Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Χρόνια πολλά μαμά!!!

Γεια σας!

Χρόνια πολλά στις μανούλες!

Σήμερα θα σας δείξω την καρτούλα που έφτιαξα για την μητέρα μου.

Επειδή νοιώθω ότι τα λόγια είναι περιττά, θα της πω κάτι που της λέω μεν, αλλά ίσως όχι αρκετά συχνά:


Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. Για όλα. Σ'αγαπώ πολύ. 

(Μην νομίζετε, τα γράφω έτσι γιατί η μητευρίτσα μου όπως την λέω είναι της τεχνολογίας και παρακολουθεί και το blog μου... χεχεχε Μιλάμε για μοντέρνα γυναίκα!!!)




Για να επιστρέψουμε λίγο στα "τεχνικά"... Μου βγήκε λίγο το λάδι με το ράψιμο της καρδιάς, γιατί νόμιζα ότι είχε χαλάσει η ραπτομηχανή. Τα κατάφερα όμως και βρήκα το λάθος (πάλι καλά). Και ένα κοντινό για να δείτε το τρισδιάστατο της κάρτας:




Το σκετς είναι από ένα σχετικά νέο blog προκλήσεων σκετς που από την αρχή με ενέπνεε, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα καταφέρει να συμμετάσχω. Είναι το Retro Sketches και το σκετς αυτής της εβδομάδας είναι το ακόλουθο και μπορείτε να το βρείτε εδώ:



Χρησιμοποίησα τα υπέροχα χαρτιά της Lawn Fawn και ήθελα να κρατήσω άσπρη την υπόλοιπη κάρτα για να τονίσω τα χρώματα των χαρτιών. Χάρηκα όταν είδα την τελευταία πρόκληση του Lawnscaping blog, γιατί μας ζητάει να κάνουμε απλές και καθαρές κάρτες - οι αγαπημένες μου:



Και τέλος, η πρόκληση #9 των Young Crafters Unite μας ζητάει να μην χρωματίσουμε τίποτα απολύτως. Ούτε μαρκαδόροι, ούτε μολύβια, τίποτα. Άλλο που δεν ήθελα ;ο)




Ελπίζω να σας αρέσει! Κι ελπίζω ακόμα περισσότερο να αρέσει στην μητευρίτσα μου ;ο)

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Nα την χαίρεσαι την Μανούλα Αναστασία μου!!!Πολύ όμορφη η καρτούλα σου!!Σίγουρα θα της άρεσε πολύ!!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

wow είναι τέλεια η κάρτα σου!Δεν χορταίνω να την κοιτώ !!!Να χαίρεσαι την μανούλα σου Αναστασία!

Κατερινα είπε...

υπεροχη καρτα...φοβερο το πατσγουρκ!!!!!!

EFI είπε...

Φανταστική η καρτούλα σου Νατάσσα!!!! Να χαίρεσαι την μανούλα σου κι εκείνη εσένα! Κι αφού μας παρακολουθεί, να της εκφράσω τις ευχές μου και να πω ότι πρέπει να είναι πολύ υπερήφανη για σένα, που έχει ένα τόσο καλό κι άξιο παιδί – το δημιούργημα σας φυσικά κυρία μητευρίτσα!

puccarina είπε...

Νατασάκι σούπερ η καρτούλα!!!! Να χαιρεσαι τη μανούλα σου και εκείνη εσένα. Λοιπόν χαλάλι της καρδούλας που σε παίδεψε είναι ονειρεμένη! Και απο ότι είδα η κάρτα σου ήδη τράβηξε τις ματιές ;) χιχι γουρλού η μανούλα! Φιλάκια

baileyrosy είπε...

Fabulous card and love the sentiment, very stylish indeed and just love the patchwork !

Marie

Φανή είπε...

Καλά... δεν έχω λόγια... ή μάλλον έχω: ΤΕΛΕΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου