου εχει τραβήξει την προσοχή αλμπουμ που να κοιτάω τοση ώρα τις φωτογραφίες :) Καλη σου επιτυχία!!!

despina είπε...

ΑΑΑΑ!!!!υπέροχο και αυτό!!!!!φιλιά!!!!!

Aliki είπε...

πολύ ωραία ιδέα το θέμα του μίνι σου! έτσι είχαμε όλες την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον χώρο σου! χιχι!
αλλά και το μίνι σούπερ με τα λίγο απ'όλα!
καλή επιτυχία Νατάσα μου! φιλιά!

Αlex... είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!
Εχω εντυπωσιαστει τοσο πολυ που εχω καμποση ωρα που το κοιταω και το ξανακοιταω...!!!:)

Maria Tsil είπε...

Δεν υπάρχει αυτό το άλμπουμ!!Νατάσα είναι φανταστικό!!!Απίστευτο!!Χίλια μπράβο!!!!!!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Νατάσα είναι υπέροχο!
Καλή σου επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίθανο!!! Τέλειες σελίδες και φωτογραφίες!!! Και το θέμα τέλειο!!!

baileyrosy είπε...

hi Natasha, love your Mini !!!! Love your craft room So organised can you come and do mine !!!. I enlarged each page to have a good nose at all of your favourite things just fabulous !!!

Marie

Vivika είπε...

Απίστευτο! Πραγματικά τέλειο, το αγάπησα!

Happy Kathy είπε...

Einai TELEIOOOOOOO!!!Geia sta xerakia sou mprabooooo :))

Lefki είπε...

Πανέξυπνο θέμα έχει το μίνι σου. Φοβερό το στήσιμο και οι φωτογραφίες. Φυσικά δεν περίμενα και κάτι λιγότερο. Αν αυτό είναι το πρώτο, φαντάσου πώς θα είναι τα επόμενα!!! Καλή σου επιτυχία και συνέχισε να μας εμπνέεις.

LittleSunday είπε...

Πραγματι, πολυ εξυπνο και "σπιτισιο" θεμα! Και πολυ ομορφο αποτελεσμα!

Valia Katzaki είπε...

Totally you Νατάσσα και υπέροχο όπως όλες οι δημιουργίες σου!!!

Δημοσίευση σχολίου